Semnele credinței
Autor: Utilizator Sav Simona  |  Album: fara album  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de simonasav in 22/01/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi

 Ce bine e cind ni se mai dă in dar din semnele credinţei pe calea ce ades cu greu o deşluşim ca fiind cea trasată de Domnul nostru Isus Hristos.

 În cele ce urmează vreau să mai aştern pe hîrtie cîteva din semnele credinţei ce le-am primit in scurgerea anilor de la Tatăl Luminilor ce întcă mai are milă şi îndurare pentru copii săi.

 Eram o tinără copilă lipsită de experienţă în ale credinţei cînd un mare val de deznădejde căuta să mă răpună cu tot felul de şoapte şi ginduri din partea celui rău să mă afunde tot mai mult furîndu+mi nădejdea mîntuirii.

 La Domnul tot mai este nădejde ,la El tot mai este har ,îndurare şi eliberare şi el ne mai dă o şansă oricît de grea ar fii lupta.

  După 3 zile în care nu am putut mînca, nici ruga ci doar plinge din cauza unor ginduri ce ma macina cumplit căci nu mai am parte de mintuire era ora 11 dimineaţa cind un gînd curat străbate fiinţa mea zicîndu-mi cu blîndeţe*Cere un semn şi ţi se va da să poţi pricepe voia Dlui pentru restul vieţii şi să scapi din aceste deznădejdi.Şi fără să mă ginedesc foarte mult aşteptînd cu nerăbdare călăuzirea am şi hotărît semnul.Doamne dacă voia Ta este să merg mai departe în lucrarea in care m+ai chemat şi care acum e cufundată în deznădejdi, fă ca de la ora 11 şi pînă la 11 şi un sfert să nu mai pot scrie de dureri de mină.

  Dacă nu se va intîmpla nimic înseamnă căci trebuie să mă opresc şi să nu mai continui în lucrarea în care m-ai chemat.

  O, dragii mei ce indurător este Domnul cu cei ce-l cheama, nu a stat indiferent, şi la ora 11 fix am aruncat pixul din mînă căci scriam poiezii şi cu nişte dureri mari în mină m-am aruncat pe genunchi cu lacrimi rugînd pe Dl cu mare patos dar şi cu ochii pe ceas să văd cît mai e din timpul durerii. Minutele au trecut deşi mie imi păreau deosebit de greu din cauza durerii, dar la 11 şi un sfert cum am cerut s-a luat toată durerea, mi s-a întărit credinţa şi am putut să strig din toată inima căci Domnul e tăria mea şi călăuza mea şi voia lui e să merg inainte pe cale şi Satana e cel ce m-a inundat cu deznădejdi.

 Mă gindeam oare mă va vindeca la trecerea celor 15 minute .va avea milă mă va auzi căci eram tot pe tărîmul deznădejdilor , dar Slavă Lui căci mi-a auzit strigătul, mi-a întărit credinţa, m-a luat de mînă şi mi-a dat pace.

 Iubit cititor, nu cumva ai şi ti indoieli, temeri , deznădejdi, cere şi tu un semn al credinţei, cere-l cu insistenţă, şi-l vei primii negreşit,căci a te retrage dintr-o lucrare a Dlui în care eşti chmat adesea înseamnă foarte mult în viaţa de credinţă, mai mult decît iţi imaginezi tu. PENTRU CĂ NU ŞTI CE SCRIE CUVÎNTUL CĂCI PENTRU MINE A TRĂI ESTE HRISTOS.Iar ieşind din voia Lui din cauza deznădejdilor celui rau ieşi şi de sub mîna ocrotitoare a Domnului şi de sub binecuvîntarea lui. Cere un semn şi ti-l voi da zice Domnul şi atunci şi tu vei zice ca mine ACESTA ESTE DOMNUL ŞI NUMAI LUI VREAU SĂ-I SLUJESC DOAMNE AJUTĂ,

  Am scris aceste rînduri nu să mă scot eu in relief ci doar aşa de dreagul Domnului Isus ce mi-a facut mult bine şi să fie intărită şi credinta ta in Domnul şi voia Sa.

  Lasă şi tu semnele credinţei în urma ta ca şi alţii să vadă bunătate şi indurarea Dlui care lucrează totul în toţi.Domnul să ne ajte la orice greu .AMIN

Slava Domnului. Dumnezeu sa va binecuvanteze.
Adăugat în 22/01/2013 de Rahela16
Fiţi binecuvântată fiindcă împărtăşiţi cu noi experienţele deosebite cu Dumnezeul dragostei, al milei şi îndurării, slăvit să-I fie Numele!
Adăugat în 23/01/2013 de floridinmaracineni
Mare Dumnezeu avem! Cum pot lua legatura cu dvs, sora draga? Domnul sa va binecuvinteze!
Adăugat în 28/03/2013 de mihaelayeshua
Statistici
  • Vizualizări: 1996
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 3
Opțiuni