Interventie dumnezeiasca
Autor: George  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de GEORGE777 in 08/08/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

As vrea doar în câteva cuvinte sa marturisesc ca Dumnezeu este întradevar Viu Sfânt si Adevarat caci El a fost întotdeauna cu mine , de partea mea si-n viata mea în Bunatatea Lui cea mare . Merita Dumnezeu sa-I aducem multumiri si închinari zi si noapte pentruca EXISTA DUMNEZEU CU ADEVARAT . 

Asta seara , pe la ora 01 : 30 m-am trezit brusc din somn de un duh de slabicune caldura si agitare si stand pe pat parca nici nu aveam destul aer si mi-am pus apa pe fata si am inceput sa ma rog cu frica si spaima Lui Dumnezeu sa aiba mila de mine sa nu m-i se întâmple ceva rau . Am inceput sa tremur si sa plâng de frica si de mâhnire . Am vrut sa merg la sertar in salon sa iau un calmant antistres , dar Dumnezeu mi-a dat curajul si limpezirea sa gândesc si sa calculez ca eu doar ce am luat un calmant înainte de culcare pe la ora 23 :30  si ca era prea devreme sa mai iau altul . Apoi , m-am dus la baie am udat un servetel si am revenit in camera si am stat pe pat si am inceput sa ma rog Lui Dumnezeu sa ma salveze si sa ma vindece de orice duh de boala si am cerut Lui Dumnezeu :

Doamne , ajuta-ma salveaza-ma , vindeca-ma si vino Doamne si vorbeste-mi si spune-mi ce sa fac trimite Doamne un sol de al Tau caci în Taina Te chem Doamne .

 

Chiar în clipa aceia am simtit prezenta Lui DUMNEZEU care s-a manifestat printr-un fior din cap pâna în piept , inima apoi in tot corpul caci slabisem asa cum am spus dar El DUMNEZEU mi-a dat dinou putere inviorare calmare si vindecare de starea in care eram chiar in acele clipe si nu peste câteva minute . Slava Domnului Dumnezeului nostru Cel Viu Drept Sfânt Adevarat si Atotputernic .

Multumesc Lui DUMNEZEU caci El m-a salvat si aseara si stiu si cred ca DUMNEZEU a primit rugaciunile mele si a privit cu mare mila si îndurare lacrimile mele varsate aseara , azi dimineata , la amieaza si rugaciunile si lacrimile lui mama mea care cu lacrimi se ruga Domnului Dumnezeului nostru pentru sanatatea mea . Pot sa marturisesc ca dupa câteva minute dar foarte scurt timp, am început sa ma simt mult mai bine înviorat cu putere în mine si schimbat la fata aratând mult mai bine .GLORIE DOMNULUI DUMNEZEULUI NOSTRU .

 

Acum dar Domnul Dumnezeu sa aiba mila de mine , de noi si sa ne ajute si sa fie de partea noastra zi si noapte prin Duhul Lui Cel Sfânt si sa avem parte de sanatate , putere , înviorare , stiinta , întelepciune , pricepere , bucurie , veselie , pace , liniste , rabdare , nadejde si CREDINTA în inimile si sufletele si vietiile noastre zi si noapte pâna la venirea Domnului nostru Isus Hristos din Nazaret .

 

Amin .

M/am bucurat sa mai citesc o marturie in care sa fie marturisita prezenta lui DUMNEZEU.Doresc ca Domnul sa lucreze in viata dumneavoastra sa faca o vindecare deplina sa nu mai aveti nevoie niciodata de pastile de care ati avut nevoie pana acum.Cercetati/va viata si apropiati/va de DUMNEZEU si slujiti/i din toata inima,si EL va va darui o vindecare deplina,liniste si pace ,Si eu am avut parte de experiente in care DUMNEZEU mi/a salvat viata chiar daca medicii mi/au dat putine sanse .dar acum dupa10 ani mai sunt in viata,desi facusem septicemie dupa o cezariana la care mi/a uitat medicul absorvantele,am facut si blocaj renal.am ajuns la dializa/am avut lichid la plamani.am fost ca un cadavru viu,dar EL a facut minunea si m/a salvat.Mia salvat pe cei 3 copii fulgerati/niciunul nu a murit,desi cel mare avuse arsura frontala si orbitala,paralizie pe dreapta/nu i s/au dat sanse de recuperare totala dar dupa 7 zile a mers pe picioarele lui si nu mai are nici un defect/e vindecat total.Si d/voastra veti primi vindecare/crede si preda/te in mana DOMNULUI si pocaieste/te!DOMNU sa va ajute si astept unraspuns telefonic la0264242831,daca v/a fost de folos incurajarea/Ana Cost
Adăugat în 08/08/2011 de cost_ana
Statistici
  • Vizualizări: 2121
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
Opțiuni