Prelungirea vieții și menținerea ei în stare cât mai bună, stă în...
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Colț stelar  |  Tematica: Viață predată
Resursa adaugata de sanda_tulics in 25/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Prelungirea vieții și menținerea ei în stare cât mai bună, stă în primenirea sufletului și igienizarea lui prin ascultare de Dumnezeu!
„Prelungirea vieții” constă în „cinstește pe tatăl tău și pe mama ta...”, „aceasta este cea dintâi poruncă însoțită de o făgăduință, „ și vei trăi mult și bine pe pământ” iar primenirea, sau înnoirea și regenerarea unui se face prin credință, „și prin credință...a devenit un suflet nou...”, „igienizarea” prin pocăință, „ascultarea de Dumnezeu” duce la împlinirea poruncilor Sale, „în frică și cutremur”, aceasta duce la împlinirea scopului pe care Dumnezeu îl are cu unul fiecare din noi. Iar despre „menținerea vieții în stare cât mai bună” depinde de ce mâncăm, ce bem și mod categoric de cât ne rugăm, postim și alergăm pt Evanghelie, cei ce nu se împacă bine cu mișcarea și cu lupta pt Ev. sunt mai mereu bolnavi pe un teren advers.
Dacă legăm esența aceasta în câteva cuvinte simple, clare și memorabile, am obținut o „maximă” vrednică de publicat pe R.C.
Adăugat în 25/01/2017 de Ioanhapca
Ascultarea de Dumnezeu scrisă de mine sau mai bine zis de Duhul Sfânt se referă tocmai la Cuvânt ,ascultare de el care conține expresia scrisa ,scoasă din el cum detailat o faci frate Ionica.
Adăugat în 25/01/2017 de sanda_tulics
Felicitari pentru sfaturile intelepte importante mai ales pentru cei care se afla pe calea mantuirii. Intradevar, intre trup, suflet si duh, cele trei "dimensiuni" constitutive ale persoanei umane exista o legatura vie. Sufletul, adica psihicul, vointa, poftele, gandurile, intentiile, dorintele noastre, este intr-o continua stare de neliniste mai ales pentru omul neinduhovnicit. Cei care isi tempereaza poftele si vointa, care isi curatesc gandurile si intentiile prin ascultare de Domnul, prin har se primenesc si au viata, viata adevarata intru Domnul. Slavit sa fie!
Adăugat în 26/01/2017 de marin2016
Respectul meu ,frate Mihalache Marin pentru remarcile pertinente , fiți binecuvântat!
Adăugat în 26/01/2017 de sanda_tulics
Într-adevăr, ascultarea de Dumnezeu este esența unei adevărate trăiri în urma căreia curg armonios toate celelalte. Fiți binecuvântată.
Adăugat în 26/01/2017 de floridinmaracineni
Sa te binecuvinteze Dumnezeu-sora Florica!
Adăugat în 26/01/2017 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1207
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 6
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni