"Pot totul in Cristos,care ma intareste." Marturie personala.Ultima parte.
Autor: Mariechen (M.Molling)  |  Album: Marturii  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de mariechen in 06/02/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Doream mult să scriu acest articol (mărturie), dar apăreau mereu probleme, împiedicându-mă: ori un telefon, ori un drum ce trebuia făcut... Eram tare întristată. Mă gândeam că în următoarea zi va trebui să mergem în vizită la fiul meu, şi nu voi mai putea scrie nimic. Astăzi, nici atât! Soţul meu programase un drum la oraş anunânţăndu-mă aseară, iar eu nu m-am opus, trebuind să accept. Dar Domnul, mi-a văzut grija şi a făcut să dispară dorinţa soţului meu de a mai pleca. Aşa că, astăzi, (3.I.2012) mi-a hotărât programul de a scrie timp de şase ore la acest articol, doar cu uşoare întreruperi.

Sunt zile când nu înţelegi de ce se încurcă o problemă cu alta (suprapunere) deşi le-ai adus înaintea Domnului. Dar apoi, afli că aşa le-a condus Domnul pentru ca Numele Său să fie slăvit de tine.

Am avut odată o situaţie când am lăsat deoparte o lucrare, fiind sunată de o soră. Eram întristată: "De ce oare era aşa, că doar şi ceea ce făceam atunci, era tot lucrarea Domnului?..."

Dar, când am aflat problema acelei surori şi după ce am discutat cu ea, Domnul a întărit-o mult, iar inima ei radia de fericire spirituală. Mi-am reluat apoi ceea ce începusem, şi ce mare binecuvântare a urmat...

Am înţeles că uneori, Domnul, în mod intenţionat face această întrerupere pentru a-mi testa reacţia: resping oare voia Sa? De aceea, spun că am început să practic tot mai mult disciplina în gândurile mele să pot astfel deosebi voia Domnului de dorinţa eului. Aceasta practica Maria, iar Marta, nu avea timp de a-i urma exemplul datorită îngrijorărilor.

Am amintit în articolul intitulat "Adăugare la rubrica despre mine/Uber mich" că stresul suferit a avut drept scop punerea într-un repaus pe care eu l-am folosit la învăţarea programelor pe Internet. Blogurile mele, au fost după voia Domnului. El m-a trimis să mă odihnesc. Şi ce binecuvântări au venit...le-am amintit în cel de-al doile articol intitulat "Binecuvântările Domnului pentru mine".

Aş mai putea adăuga şi acestui articol multe alte experienţe cu Dumnezeu, din tot ceea ce mi-a dat, învăţând de fiecare dată lecţia: cum El îmi poate da putere atunci când sunt trimisă în lucare în Numele Său. Pe parcurs, după voia Sa, le voi posta. Sunt şi multe pe care le-am uitat - am o vârstă de peste şaizeci de ani - şi vârsta înaintată aduce cu ea astfel de siptome. Dar ştiu că Domnul mi le va reaminti dacă va găsi de cuviinţă că ele aduc slavă Numelui Său.

Mă rog ca ceea ce am mărturisit aici să fie o mică binecuvântare pentru cititorii ce trec prin felurite încercări - poate cum am trecut şi eu. Doresc ca Domnul să mă conducă cu privire la ceea ce postez, să pună "sare" pentru toţi cei care navighează acest blog.

Mult har şi pace să aveţi de la Domnul Isus Hristos!





În dragostea Domnului, vă salută: M.M.

http://hardeladumnezeu.wordpress.com

Draga sora Florica Ficard,nu imi vine sa cred,ce lucrare a iesit din mainile Dvs.Ma bucur si multumesc Domnului,pentru dragostea pusa de Domnul in inima,ca m-ati ajutat cu corectarea marturiei mele.Eu voi incerca sa scriu cu diacritice,de pe computerul meu,am invatat ceva cu privire la aceasta,cum sa pun setarile....Iar apoi o alta problema este ca nu ma mai pot exprima intr-o romana perfecta...cand scriu ceva,citesc de cateva ori pana ce cred ca ar trebui sa fie bine scris.Ce frumos le-ati aranjat Dvs,cuvintele,randurile.Nu am de cat sa va multumesc si sa rog ca Domnul sa va binecuvinteze din plin cu tot ce aveti nevoie in viata Dvs.,in slujba in care sunteti chemata sa-I dati slava Lui.Cu dragoste sora Mariechen.
Adăugat în 06/02/2012 de mariechen
Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe amândouă. Ați făcut o lucrare minunată publicând mărturia. Domnul v-a lucra cu siguranță și va aduce rod pt. Împărăția Sa!
Adăugat în 06/02/2012 de Ioanhapca
Da, Flori Ficard este un vas ascultator si bineintentionat in lucrarea luiDumnezeu.Chiar ieri am citit sa daruim din ce am fost binecuvintati.Si slava Domnului ca avem sin ce da numai sa vrem.
Adăugat în 07/02/2012 de sanda_tulics
o echipă care lucrează pentru slava şi gloria lui Dumnezeu.
Domnul să vă binecuvânteze pe amândouă.
Adăugat în 07/02/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 2019
  • Comentarii: 4
Opțiuni