Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Mă doare!!!!!!!!
Autor: Alexandrina Sanda Tulics  |  Album: Colț Stelar  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de sanda_tulics in 14/01/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

... Ceea ce mă face să plâng și mă face să zac sufletește, este faptul că natura schingiuită a României de pofta drăcească stă batjocorită în cioate ca prinșii de război, ca înfrânții unei armate învinse de sufletele vândute întunericului ce și-au dat mâna cu pofta de nestăpânit, lăcomia după bani a unora ce încă-și mai zic români! Cu aceia care -i lasă pe nebunii lumii să scotocească aurul să-l fure, să-l ducă în țările unde-ar muri neauzind românește! Arată ca realitatea unei Românii avortate, chiuretate de mâna Irodului care a omorât pruncii să-L afle pe Christos! Am plâns cu cioatele care nu mai speră să înverzească în primăvara ce-o mai așteaptă cu falnici brazi rămași cu frica-n verde că vor urma ordinului inchiziției ca și cioatele de-acum. România a fost injectată mental, sufletește cu un ser letal care i-a distrus dragostea de țară, de aproapele! Am simți și văzut mai mult decât dureros că semenii mei nu mai sunt sensibili real la suferința celor de lângă ei... Au fost postări cu masacrele creștinilor, cu dramele copiilor furați abuziv de lângă părinți, cu suferințe în țară sau în afara ei greu de imaginat și totuși! . . În mijlocul acestor vești, fapte ale întunericului, românii au cheltuit enorm de mult pe plăcerile personale în preajma sărbătorilor dar și în afara lor! EGOISMUL ESTE CENTRUL LUMII! ! ! Rar sunt cei care plâng pentru cauzele unuia care suferă. . Parcă ne-am pierdut simțurile altoite de Dumnezeu... Suntem și noi, oamenii actuali, tot niște cioate cărora li s-a amputat seva iubirii reale, a sacrificiului uman, a binelui care parcă nu -și mai găsește locul în noi. . Românii lui DUMNEZEU! ? În curând vine primăvara. Vom mai înverzi sufletește pentru Dumnezeu, semeni și familie? Sau ne vom da la moarte pe noi înșine trăind cu frica-n verde-) viață) parca așteptând să ne vină rândul la moartea care a umplut țara de cioate! ?

 14  14ianuarie- 2018 Wi

Un strigat precum al profetului in pustie, un psalm al durerii dar si al iubirii de frate si de sora, al celor necajiti si amarati care asteapta primavara dupa o iarna lunga. Fie ca Domnul sa mangaie si sa consoleze inimile celor in suferinte si nevoi, spre marea Sa slava!
Adăugat în 14/01/2018 de marin2016
Pentru mine, personal, nu este deloc o noutate ceea ce citesc...locuind în prezent în ţară, le văd, le palpez, le trăiesc într-o adâncă stare de tristeţe, toate acestea! România este o ţară bolnavă spiritual! Prin V.T. Domnul spune că a văzut răutatea şi murdăria slujitorilor falşi chiar şi în locaşurile de închinare; puţini mai sunt slujitorii ce-şi iubesc cu adevărat enoriaşii făcându-le descoperite adevărurile sfinte! Deşi se nădăjduieşte, se speră, la unitatea de credinţă, aceasta e mult prea departe... unii ţinând cu pumnii strânşi de 'credinţa strămoşească' acum aşa de denaturată şi murdară... Dragostea de ţară, de aproapele ar putea exista doar dacă oamenii ar cunoaşte Cuvântul! Dar ei nu cunosc aproape o iotă din cele scripturale; pe yutoube sunt multe reportaje-interviuri în urma cărora se demonstrează evident starea jalnică a românului el, necunoscând nici măcar semnificaţia marilor sărbători religioase din calendare! El ştie că la Paşti si la Crăciun, trebuie să mănânce mai mult şi mai bine, să bea cât poate duce, să 'aiureze în prezenţa timpanelor zăngănitoare' ce-i stârnesc pofte de neimaginat... slujitori ai Domnului consacraţi ies la răspântii strigând Adevărul şi oferind gratuit Biblii de care românul fuge ca de un foc neştiind că în curând, 'un foc mistuitor' le va judeca nepăsarea şi ignoranţa; sau, poate ca unii o ştiu dar le place jocul de-a viaţa şi de-a moartea... rudele credincioşilor împăcaţi cu Dumnezeu hulesc si batjocoresc fără ruşine 'frumosul nume' de 'copil al lui Dumnezeu'. Da, românul se plânge că este sărac şi este un adevăr el este un sărac spiritual dar şi material din pricina cheltuielilor nejustificate, abuzive pe lucruri care nu hrănesc... textul dumneavoastră sora Sanda este un nou strigăt al disperării, al nevoii urgente de recunoaştere a acestei stări de întuneric si mizerie... este un text incomod, l-am văzut postat si pe facebook (nici nu ştiu câţi l-au luat în seamă, câţi l-au înţeles şi apreciat...) şi am încredinţarea căci el a 'gâdilat urechile' unora... mulţumiri Duhului Sfânt de puterea şi curajul date pentru 'strigarea' celor scrise mai sus. Fie ca durerea simţită de dumneavoastră să cuprindă întreaga Românie!
Adăugat în 14/01/2018 de floridinmaracineni
Mulțumesc frumos soră Florica Ficard și frate Mihalache Marin pentru sustinerea celor scrise de mine, pentru completarea atât de binevenită și însoțirea în slujire.Dumnezeu să asculte durerea noastră, să ia aminte Îl rugăm ,ca România să fie vindecată de tot răul.
Fiți binecuvântați!
Adăugat în 14/01/2018 de sanda_tulics
Subscriu la cele postate de catre sora Flori si nu pot ss spun in plus decat:"Sa ne culcam in rusinea noastra si sa ne invelim cu ocara noastra, caci am pacatuit impotriva Domnului! Cred ca este vremea trezirii pt poporul Domnului, vremea pocaintei in sac si cenusa...
Adăugat în 12/03/2018 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 687
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Versetul zilei
Iată acum porunca pe care o dau: Orice om din orice popor, neam sau limbă ar fi, care va vorbi rău de Dumnezeul lui Şadrac, Meşac şi Abed-Nego va fi făcut bucăţi şi casa lui va fi prefăcută într-un morman de murdării, pentru că nu este niciun alt dumnezeu care să poată izbăvi ca El.”
Daniel 3:29
Pune-l pe pagina ta