Este şi vina mea...
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de FranciucLucian in 09/04/2011
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Fiecare dintre noi trebuie să înţelegem faptul că, deşi pe vremea când Domnul Isus era pe pământ noi nu eram pe lume, cu toţii am luat parte la răstignirea Singurului Fiu al lui Dumnezeu.

Cred că cea mai mare parte dintre noi am avut cel puţin o experienţă cu Dumnezeu. Ca tineri, expuşi ispitelor, cu siguranţă s-a întâmplat să ne înălţăm glasul către Dumnezeu şi să primim mai devreme sau mai târziu un răspuns, de cele mai multe ori favorabil din partea Lui!

Mi s-a întâmplat de multe ori să chem pe Dumnezeu în ajutorul meu, cu încredinţarea că El mă ascultă şi că în cel mai scurt timp îmi va trimite ajutor; eram convins de acesta, deoarece, de cele mai multe ori îmi veneau în minte anumite versete din Cuvântul lui Dumnezeu în legătură cu acest lucru:"...cu ochii mei îmi văd împlinită dorinţa privitoare la vrăjmaşii mei"(Ps. 54:7b). Deseori, mi se întâmpla să observ anumiţi prieteni care nu îmi mai răspundeau nici măcar la salut sau alte lucruri de genul acesta, ba mai mult, încercau să mă inculpe cu anumite lucruri la care nici nu m-am gândit vreodată să le fac; şi toate aceste lucruri mi se întâmplau sistematic până într-o zi când L-am rugat mult pe Domnul să-mi rezolve această problemă. Evident, rezolvarea problemelor şi a dificultăţilor mele nu a fost arătată deodată, într-o singură zi, astfel încât, poate, să nu ştiu ce să mai cred despre mine. Pe zi ce trecea, situaţia se ameliora şi simţeam mâna Domnului la lucru, dar totuşi nu încetam să mijlocesc pentru aceste cauze, astfel, să-L înduplec pe Dumnzeu să-şi ducă lucrarea până la capăt.

Slavă Lui! Deznodământul este unul fericit, iar pentru asta Îi mulţumesc oridecâteori am ocazia.

Singurul care poate rezolva orice problemă este Dumnezeu! 

De asemenea, îndemn tinerii la mai multă veghere, la mai mult devotament şi încredere în Domnul; pentru ca toate aceste experienţe pe care le avem cu Domnul nostru, pe care L-am răstignit, să ne întărească, să ne îmbărbăteze şi tot aşa să ne păstrăm Calea pe care El ne-a trasat-o fiecăruia dintre noi, ca mai apoi să ajungem la Destinaţie, unde ne vom întâlni cu Tatăl! Amin!

 

                                                                                                                       Radu Franciuc

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1920
  • Export PDF: 11
Opțiuni