O VIATA DE BIRUINTA, CU DUMNEZEU
Autor: POP CLAUDIU MARIAN  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 10/03/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

MARTURIE PERSONALA





MA NUMESC POP CLAUDIU MARIAN, SUNT NASCUT PE DATA DE 27.01.1989 IN JUDETUL CONSTANTA .

PROVIN DINTR-O FAMILIE CRESTINA BAPTISTA, DIN BISERICA "HARUL" CORBU. LA VARSTA DE 8 LUNI S-A DESCOPERIT CA SUNT INFECTAT CU VIRUSUL HIV-SIDA. S-A PUS PROBLEMA SA FIU LASAT IN SPITAL, DAR II MULTUMESC LUI D-ZEU PENTRU PARINTII DEOSEBITI PE CARE MI I-A DAT SI CARE NU M-AU LASAT ACOLO.

10 ANI DIN VIATA MEA I-AM PETRECUT IN SPITAL, INSA DUMNEZEU LUCRA PRIN MINE, INVATANDU-I PE PRETENII MEI SA SE ROAGE SI SA CANTE SPRE LAUDA LUI D-ZEU. CU TRECEREA TIMPULUI D-ZEU A LUCRAT IN CHIP MINUNAT IN VIATA MEA, AM FOST SI SUNT UNUL DIN CEI MAI IUBITI COPII SI APRECIAT DE MEDICI, SEFI DE SECTIE SI DIRECTORUL SPITALULUI.

LA MINE BOALA SE MANIFESTA PRIN INFECTII STAFILOCOCICE (CARE MA DESFIGURAU LA FATA, DATORITA INFECTIEI). AM FOST DE MULTE ORI IN PRAGUL MORTII, DAR D-ZEU A INTERVENIT SI M-A VINDECAT DE FIECARE DATA. MEDICII SE MIRAU CUM DE NU IMI RAMAN CICATRICI DE LA ATATA INFECTIE. AM ARATAT CA UN MONSTRU, TOTI IMI ZICEAU CA VOI RAMANE DESFIGURAT, DAR DUMNEZEU M-A VINDECAT COMPLET INTOTDEAUNA. LA VARSTA DE 8 ANI AM INTRAT LA SCOALA UNDE AM FOST RESPINS, AGRESAT. II MULTUMESC LUI DUMNEZEU SI BISERICII DIN CARE FAC PARTE, CA M-A AJUTAT MEREU SA TREC PESTE TOATE INCERCARILE.

DUPA O PERIOADA M-AM INSCRIS LA SCOALA (CURS FARA FRECVENTA) UNDE DIN CAUZA BOLII NU AM PUTUT TERMINA DECAT 5 CLASE. DUMNEZEU A LUCRAT IN MOD MINUNAT IN VIATA MEA SI LA VARSTA DE 9 ANI MI S-A PROPUS DE DOAMNA DOCTOR MATUSA, SA INTRU IN PROIECTELE COORDONATE DE EA. CA URMARE AM FOST FILMAT PENTRU MAI MULT DE 8 TARI SI ASA A LUCRAT DUMNEZEU PRIN MARTURIA MEA, SA ATRAGEM SPONSORI PENTRU COPIII SEROPOZITIVI DIN CONSTANTA. ACUM 10 ANI NU ERAU IN TARA TRATAMENTE ASA PUTERNICE CA CELE ADUSE PRIN SPONSORI DE-A LUNGUL TIMPULUI. CU TOATE CA ERAM DIN FAMILIE CRESTINA, AM STAT MULT TIMP DEPARTE DE CASA SI NU ERAM DUPA VOIA LUI DUMNEZEU. DATORITA ANTURAJULUI, CAND MERGEAM IN TABERE FRECVENTAM SI DISCOTECA.

PE DATA DE 10.03.2004 AM FOST ASA DE GRAV SI DE DESFIGURAT, CACI NICI MAMA NU M-A RECUNOSCUT. ATUNCI L-AM RUGAT PE D-ZEU SA MA VINDECE SI MI-AM PREDAT VIATA IN MANA LUI. DESI DOCTORII CREDEAU CA VOI RAMANE DESFIGURAT FOARTE RAU, M-AM VINDECAT SI NICI O CICATRICE NU MI-A RAMAS, FIIND O MINUNE SI PENTRU MEDICI.

PE DATA DE 06.06.2004, L-AM MARTURISIT PE DUMNEZEU IN APA BOTEZULUI, FIIND BOTEZAT LA CORBU DE PASTORUL NELU ROSU, ACEASTA FIIND CEA MAI FERICITA ZI DIN VIATA MEA .

CHIAR DACA VIATA MEA A CONTINUAT TOT PRIN SPITALE, D-ZEU NU A INCETAT SA LUCREZE PRIN MINE. LA VARSTA DE 15 ANI AM FOST ALES DE WORLD VISION SA REPREZINT TINERII SEROPOZITIVI LA CEL MAI MARE CONGRES DIN ROMANIA CARE ARE LOC O ANUAL, APOI LA VARSTA DE 16 ANI AM FACUT PARTE DIN ECHIPA CELOR MAI BINE VAZUTE PERSOANA CU ACEASTA AFECTIUNE, UNDE AM LUCRAT LA PLIANTE PENTRU LICEE SI SCOLI DIN ROMANIA, CU SUBIECTELE:"PREVENTIA, DISCRIMINAREA SI SEXOLOGIA".

LA VARSTA DE 17 AM INTRAT REDACTOR LA REVISTA WORLD VISION, CARE ERA PUBLICATA IN TOATA EUROPA SI AMERICA. LA VARSTA DE 18 ANI AM INTRAT CU HARUL LUI DUMNEZEU SI LA STANCA VEACURILOR UNDE AM PREDAT PREVENTIA JUVENILA, LA CLASELE 5-8.

IN LUNA FEBRUARIE 2006, AM FACUT O INFECTIE FOARTE GRAVA, AM STAT 10 LUNI DE ZILE INTERNAT SI 4 LUNI DE ZILE MI-AM FACUT TRATAMENTUL INJECABIL ACASA, SINGUR. IN LUNA FEBRUARIE ANUL 2007, AM FOST CHEMAT DE MEDICI SA-MI TRANSMITA CA DACA NU PLEC IN SPANIA SA MA TRATEZ, AM SA MOR. AM PLECAT IN MARTIE IN SPANIA SI ACOLO AM AVUT NEVOIE DE 2 LUNI SA-MI FAC ACTELE. DUPA ACEEA 2 SAPTAMANI AM FOST INTERNAT IN SPITAL PENTRU ANALIZE. IN TIMPUL CELOR DOUA SAPTAMANI MEDICII MI-AU SPUS CA AM TUMOARE SI 3 FELURI DE HEPATITA. NU AM SPUS CELOR DIN FAMILIE SI AM ASTEPTAT ALTE 3 LUNI SA-MI VINA REZULTATUL LA ANALIZE. INFECTIA CRESCUSE SI MA TEMEAM PUTIN .

PE DATA DE 03.08.2007 AM FOST CHEMAT DE MEDICII DIN SPANIA SA-MI IAU REZULTATUL, AM INTRAT IN BIROU SI MEDICUL MI-A SPUS CA NU AM CANCER, AM CEVA MAI GRAV CE NU POATE FI DEPISTAT. HEPATITELE LE AVEAM. AM PLECAT SPERIAT DE LA SPITAL, DAR IN MASINA SPRE CASA MI-AM ADUS AMINTE CA SCRIE IN BIBLIE: „CA D-ZEU NU DA MAI MULT DECAT POTI DUCE SI NIMIC NU ESTE LA VOIA INAMPLARII". D-ZEU M-A INCURAJAT PRIN VERSETELE ACESTEA, AM AJUNS ACASA SI M-AM RUGAT LUI DUMNEZEU PENTRU VINDECAREA MEA. DUPA CE M-AM SCULAT DE PE GENUNCHI AM DECIS SA ARUNC TRATAMENTUL PENTRU BOALA SI M-AM INCREDINTAT CU TOTUL IN MANA LUI DUMNEZEU. PE DATA DE 06.08.2007 M-AM UITAT IN OGLINDA SI SPRE UIMIREA MEA AM VAZUT MINUNEA: IN GURA ACOLO UNDE AM AVUT ACEA INFECTIE CARE M-A CHINUIT 2 ANI, ERAM CURAT. DOCTORII MI-AU SPUS CA SUNT UNICUL OM CARE A DAT MEDICINA PESTE CAP CU INCREDEREA LUI IN DUMNEZEU. AU RAMAS SOCANTI SI INCA SE MIRA CAND MA VAD ACUM. DUMNEZEU FACE MINUNI MARI DACA TE INCREZI IN EL !

CA URMARE A ACESTOR EXPERIANTE DEOSEBITE, DUMNEZEU M-A INVATAT MULTE, IAR EU MI-AM STABILIT 3 MOTTO-URI:

- NU TE DA BATUT NICIODATA,

- CE NU TE OMOARA, TE FACE MAI PUTERNIC SI

- TREBUIE SA FIM CAP NU COADA.

SUNT CEL MAI FERICIT OM DIN LUME, PENTRU CA IL AM PE D-ZEU CA TATA SI CA MEDIC !





POP CLAUDIU MARIAN

FI MULTUMITOR;)
NU CONTEAZA DACA ESTI GRAS ,SLAB ,INALT SAU SCUND.
MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU CA ESTI SANATOS SI DACA D-ZEU A INGADUIT SA AI O BOALA IN CORPUL TAU ,MULTUMESTEI LUI DUMNEZEU CA NU ESTI MAI GRAV.
FI INTELEPT SI MULTUMITOR FATA DE BUNATATEA LUI DUMNEZEU.
Adăugat în 10/03/2008
Pace
"Mi-au dat lacrimi citind marturia ta si ma intareste atat demult si te felicit pt ca ai hotorat si te-ai predat Lui si ti-ai pus incredere deplina in El si D-l lucreaza si te foloseste sa vada si cei din jur si medicii cum lucreaza El! in seara aceasta ma v'oi ruga pt tine si pt toti cei care sunt in spital si sufera ca El sa va mangaie durerea , iar tu sa ramai credincios pt ca orice imposibil pt tine si noi toti la D-l este Posibil sa se indeplineasca! te incredintez in Mana Sa si El sa-ti poarte de grija in orice clipa! fii binecuvantat
Adăugat în 10/05/2008
Cine il are pe Hristos in inima este cel mai reali
... sunt profund miscata de aceasta MINUNATA MARTURIE...ce minunat Dumnezeu avem!!!
Adăugat în 10/05/2008
m-ar interesa marturia audio pentru radio
Slavit fie Domnul pentru lucrarile lui.Fii binecuvantat Claudiu! Eu,sunt manager la RadioSOS Ploiesti si mi-ar placea sa difuzam marturia ta ,daca ai cumva o inregistrare audio.Astept raspunsul tau.Multumesc.
Adăugat în 12/05/2008
minunat
in ziua de azi este asa de minunat sa auzi ca Dumnezeu este credincios.sunt sigur ca stim asta dar cand ajungem in situatii in care D-zeu ne incearca increderea in El parca dam un pas inapoi.parca D-zeu foloseste situatii similare ca marturia lui Claudiu pentru a ne marii increderea in El.Slavit sa fie Domnul iar noi sa ii fim multumitori!
Adăugat în 12/05/2008
14 o 5 2008
DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE SI SA -TI AJUTE MAI DEPARTE ESTI CU ADEVARAT UN LUPTATOR. FI BINECUVINTAT DE DUMNEZEU
Adăugat în 15/05/2008
PT FRATELE VIOREL
frate viorel cu cea mai mare placere se poate rezolva dar imi trebuie o adresa ceva .DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE.
Adăugat în 17/05/2008
pace sfanta
DACA DORESTE CINEVA MARTURIA MEA PERSONALA VIDIO SA LASA MESAJI CU UN ID SAU ADRESA .0034652377279(SPANIA)SI ID pop_cla_20082o.com
Adăugat în 17/05/2008
dumnezeu te iubeste
daca doreste cineva marturia aceasta:[email protected] sau 0034652377279(spania)
Adăugat în 17/05/2008
Pacea Domnului
Buna Claudiu Am citit impreuna cu mama marturia ta si intradevar am ramas f uimita prin cate ai trecut.Dar ma bucur ca Domnul te-a vindecat si a fost mereu aproape de tine.Si sant sigura ca El te va vindeca complect
Adăugat în 22/09/2008
Buna Clau..noi ne cunoastem si chiar ieri am vb...am citit cele scrise de tine si primul lucru pe care l-am facut dupa aceea a fost sa trag un verset pt tine.Iata cum te iubeste Dumnezeu si cum te invata el:"Incolo, toti sa fiti cu aceleasi ganduri, simtind ca altii, iubind ca fratii, milosi,smeriti.Nu intoarceti rau pentru rau si ocara pentru ocara;dimpotriva, binecuvantati, caci la aceasta ati fost chemati:SA
MOSTENITI BINECUVANTAREA!" 1 Petru 3,8-9
Fii tare in orice imprejurare si nu uita ca ai prieteni ce te iubesc!
Adăugat în 23/10/2008
Inca nu imi vine sa cred ca tot ce ai scris acolo este adevarat! dar o sa cred totusi...:P Ai avut credinta foarte mare in Dumnezeu...ma intreb ce as fi facut in locul tau...Probabil m-as fi descurajat repede. oricum, ma bucur ca esti un copil al Lui si te increzi in El orice s-ar intampla! Dumnezeu sa fie cu tine!
Adăugat în 18/01/2009
Buna claudiu
Buna claudiu.... ma bucur enorm ca dumnezeu a facut posibila intalnirea noastra . marturia ta a o citisem inainte cu un an aproape si recunosc ma incurajat, mirat ... ma trecut prin multe stari emotionale ce nu gasesc cuvinte pentru a le reda.
acum pot spune ca sunt mai bucuros ca oricand ca te-am cunoscut la Bran, si pot spune ca emotiile au fost coplesitoare , si au fost coplesitoare in acea seara cand ai dat unei colege marturia ta... marturie pe care eu o stiam dar nu stiam si persoana... nu conteaza persoana dar marturisesc ca am trecut peste emotii iar de la tine am preluat curajul increderea in dumnezeu si statornicia... iii multumesc lui dumnezeu ca ne ajuta si ca face posibil ca fiecare zi sa fie o noua provocare ,,, provocare care ne face mai puternici in fata pacatului.. fii binecuvantat claudiu.
Adăugat în 29/06/2009
incercat o vreme...curat o vesnicie...
...Traiasca Domnul El care te-a ales pt a arata oamenilor sanatosi Iubirea Lui Dumnezeu prin tine...tot ceea ce iti doresc e sa ramai statornic langa El...El nu uita de tine!!!fi binecuvantat.
Adăugat în 18/08/2009
domnul sa te intareasca
off,asa e claudiu dumnezeu face minuni foarte mari,el este viu si lucrator,NOI???? dar trebuie sa ne incredem pe deplin in puterea lui si promisiunea lui,el este un dumnezeu credincios care cea ce promite asa si face: DOMNUL SA TE INTAREASCA SI MA VOI RUGA PENTRU TINE,NU UITA=POT TOTUL IN HRISTOS CARE EL MA INTARESTE,AMIN!
Adăugat în 21/08/2009
ai exagerat
asa i Maiane, esti iubit de Dzeu si tu si Razvan, dar mi se pare ca ai cam exagerat putin cu timpul care zici ca l ai petrecut prin spitale:P GBU
Adăugat în 08/10/2009
inainte de a-ti da cu parerea intreaba,..
Nu te cunosc sau poate te cunosc ,dar ccand mai afirma cineva ca am exagerat in legatura cu ani de internare,intelept ar fi sa ma intrebe si sa nu-si mai de-a cu parerea.
Si va marturisesc caci va aparea carte cu autobiografia mea si acolo ve-ti vedea ca am stat mai bine de 1o ani in spital .nu puteam sa exagerez in primul rand ca nu este placut in fata Domnului si in al doilea rand in carte sunt foarte multi oameni importanti ,care ma cunosc de mic si daca asi fi exagerat imi spuneau. Frate RAVANELY nu-ti mai da cu parerea si intreaba inainte ca sa gandesti si sa scri despre cineva ...DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE ..NR MEU ESTE 0765832190..
Adăugat în 21/10/2009
Acum Claudiu Pop este printre ingeri, Bun ramas Claudiu!
Adăugat în 27/02/2012 de 050691
Acum Claudiu Pop este printre ingeri, Bun ramas Claudiu!
Am vazut printre comentarii cum ca Claudiu ar fi exagerat, jumate din viata lui a petrecuto in spital! si avea doar 23 de ani , deci va rog frumos cei care nu stiti mai bine nu scrieti nimic sincer.
Adăugat în 27/02/2012 de 050691
Statistici
  • Vizualizări: 7275
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 19
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni