O poveste fericită
Autor: www.Iertare.ro  |  Album: www.Iertare.ro  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de ReteaCrestina in 16/01/2019
    12345678910 0/10 X

Știi, visele pot deveni o realitate într-un oraș mare. Nimeni nu indică că puteți și nu puteți. Există o multitudine de posibilități. Am găsit un loc de muncă la modă. Energie, viață, magazine... Nimeni nu este deosebit de tensionat. Apare un nou ritm al vieții. M-am simțit ca un milion de dolari. Videoclipul "Istoria lui Isaac" este o poveste din viața unui tip tânăr din Anglia. Isaac sa mutat să trăiască într-unul din cele mai frumoase orașe din Europa, a avut o slujbă prestigioasă în industria modei, noi cunoștințe și multe perspective. În ciuda acestui lucru, într-o clipă își dădu seama cât de gol și lipsit de sens a fost viața lui. Tot ce avea nu era nimic. Povestea lui Isaac a avut toate șansele de a deveni o dramă sau chiar o tragedie, dar aceasta este o poveste cu un sfârșit fericit. Acest videoclip va fi interesant pentru tinerii care se află la începutul alegerii căii lor, vis de prestigiu și de succes. Aceasta va afecta, fără îndoială, pe cei care suferă de goliciunea spirituală, de un sentiment de singurătate și de a fi pierduți într-un oraș mare. Printre altele, tema unei încercări de sinucidere a fost atinsă într-un videoclip și puteți folosi acest videoclip pentru a aduce evanghelizarea persoanelor care suferă de depresie.

 "Povestea lui Isaac" este un alt motiv pentru a vedea cât de modernă, interesantă și relevantă poate fi un videoclip în genul mărturiilor personale.  Împărtășiți-vă prietenilor dvs. povestea reală a unui tânăr care ia permis lui Dumnezeu să se întoarcă la 180 de grade. Poate, datorită vouă, viața a cel puțin unei alte persoane va deveni o altă poveste cu un sfârșit fericit.                                    Site Creștin                               www. Iertare. ro
Comentariile sunt oprite pentru această resursă.
Statistici
  • Vizualizări: 743
  • Gramatical incorect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.