Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Un mesaj de la Domnul
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de ady_pescarul in 02/07/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Pacea Domnului Isus sa fie asupra tuturor. Ma bucur ca Domnul mi-a pus pe inima sa scriu acest mesaj. Aceasta este a 2 resursa pe care o pun pe net si asta deoarece consider ca este foarte importanta. Marturisesc ca am o sotie minunata si Dumnezeu a Binecuvantat-o cu vise multe. Este o poveste lunga si frumoasa, tot ce Domnul ia spus sa implinit in viata noasta de la un cap la altul, la timpul hotarat de Dumnezeu. Va scriu mai jos 2 vise ale sotiei ca sa faceti legatura, acestea fiind foarte recente. Va rog cititile si luati aminte, toti care credeti si cunoasteti pe Domnul Dumnezeul nostru, atat cat ne este dat la fiecare. Iata cuvintele ei asa cum sunt scrise...

 ... Visul cand eram in nori cu Domnul...

Intr-un vis de noapte, se facea ca eram in nori. Acolo stateau niste ingeri in picioare aliniati. Eu cu Domnul meu stateam la jumatate, intre ingeri. Priveam lumea care venea rand pe rand, Domnul tacea, dar imi raspundea atunci cand il anuntam ca apare cate o persoana dintre nori. Cand vedeam in departare cate o persoana, ii spuneam Domnului... uite gata vine... ! Domnul imi raspundea... Nici acesta nu este! ... apoi venea alta persoana... Ia sa vedem acesta este! ... Nici acesta nu este! ... . Asa veneau unul cate unul si Domnul zicea ca nu este niciunul. Apoi toti se duceau pe drumul lor si se pierdeau in nori. O persoana mi-a zis ca trebuie sa mergem pe pamant, ca sa terminat perioada cat am stat acolo si eu eram foarte bucuroasa ca in sfarsit sa terminat totul. Mai asteptam o singura persoana sa vina. Cand vedeam ca vine cate o persoana faceam un pas in fata, dar Domnul imi spunea... nu este nici aceasta! ... si eu imi retrageam piciorul. Eram la un singur pas sa coboram pe pamant. Asteptam acel suflet sa vina. Asa sa terminat visul meu.  

... Calul negru, chipul si biserica...

Intr-o noapte am avut un vis ( sfarsitul lui mai 2018 ). Se facea ca eram cu parintii mei si cu matusa mea. Parintii erau in gradina (stam la curte), iar eu cu matusa mea eram in casa, stateam pe pat. Dintr-o data ma uit pe fereasta spre cer si vad un cal negru. Calul era imens de mare cum nu este pe pamant si era foarte agitat, datea din cap din picioare si din coada. Era ziua afara. Calul statea pe loc. Am iesit repede in mijlocul curtii si am strigat cu toata puterea pe Domnul meu. Strigam ca vine sfarsitul. Parintii mei nu au vazut calul si nici nu m-au auzit strigand ca vine sfarsitul. Calul a asteptat special sa il vad eu, apoi sa facut in fata calului o gaura pe rotund foarte mare care se rotea si calul a intrat in ea disparand in cer. Eu tot priveam pe cer si ziceam in mintea mea... cum a iesit calul acesta dintr-o data din cer asa va iesi si Domnul meu Isus de repede din cer... Am intrat in casa si ii spuneam matusii mele sa se pocaiasca, ca nu mai este timp, i-am repetat de cateva ori acest lucru. Apoi vad din nou pe cer ca se formeaza un chip mare si langa acel chip sa format o bisericuta. Am vrut sa ii arat matusii mele ce este pe cer si cand am dat sa ii arat a si disparut. Ea nu a vazut. Asa sa terminat visul meu.

Acum dragii mei fiecare dintre dvs are dreptul sa creada sau nu, sa interpreteze fiecare cum vrea, nu sunt inventii, sunt 2 vise dar adevarate. Luatile va rog in considerare. As vrea sa dau o interpretare proprie, scurta asa cum Domnul mi-a pus pe inima sa cred. In primul vis Domnul mai asteapta o persoana sa vina, atat de aproape este venirea Sa. Iau aceea persoana ca un suflet de om sau o perioada de timp foarte foarte scurta. Apoi calul negru il iau ca cantarire, apoi chipul si biserica inseamna ca Domnul a cantarit ( sau cantareste... insa calul terminase treaba) iar acum vine sa Isi ia biserica. Asta cred eu din toata inima. Acum dragii mei interpretatile singuri aceste vise. Orice religie sunteti va iubesc la fel si va indemn din tot sufletul sa va pocaiti cu adevarat din toata inima dumneavoastra, caci nu mai este timp. Impacati-va cu Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Hristos si fiti Sfinti asa cum cere Sfanta Scriptura caci doar cei Sfinti vor fi luati de pe pamant. Nu va lasati inselati, crezand altceva in afara de ce este SCRIS. Va iubesc si doresc sa fim cu toti acolo sus o familie cereasca. Dumnezeu sa va Binecuvanteze cu dragostea Sa.  

Laudat, Slavit si Binecuvantat sa fie Numele Domnului Dumnezeului nostru in veci de veci. AMIN.  

Statistici
  • Vizualizări: 159
Opțiuni