O misiune in care te poti implica si tu.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ancabordea in 04/06/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

 

Împreună cu soţul meu am fost într-o vizită scurtă în Kampala, Uganda, în luna noiembrie a anului trecut. Africa mi-a fost mereu în minte şi în inimă şi paşii mei pe „continentul negru” (cum îl numesc unii) au constituit un vis împlinit.

 

Deşi auzisem vorbindu-se despre viaţa oamenilor de acolo, văzându-i, am înţeles mai bine întunericul spiritual, sărăcia şi necazurile cărora trebuie să le facă faţă aceşti oameni. Mi-au rămas în minte feţele lor, bucuria pe care o manifestau în felul lor de închinare şi dragostea cu care mi-au cucerit inima. Am plecat de acolo cu dorinţa de a-i ajuta mai mult. Ne-am gândit, eu şi soţul meu, cum să facem să aducem acel „puţin mai bine” în vieţile lor.

 

Despre proiectul „Radio Hope” al misiunii ''Speranţă pentru Africa'', am aflat încă înainte de a merge în Africa, de la Radu Mureşan. Fiind destul de aproape de Kabale, am luat legătura cu echipa care se afla chiar acolo şi punea la punct ultimele detalii legate de finisarea şi amenajarea clădirii ce adăposteşte în prezent spaţiul de redacţie, producţie şi emisie al acelui post de radio şi am aflat mai multe detalii despre acea generoasă viziune.

 

Am fost foarte entuziasmaţi de proiectul de radio şi Dumnezeu ne-a pus pe inimă să iniţiem un proiect de achiziţionare a 2 000 de aparate radio pentru oamenii săraci din zone unde se poate auzi RADIO HOPE. Când i-am împărtăşit lui Radu viziunea noastră a fost foarte bucuros şi, deşi într-o stare avansată de boală (conectat fiind tot timpul la aparate), a căutat pe internet, a ales el însuşi radiourile şi ne-a pus în legătură cu o fundaţie care ne ajută să le procurăm.



Pentru oamenii din Africa este nevoie de aparate de radio mai speciale deoarece nu au curent tot timpul, iar în unele zone nu există deloc electricitate. Cele pe care dorim să le cumpărăm funcţioneaza pe baterii care se încarcă pe bază de energie solară. Vă mărturisesc că am început să îmi cam pierd încrederea că viziunea mea a fost bună, în momentul în care am văzut preţurile. Un singur aparat costă 20 de dolari, dar am fost încurajată văzând inima oamenilor gata să se implice în proiect. Am reuşit să avem în prezent o donaţie de 1100 de radiouri, a căror funcţionare urmează să fie setată din fabricaţie doar pe frecvenţa '' RADIO HOPE'' şi care dorim să ajungă la persoanele nevoiaşe din Africa în luna octombrie, când va pleca din nou acolo echipa de la Radio Vocea Evangheliei România, pentru ca oamenii să poată auzi Cuvântul lui Dumnezeu, iar vieţile lor să fie transformate, mângâiate, îmbărbătate şi credinţa lor să fie întărită. Pentru ca proiectul să fie finalizat, aşa cum ne-am propus de la început, mai avem nevoie de încă alte 900 de aparate. De asemenea, la sfârşit, toate acestea vor trebui transportate în Africa, în localitatea Kabale din Uganda.

 

Ceea ce vreau să subliniez în final este că singuri nu putem realiza acest proiect. Deocamdată ne-a întins o mână de ajutor o parte din echipa care a fost în Africa în luna februarie 2012 şi fundaţia ''Limanuri bune'' din Olanda. Aducem proiectul acesta, prin rugăciune, înaintea lui Dumnezeu. El are resurse şi credem că va purta de grijă ca şi această lucrare să fie dusă la bun sfârşit.

 

Cu mult drag



familia  Racziu Sebi şi Dina

 

Dacă doreşti să citeşti mai multe despre acest proiect te invităm să ne vizitezi pe pagina http://www.radiogifts.org/

Scrieți vă rog un număr de cont , sau cum se poat dona banii?
Adăugat în 05/06/2012 de cost_ana
Detalii despre cont dar si informatii de contact gasiti la urmatoarea adresa:

http://www.radiogifts.org/p/contact.html
Adăugat în 05/06/2012 de ancabordea
asa este Dana...
Adăugat în 12/06/2012 de ancabordea
Statistici
  • Vizualizări: 1288
  • Export PDF: 6
  • Comentarii: 3
Opțiuni