CERCETARE 1
Autor: Muresan Marius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 13/08/2008
Clipe De Cercetare


Iata,ce placut si ce dulce este sa locuiasca fratii impreuna!
Ps:133;1
Ma Bucur cand mi se zice; "Haidem la Casa Domnului"

Ps:122;1
Caci mai mult face o zi in curtiile Tale,decat o mie in alta parte;eu vreau mai bne sa stau in pragul casei Dumnezeului Meu,decat sa locuiesc in corturile rautatii!

ps:84;10
Binecuvantat sa fie Dumnezeu,Tatal Domnului Nostru Isus Hristos,Parintele indurarilor si Dumnezeul Oricarei mangaieri,care ne mangaie in toate necazurile noastre,pentruca,prin mangaierea cu care noi insine santem mangaiati de Dumnezeu,sa putem mangaia pe cei ce se afla in vreun necaz!

2 Corinteni 1; 3-4
Caci Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete,sa mustre,sa indrepte,sa dea intelepciune in neprihanire,pentruca omul Lui Dumnezeu sa fie desavarsit Si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.

2 Timotei 3;16-17
Cartea aceasta a legii sa nu se departeze de gura ta,cugeta asuprea ei zi si noapte cautand sa faci tot ce este scris in ea,caci atunci vei izbuti in toate lucrariile tale,si atunci vei lucra cu intelepciune.

Iosua 1;8
Cuvantul Lui Hristos sa locuiasca din belsug in voi in toata intelepciunea.Invatati-va si sfatuitiva unii pe altii cu psalmi cu cantari de lauda si cu cantari Duhovnicesti,cantand Lui Dumnezeu cu multumire in inima voastra.

Coloseni 3;16

Multumiti Lui Dumnezeu pentru toate lucrurile caci aceasta este voia Lui Dumnezeu,in Hristos Isus cu privire la voi.

1 Tesaloniceni 5;18

De alta parte,stim ca toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu,si anume,spre binele celor ce sant chemati dupa planul Sau.

Romani 8;28

Caci nu v-a ajuns nici o ispita care sa nu fi fost potrivita cu puterea omeneasca si Dumnezeu care este credincios nu va ingadui sa fiti ispititi peste puteriile voaste;ci,impreuna cu ispita a pregatit si mijlocul sa iesiti din ea,ca s-o puteti rabda.

1 Corinteni 10;13

Va indemn dar fratilor,pentru indurarea Lui Dumnezeu sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie,sfanta,palcuta lui Dumnezeu:aceasta va fi din partea voastra o slujba Duhovniceasca.

Romani 12;1

Nu intoarceti nimanui rau pentru rau urmariti ce este bine,inaintea tuturor oamenilor.

Romani 12;17

Caci daca iubiti numai pe cei ce va iubesc,ce rasplata mai asteptati? Nu fac asa si vamesii?Si daca imbratisati cu dragoste numai pe fratii vostrii,ce lucru neobisnuit faceti? Oare paganii nu fac la fel?

Matei 5;46-47

Dimpotriva:Daca ii este foame vrajmasului tau,da-i sa manance;daca ii este sete,da-i sa bea;caci daca vei face astfel;vei gramadii carbuni aprinsi pe capu lui.

Romani 12;10
Pentru ca credinta voastra sa fie intemeiata nu pe intelepcinea oamenilor ci pe puterea Lui Dumnezeu.


1 Corinteni 2;5

De aceea dati-va si voi toate silintele sa uniti cu credinta voastra fapta;cu fapta,cunostinta,cu cunostinta infranrea,cu infranarea rabdarea,cu rabdarea evlavia,cu evlafia dragostea de frati,iubirea de oameni caci daca aveti din belsug toate aceste lucruri in voi ele nu va vor lasa sa fiti nici lenesi,nici neroditori in ce priveste deplina cunostinta a Domnului nostru Isus Hristos.


2 Petru 1;5-8

Nu orisicine-mi zice Doamne Doamne! Va intra in imparatia cerurilor,ci cel ce face voia Lui Dumnezeu si spune adevarul din inima.

Matei 7;21

Cautati mai intai imparatia Lui Dumnezeu si neprihanirea Lui,si toate celelante lucruri vi se vor da pe deasupra.

Matei 6;33

Pentru ca unde este comoara voastra,acolo va fi si inima voastra.

Matei 6;21

Fie-va groaza de rau,si lipiti-va tare de bine.

Romani 12;9b

Nu te lasa biruit de rau,ci biruieste raul prin bine.

Roamni 12;21

Astfel doar ca niste alesi a Lui Dumnezeu,Sfinti si prea iubiti imbracati-va cu o inima plina de indurare,cu bunatate cu zmerenie,cu blandete,cu indeluga rabdare.Ingaduitiva unii pe altii,si daca unul are pricina sa se planga de altul iertati-va unul pe altu. Cum v-a iertat Hristos asa iertati-va si voi.

Coloseni 3;12-13

Urmariti pacea cu totii si sfintirea,fara de care nimeni nu va vedea pe Dumnezeu.


Evrei 12,14

Domnul Sa va indrepte inimile spre dragostea Lui Dumnezeu si spre rabdarea Lui Hristos.


2 Tesaloniceni 3.5


A Lui sa fie slava!Acum si-n Vecii Vecilor!

Galateni 1;5



AMIN









CUVINTELE MELE SINT PREA SARACACEOASE CA SA POT DESCRIE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU SI ATUNCI AM APELAT LA CUVINTUL SAU CARE ESTE VIATA SI ADEVAR
Adăugat în 21/08/2008
foarte frumoase versetele....si demne de implinit, de altfel ca orice alt verset din Scriptura... Domnu sa te binecuvinteze !! Marius Muresan, din deva??? bis Emanuel ?
Adăugat în 17/01/2013 de dyana_ramona
Statistici
  • Vizualizări: 2820
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 2
Opțiuni