Rugăciunile sunt ascultate chiar şi după moarte
Autor: Buncrestin  |  Album: marturii  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Buncrestin in 16/01/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Nu mai vin de la o casă de jale.

     Sunt martor la pocăinţa unei femei, care, cu douăzeci de ani în urmă, şi-a declarat public pocăinţa. La scurt timp, din cauza unei poliartrite a devenit dependentă de pat. În starea în care s-a aflat, l-a mărturisit pe Domnul şi-n apa botezului. Prin viaţa nouă dăruită de Domnul, în această perioadă a câştigat pentru Domnul trei fiice pe care le avea. Toţi cei ce au vizitat-o cu orice ocazie au rămas încurajaţi de felul ei de-a fi creştină, într-un stil nou, de-a primi şi mulţumi Domnului pentru toate lucrurile. În acestă perioadă a stăruit cu rugăciune insistentă în Faţa Domnului, ca El să-i dea pocăinţă soţului. Şi-n împrejurarea jalnică de despărţire, Dumnezeu a produs o schimbare a durerii în bucurie, când acest soţ a declarat că vrea să se pocăiască şi să-L accepte pe Domnul ca Domn şi Mântuitor personal. A fost miracolul lui Dumnezeu, că El rămîne acelaşi şi-n secolul XXI, răspuzând la rugăciune.

Subiectul este încurajator, dar textul este presărat de o mulțime de erori gramaticale şi de exprimare.
Adăugat în 11/05/2017 de beni33
Mulţumesc mult frate Beni pentru-că, vă faceţi timp să urmăriţi unele postări cu multe erori gramaticale. Nu-s filolog, dar o extremă ar fi că şi-n textele Bibliei sunt foarte multe erori gramaticale. Domnul să ne întărească în credinţă să mergem diruitori în Numele Lui.
Adăugat în 12/05/2017 de Buncrestin
O mărturie plină de încurajări, un exemplu excepţional al unei vieţi creştine dedicate slujirii Mântuitorului şi semenilor cu toată dragostea. Rugăciunea-n plină putere, stăruitoare, cu credinţă, iată că a adus prin Duhul Sfânt la credinţă mare parte a familiei. Bine venit text pentru noi cei care nu avem familiile întregite în credinţă, fii binecuvântat frate.
Adăugat în 12/05/2017 de floridinmaracineni
Slavă Domnului !!!
Cînd eşti martor la o aşa lucrare, pare că inima îţi este mai mare decît tu însăţi, asta e prezenţa şi lucrarea Duhului Sfînt. Harul şi pacea să vi se înmulţească. Binecubîntări.
Adăugat în 12/05/2017 de Buncrestin
Statistici
  • Vizualizări: 1213
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni