Să aveți cu toții o zi binecuvântată!

Anunț

Viziunea fundației este să avem un loc al nostru unde să putem avea toate aceste proiecte!!! Vă rugăm uniți-vă cu noi în rugăciune pentru ca aceasta să ia ființă. Proiectul și pământul sunt cumpărate, așteptăm ca Dumnezeu să pregatească finanțele pentru ca să începem ridicarea centrului de misiune!!!!!

FI O DIFERENȚĂ!

Un gând

BUN VENIT LA BETEZDA!

     Scopul fundației Beztezda este de a-L face cunoscut pe Isus și dragostea Lui prin diferite activități ,studii biblice, seminarii și conferințe cât și asistență socială și materială, ajutorând pe cei săraci, văduvele și orfanii și pe toți oamenii indiferent de vârsta și clasa  socială.  (Ioan 5:2, Matei 28:18-20, Isaia 1:17)

Vă invităm

    Doar pe perioada de pandemie Serviciul Duminical se va ține în prima Duminică a lunii la ora 10:00 la 12:00 respectând regulile în vigoare date de Ministerul Sănătății. Împreună vom lua parte la Sfânta Cină, să ne închinăm lui Dumnezeu prin cântări, rugăciuni și invățătură din Cuvântul Sau Biblia. Vă așteptăm!!

Mesajul Pastorului

     Bine ați venit pe acest site! Din nou ne aflăm la un început de an nou, și vreau ca împreună cu soția mea să împărtășim câteva cuvinte pe care Dumnezeu ni le-a pus pe inima la serviciul din Seara de Ajun de An Nou. Aș vrea să ne punem întrebarea ‘Cum putem să fim mai roditori pentru noi ca lucrare, pentru cei căsătoriți ca familii, pentru cei singuri, ca individuali, pentru societatea în care trăim suntem în toatalitate efectivi în chemarea pe care Domnul ne-a facut-o ca și copii ai Lui? Dumnezeu vorbește prin prorocul Isaia poporului Său, și parcă și azi auzim aceste cuvinte ‘Ce aș mai putut face viei Mele și nu i-am făcut? Isaia 5:v4 Vedem căci metaforic vorbind Dumnezeu însuși este cel care se îngrijește de poporul Lui, ne curățește, ne sapă, și ne ocrotește 5:v2,3. Prin jertfa Domnului Isus vedem aceste lucrări la dispoziția omenirii, ca oricine crede în El, să nu piară ci sa primească viață veșnică și să intre sub binecuvantarea Lui Dumnezeu. Ca biserica vrem ca în anul 2020 Dumnezeu să ne ajute să ne apropiem mai mult de El, lucrarea pe care o facem în această regiune să crească și să fim mai roditori în împărăția Lui. Amin!

Perspectiva Personală pentru Anul 2020

    Ca și la fiecare sfârșit de an, ne facem bilanțul și planul pentru următorul an care vine. Poate unii din noi am dat înapoi anul acesta, alții ne-am dat deoparte or alții am progresat. Oriunde am fi și în orice situație ne-am afla Cuvântul Lui Dumnezeu nu se schimbă, El vrea să progresăm să ne schimbăm! Apostolul Pavel spune bisericii din Corint ‘Căci Domnul* este Duhul, şi unde este Duhul Domnului, acolo este slobozenia. Noi toţi privim cu faţa descoperită, ca* într-o oglindă, slava** Domnului şi suntem schimbaţi† în acelaşi chip al Lui, din slavă în slavă, prin Duhul Domnului.’ (2 Corinteni 3:16-17 ) Haideți să reflectăm ce vrea Dumnezeu de la noi? 1. Dumnezeu vrea să reflectăm slava Lui, să punem timp deoparte să citim, reflectăm și să medităm în Cuvântul Lui. 2. Dumnezeu vrea să ne schimbe să fim ca El. Deci Dumnezeu vrea să progresăm, să ne schimbăm! Întrebarea este unde suntem noi, ce reflectăm, ce văd cei din jurul nostru??? Haideți să ne oprim cât avem timp, să ne facem singuri darea de seama, cei ce au dat înapoi sau s-au dat deoparte să se intoarca la El, să ne pocăim și să ne lasăm transformați de El, de Cuvântul Lui, să progresăm, să mergem din slava în slavă! El este un Dumnezeu viu care lucrează dar are nevoie și de noi să depunem efort, sinceritate și dedicare! Fi curajos(asă) luptă-te lupta cea bună ca să primești cununa! Amin ( 2 Timotei 4:7-8) Pastorul Preda Gheorghe 

Versetul Zilei