Cand pleci departe de Dumnezeu
Autor: Neagu Marian-Darius  |  Album: fara album  |  Tematica: Si eu L-am rastignit
Resursa adaugata de Marian92 in 04/12/2012
    12345678910 9.50/10 X
Media 9.50 din 2 voturi

m-aAs vrea pe scurt sa va prezint ce s-a intamplat in viata mea acum 2 ani ,cand am ales sa il las pe Dumnezeu,biserica,oamenii care i-am intalnit si il iubeau pe Isus si am plecat in Italia pentru a deveni un om de succes,sa fiu un baiat rau,sa numai fiu un copil linistit,si sa nu am multe din ce imi doresc.

Pe data de 17 octombrie 2011 am plecat in Italia,la niste prietenii ce ii stiam demult ,pe cand acestia locuiau in Timisoara.

Ajuns in Italia,eram fascinat de lumea de acolo pentru ca numai fusesem plecat din tara,si numai cunoscusem alte caractere in afara de cele romane.Prietenii aceia mi-au spus ca nu este de lucru,dar daca vreau pot face ce fac si ei,si sa fac banii.

Am fost entuziasmat si am fost de acord,iar in zilele urmatoare am mers la un baiat in partea Veronei,si prietenul acela cu care am mers la intrebat daca are niste droguri sa vindem iar spre binele meu a fost ca acel baiat nu a avut saptamaniile acelea.

Insa apoi am inceput sa invat de la baiatu acela ,care "crackuia"aparatele de la cazinouri,si facea banii simplu,cand altii isi bagau salariile acolo si nu scoteau nimic,plecand tristi si debusolati.Am invatat apoi sa fac si eu ce facea baiatu acela,eu mergeam intr-un oras din apropierea unde stateam in Italia,prietenu meu in alta parte,faceam uneori chiar sute de euro intr-o jumatate de ora ,uneori chiar si mii intr-o zi.

Ma simteam cineva,ma vedeam un "bad boy"credeam ca am fost doar un copil,ca m-am pocait si ca l-am ales pe Dumnezeu,insa totusi Domnul cel Mare si Viteaz avea sa ma invete alte lucruri.

Am cunoscut femei romance,care erau tinute de italienii si aveau tot ce isi doreau,am cunoscut prin prietenu acela al meu si italiaenii ce se ocupau cu banii falsi,faceau trafic de banii cu camionu din Sudul Italiei,pentru o suta de euro falsi ,platea 20 de euro adevarati,si am vazut chiar si mafiotii,care ii vedeam doar prin filme.Am fost uimit de lumea aceasta,am zis ca asta imi doresc sa fiu si eu,sa am tot ce imi doreste inima.

Insa lucrurile acestea au incepet usor usor sa se degredeze,sa risipesc banii pe prostii,sa dorm cate 2-3 ore pe noapte,am inceput uneori sa plang noptile,fiindca ma simteam atat de singur de pustiu,un nimeni,fiindca iubirea Lui Dumnezeu era tot ce avea nevoie viata mea.Dorul de mama mea care ma mangaia seriile,si imi spunea ca ma iubeste am inceput sa le simt lipsa,sa ii simt lipsa cainelui meu,vietii de liniste oferite de Isus Hristos.

Iar dupa un timp am ales o decizie inteleapta de a ma intoarce in Romania,si de a ii cere in genunchi iertare Lui Dumnezeu ca am fost un tradator si l-am vandut pentru niste placeri trecatoare ,ca vremea.

Acum sunt fericit,desi parintii mei or divortat ,Dumnezeu mi-o dat niste parintii deosebiti,care cu defectele lor ,ca orice om ma iubesc,o fata care este langa mine si o iubesc enorm,si o noua viata,o noua gandire in viata,si o directie catre o viata cinstita.Isus a fost este si va fi Iubirea si Domnul care nu mi-a intors spatele si indiferent de greselile mele, m-a invatat in dragoste si blandete ca viata ii doar o goana dupa vant,si El da cu adevarat bogatiile vietii acesteia.

Fiti fericiti si traiti viata cu fericire caci Isus a facut totul pentru ca noi sa avem aceste lucruri.Slava numelui Sau 

Am scris din greseala la inceput m-a fara sa vreau,vreau sa ma scuzati fiti binecuvantati!
Adăugat în 04/12/2012 de Marian92
Statistici
  • Vizualizări: 2136
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical 1
  • floridinmaracineni  cu greşeli gramaticale şi de punctuaţie

    Gramatical 0 1
  • Diacritice 2
  • Nisalin  nu are

    floridinmaracineni  nu are

    Diacritice 0 2
  • Conținut incomplet
Opțiuni