vineri, 9 martie 2012

Invitatatie cu ocazia Zilei Femeii

Cu ocazi Zilei Femeii va invitam la o intalnire adresata doamnelor si domnisoarelor, cu tema: "Pretioasa in ochii Lui Dumnezeu".
Intalnirea va avea loc sambata 10 martie, ora 10.00 la Biserica Penticostala Vestea Buna, str. Gib Mihaescu nr 12 (langa bariera 11 iunie).

Invitat: Helga Nurnberger

Va asteptam cu drag!

joi, 29 decembrie 2011

Cadouri de Craciun pentru copii

Ziua de Craciun a fost o zi deosebita, deoarece s-a nascut Domnul nostru Isus Hristos in aceasta lume luand chip de om, dar  si prin faptul ca am putut sa aducem bucurie copiilor din biserica noastra si copiilor care au fost invitati din afara bisericii, oferindu-le cate un cadou prin bunavointa unor oameni deosebiti din afara tarii, care in fiecare an, fac ca aceasta bucurie sa fie deplina.

Concert de colinde in Biserica Vestea Buna

Am fost vizitati de corul Bisericii Penticostale "Sfanta Treime" - Rm.Valcea in data de 23 decembrie 2011 orele 18-20, care au slujit in biserica noastra prin cantari, indemnuri si un grupaj de colinde. Dumnezeu sa-i binecuvanteze!




duminică, 6 noiembrie 2011

Sarbatoarea Roadelor - Biserica Penticostala din Dangesti Valcea

Tinerii din Biserica "Vestea Buna" impreuna cu pastorul bisericii Ghita Ganea, au mers astazi la Biserica Penticostala din localitatea Dangesti, unde au slujit cu cantari de lauda si inchinare.
Fratii au tinut Sarbatoarea Roadelor si impreuna i-am multumit Domnului pentru binecuvantarile pe care ni le-a dat, dar si pentru roadele pamantului.

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Sarbatoarea Roadelor in Biserica "Vestea Buna"

Să ţii sărbătoarea secerişului, a celor dintâi roade din munca ta, din ceea ce vei semăna pe câmp; şi să ţii sărbătoarea strângerii roadelor, la sfârşitul anului, când vei strânge de pe câmp rodul muncii tale.
(Exod 23:16)


Asa cum Dumnezeu ne invata sa tinem sarbatoarea roadelor in Exod 23:16, duminica 30 octombrie 2011 am tinut aceasta sarbatoare de multumire Domnului pentru ca si anul acesta a fost unul de belsug si binecuvantare din partea Lui Dumnezeu.
Am avut ca invitati speciali:
- Sebi Lucaciu un tanar penticostal din Cluj, care ne-a fost de mare ajutor noua tinerilor, atat in tabara de la Busteni din luna august 2011, cat si la serviciul de lauda si inchinare de duminica. Dumnezeu sa-l binecuvanteze!
- Pastor Puiu Baciu din Tg.Mures si sotia sa Rodica care au slujit in Biserca 'Vestea Buna" - Dumnezu sa-i binecuvanteze!
Dupa Serviciul Divin, impreuna cu fratii, invitatii si prietenii adunarii, am continuat partasia printr-o masa de dragoste.










                   

Conferinta tinerilor crestini valceni

In data de 22 octombrie 2011, la Biserica Penticostala "Sfanta Treime" Rm.Valcea, s-a tinut Conferinta de Tineret cu titlul "Biruitor prin credinta", la care au participat tineri din Bisericile Penticostale din localitatile: Dobriceni, Romani, Valea lui Stan, Brezoi, Pitesti si Rm.Valcea. Invitati speciali: Catalin si Ramona Lup.






vineri, 4 noiembrie 2011

Botez in Biserica "Vestea Buna"

Anul acesta, ne-am propus sa aducem cu ajutorul Domnului, zece persoane care sa fie botezate in biserica noastra. Trei persoane au fost botzate Duminica 16 octombrie in Biserica Vestea Buna , iar alte doua persoane in cursul anului. Multumim Domnului pentru Harul pe care L-a lasat, ca oamenii sa se intoarca la Dumnezeu si sa fie mantuiti. Anul inca nu s-a terminat si noi stim ca El poate sa aduca si alte suflete la mantuire.