Un mesaj de la Domnul
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de ady_pescarul in 02/07/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Pacea Domnului Isus sa fie asupra tuturor. Ma bucur ca Domnul mi-a pus pe inima sa scriu acest mesaj. Aceasta este a 2 resursa pe care o pun pe net si asta deoarece consider ca este foarte importanta. Marturisesc ca am o sotie minunata si Dumnezeu a Binecuvantat-o cu vise multe. Este o poveste lunga si frumoasa, tot ce Domnul ia spus sa implinit in viata noasta de la un cap la altul, la timpul hotarat de Dumnezeu. Va scriu mai jos 4 vise ale sotiei ca sa faceti legatura, acestea fiind foarte recente. Va rog cititile si luati aminte, toti care credeti si cunoasteti pe Domnul Dumnezeul nostru, atat cat ne este dat la fiecare. Iata cuvintele ei asa cum sunt scrise...

 ... Visul cand eram in nori cu Domnul...

Intr-un vis de noapte, se facea ca eram in nori. Acolo ereau ingeri stand in picioare aliniati. Eu cu Domnul meu stateam la jumatate, intre ingeri. Priveam lumea care aparea dintre nori, unul dupa altul, iar Domnul tacea, dar imi raspundea atunci cand il anuntam ca apare cate o persoana dintre nori. Cand vedeam in departare cate un suflet, un om, ii spuneam Domnului... uite gata vine. . . ! Domnul imi raspundea... Nici acesta nu este! ... apoi venea alta persoana... Ia sa vedem acesta este! ... Nici acesta nu este! ... . Asa veneau unul cate unul si Domnul zicea ca nu este niciunul. Apoi toti se duceau pe drumul lor si se pierdeau in nori. O persoana mi-a zis ca trebuie sa mergem pe pamant, ca sa terminat perioada cat am stat acolo. Iar eu, eram foarte bucuroasa ca in sfarsit sa terminat totul. Mai asteptam un singur suflet, o singura persoana sa vina. Cand vedeam ca vine cate unul faceam un pas in fata, dar Domnul imi spunea... nu este nici aceasta! ... si eu imi retrageam piciorul. Eram la un singur pas sa coboram pe pamant. Asteptam acel suflet sa vina... . Asa sa terminat visul meu...

... Calul negru, chipul si biserica...

Intr-o noapte am avut un vis ( sfarsitul lui mai 2018 ). Se facea ca eram cu parintii mei si cu matusa mea. Parintii erau in gradina, iar eu cu matusa eram in casa, stateam pe pat. Dintr-o data privesc pe fereasta spre cer si vad un cal negru. Calul era imens de mare cum nu este pe pamant, era foarte agitat, statea in doua picioare, datea mereu din cap si din picioare, parca vroia sa imi spuna ceva. Afara era ziua iar calul statea pe cer dar pe loc. Am iesit repede in mijlocul curtii si am strigat cu toata puterea pe Domnul meu. Strigam ca vine sfarsitul. Parintii mei nu au vazut calul si nici nu m-au auzit strigand ca vine sfarsitul. Calul a asteptat special sa il vad, apoi sa facut in fata calului o gaura pe rotund foarte mare care se rotea iar calul a intrat in ea, disparand in cer. Eu tot priveam cerul si ziceam in mintea mea: ... cum a iesit calul acesta dintr-o data din cer asa va iesi si Domnul meu Isus de repede din cer... Am intrat in casa si ii spuneam matusii mele sa se pocaiasca, ca nu mai este timp, i-am repetat de cateva ori acest lucru. Apoi, din nou vad pe cer ca se formeaza un chip de om mare si langa acel chip sa format o bisericuta. Am privit mirata si am vrut sa ii arat matusii mele ce este pe cer si cand am dat sa ii arat a si disparut. Nu a vazut. Asa sa terminat visul meu.

... Imaginea de am vazut-o...

Acest vis l-am avut in luna iulie 2018. Se facea ca priveam ca intr-o imagine. In ea vedeam cum ieseau din cer mii de ingeri, toti la fel, de un alb transparent dar foarte stralucitor, nu pot sa ma exprim in cuvinte... ieseau raze din ei si emanau o lumina foarte puternica ceva ce nu pot descrie. II vedeam pe toti mii si mii cum ieseau din cer ca printr-o gaura si intr-o clipa ii vedeam pe pamant. De cum ieseau, de sus, vedeam privirea lor, care era atintita spre pamant, parca fiecare inger in parte se uita dupa cineva. Erau atat de fericiti ingerii ca nu pot descrie. Am vazut in acea imagine o fetita la care a venit un inger sa o ia, era asa de fericita, alerga bucuroasa spre ingerul ei. Ii vedeam piciorusele, fustita care straluceau de la lumina ingerului ei. Am vazut cum apoi mergeau impreuna, se tineau de mana. Asa faceau toti, era o fericire de nedescris. Am vazut cum ingerii ii strangeau dupa o linie sa zic asa, un loc insa eu ii vedeam doar de la solduri in jos dupa acea linie, nu imi era permis sa vad mai mult sau cum se ridica la cer. Stiam ca se duc sa il intampine pe Domnul in nori, asta stiam in vis. Nu pot sa descriu perfect ceea ce am vazut. Apoi se facea ca ma uitam tot in visul acesta spre cer si ziceam intruna... Vino Doamne, Vino, Te astept, Vino mai repede... Ma rugam sa vina sa ma ia si pe mine si asa m-am trezit, rugandu-ma. Asa sa terminat visul meu.

... corul si judecata de apoi...

Acest vis este spre sfarsitul lui pt ca este lung, dar in el Domnul spune tot. Acesta l-a avut sotia mea pe 2 august 2018... . si am plecat de acolo in alta parte unde m-am intalnit cu cei cu care dansasem in cercul acela. Era pe inserate, in aer liber, dar eram inconjurati de un gard nou nout ca un cerc. Acolo era si tati langa mine care se uita in sus spre cer si se mira zicandu-mi: ” in mijlocul verii ninge, in luna lui iulie ninge! ” Si eu ma miram si ma uitam cat de frumos ninge. Apoi am plecat de acolo putin mai in fata, iesind din cercul acela si m-am asezat pe o banca, iar tati s-a asezat langa mine. El se tot mira de lucrurile ciudate care se intampla in lume. Dintr-o data stand pe banca a trecut o lumina stralucitoare, foarte puternica direct prin fata noastra. Cand a trecut m-a luminat pe mine, apoi s-a facut ca o sageata de sus din cer pana jos pe pamant. Imediat am auzit o voce de barbat ce anunta pe toata lumea care eram adunati acolo, ca printr-o statie si cu un glas puternic a zis: ” Acum cred ca a trecut un inger prin fata noastra! ”. Cand am auzit ca el ma luminase am inceput sa plang in hohote de bucurie. Tati a ridicat mainile putin in sus si zicea: „ Nu, nu sa nu vina acum Domnul!”. Eu ma bucuram cand auzeam ca vine Domnul... apoi tati mi-a mai zis: ” S-a anuntat la televizor ca in maxim o luna vine Domnul! ”, iar eu m-am bucurat si mai tare dar el era trist. Apoi aceeasi voce de barbat a anuntat din nou prin statie zicand: ” Cred ca acum s-a terminat Judecata de Apoi! ”, cu o voce diferita de prima, lunga si trista, nu stiu cam sa ma exprim. Tot grupul care dansasem eram stransi acolo, stateam si asteptam sa vina Domnul, asa s-a terminat visul meu.  

 

Acum dragii mei fiecare dintre dvs are dreptul sa creada sau nu, sa interpreteze fiecare cum vrea, nu sunt inventii, sunt 4 vise dar adevarate. Luatile va rog in considerare. As vrea sa dau o interpretare la primele doua vise, scurta asa cum Domnul mi-a pus pe inima sa cred. In primul vis Domnul mai asteapta o persoana sa vina, atat de aproape este venirea Sa. Iau aceea persoana ca un suflet de om sau o perioada de timp foarte foarte scurta. Apoi calul negru il iau ca cantarire, apoi chipul si biserica inseamna ca Domnul a cantarit ( sau cantareste... insa calul terminase treaba) iar acum vine sa Isi ia biserica. Cel de al treilea si al patrulea vis spune totul. Asta cred, din toata inima. Sa tinem cont ca la Dumnezeu, Totul este cu Putinta! Amin. Acum dragii mei interpretatile singuri aceste vise. Orice religie sunteti va iubesc la fel si va indemn din tot sufletul sa va pocaiti cu adevarat din toata inima dumneavoastra, caci nu mai este timp. Impacati-va cu Dumnezeu prin Domnul nostru Isus Hristos si fiti Sfinti asa cum cere Sfanta Scriptura caci doar cei Sfinti vor fi luati de pe pamant. Traiti prin Domnul o viata sfanta, curata si placuta Lui Dumnezeu. Nu va lasati inselati,   nu va luati dupa oameni ci incredeti-va doar in Dumnezeu prin Fiul Sau Preaiubit, Domnul nostru Isus Hristos. Va iubesc si doresc sa fim cu toti acolo sus o familie cereasca. Dumnezeu sa va Binecuvanteze cu dragostea Sa.  

Laudat, Slavit si Binecuvantat sa fie Numele Domnului Dumnezeului nostru in veci de veci. AMIN.  

Mulţumiri de mărturii, de vise sunt foarte importante pentru cei credincioşi deoarece o mărturie are mult mai mare putere de cercetare decât o predică; visele le pot avea toţi cei ce stau aproape de Domnul şi dacă aţi primit şi lumină asupra lor este şi mai bine; se împlineşte Cuvântul căci iată, multora le sunt date descoperiri, vise şi vedenii, slavă Domnului; aşteptăm şi alte mărturii spre zidire şi îmbărbătare, vă binecuvintez în Numele Domnului Isus Hristos.
Adăugat în 03/07/2018 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1479
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni