Cum a lucrat Dumnezeu in viata mea
Autor: Susman Tudor-Adrian  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de tudisusman in 02/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 11 voturi

In vara aceasta, am primit unul dintre cele mai dure diagnostice: bolnav de cancer. Localizarea cancerului a fost pe limbă, un loc putenic vascularizat,  care determină o evolutie foarte rapida a acestui tip de cancer. Datorită acestui fapt am fost operat de urgență, mi-a fost extirpată o parte din limbă si au fost scosi ganglionii din gât. Ceea ce se vede este o cicatrice de 15 centimetrii. Operația a decurs bine, iar după operație am urmat tratament de radioterapie si chimioterapie, asa cum este protocolul de procedura medicală în asfel de cazuri. Acum sunt bine, sper ca si medicii să confirme acest lucru la controlul din luna ianuarie.

Ce a însemnat pentru mine această experiență?

Orice om normal, atunci cand primeste un astfel de diagnostic, este profund afectat, deoarece cancerul este sinonim cu moartea. Mai ales cand se menționeză de specialiști că acest tip de cancer evoluează rapid. Am realizat că există posibilitatea ca finalul vieții pentru mine să înseme câteva luni. Si atunci mi-am pus foarte serios întrebarea:  oare sunt pregătit sa-L întâlnesc pe TATĂL????”  . ....si răspunsul a fost: NU. De ce? ...Pentru că exista în viața mea anumite aspecte care Domnului nui-I plăceau: existau gânduri, atitudini, dorințe, obiceiuri proaste care nu-I plăceau Domnului.  Toate acestea erau în mintea și în inima mea, erau ascunse, astfel că nimeni, decât eu și Tatăl le vedea. Pentru aceste lucruri nu te disciplinează Biserica, dar sunt la fel de grave ca păcatele vizibile și condamnabile de toți.

·         Si Dumnezeu, în mila și îndurarea Lui a găsit cu cale să mă disciplineze în vederea pocăinței. Modul de lucru al LUI a fost foarte dur, dar acum realizez faptul că nici o altfel de interveție n-ar fi avut impactul  pe care l-a avut această boală.

·          În mod normal, dacă nu l-aș fi avut pe Dumnezeu lângă mine probabil că aș fi murit de frică pe scaunul de consultații, când mi-a fost dat verdictul... de ce??...pentru că sunt cel mai fricos om din lume și am oroare teribilă de spital și medici. Am o fobie care m-a facut să leșin de trei ori cand am mers doar în vizită la spital și apoi nu suport durerea.

·         Pe acest fond  a trebuit să îndur exact lucrurile de care îmi era cel mai frică

 

Da, Dumnezeu a ales exact aceast drum pentru mine, dar aici intervine mila și harul Lui.  Am rugat Biserica Domnului din loc să se roage pentru mine, familia și  prietenii s-au rugat pentru mine. Duminică v-ați rugat si luni la ora 10 am intrat in operatie. Dar în loc să fiu îngrozit și speriat de tot ce se întâmplă cu mine, pacea lui Dumnezeu , care întrece orice închipuire , mi-a cuprins inima. Mai mult, Duhul Sfânt mi-a amintit versetul: ”  Fiule, nu disprețui pedeapsa Domnului și nu-ți pierde inima când ești mustrat de El, căci Domnul pedepsește pe cine iubește și bate cu nuiaua pe orice fiu pe care-L primește”.

Dragii mei, când am înțeles că aceste lucruri mi se aplică mie, îmi venea să sar de bucurie, chiar dacă în acele momente tubul de plastic pentru intubare  îmi sfredelea sinusurile iar obrajii erau plini de sînge și lacrimi. Atunci și de altfel pe toată perioada spitalizării am simțit pe Domnul aproape de mine. Am înțeles ce înseamnă să-L ai pe Dumnezeu. Am înțeles ce îseamnă să ai o Biserică și oameni care se roagă pentru tine. Am înțeles de asemenea că Dumnezeu mă vrea și ne vrea cu gelozie pentru sine și că trebuie să fim cu adevărat sfinți.

 

Îmi amintesc ca la un control la care m-am dus, în timp ce statea la registratură la rând, a venit la mine una din doamnele doctor și mi-a arătat un om care avea exact ce am eu. L-a adus la mine sa-l încurajez că omul era disperat. M-am uitat la fața lui și am văzut un om îngrozit, disperat de ce avea să îndure și el. Am incercat sa-l linistesc, dar ce sanse am avut daca acest lucru nu este facut de Duhul lui Dumnezeu?... mi-a parut atât de rău de omul acela..

 

Ca si îndemnuri pentru Biserică:

- Scumpă Biserică rugați-vă Domnului pentru cei în suferință, căci Domnul este credincios și ascultă rugăciunile , după cuvântul LUI

- Dragi frați și surori, Dumnezeu ne vrea cu gelozie pentru El., adică ne vrea sfinți, perfecți. Nu așteptați ca Dumnezeu să ia nuiaua, că prețul este un preț greu de plătit. Domnul o va face, pentru că ne iubește sufletul. 

 

 

Amin

O marturie de exceptie, pe cat de cutermuratoare pe atat de ziditoare si incurajatoare, Domnul sa va binecuvinteze cu pacea Sa deplina, si credinta de nezdruncinat.
Adăugat în 09/01/2014 de floridinmaracineni
In data de 20.01.2014 am fost la control. Analizele sunt excelente. Urmeaza controlul din luna iunie. Dumnezeu sa fie slavit pentru felul in care a lucrat in viata mea. SUSMAN TUDOR ADIAN
Adăugat în 25/01/2014 de tudisusman
Statistici
  • Vizualizări: 3717
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni