Bilanţ la final de an
Autor: Estela C. Manea  |  Album: Vocea din timpul nopţii -1-  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de ESTELLA in 06/01/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Am trecut  prin ape adânci dar n-au dat peste mine pentru că El m-a ţinut de mână.

Întregul pământ  a trecut prin criza economică dar pentru mine a fost doar o altă încercare în care, totuşi, masa mi-a fost încărcată cu bunătăţi şi cămara mustea de belşug.

A venit boala şi pe strada mea şi a atins fiecare casă; totuşi, pe lângă casa mea a trecut şi familia mea a fost binecuvântată cu belşug de sănătate.

Am călătorit şi moartea s-a urcat în maşina noastră dar ea n-a avut putere pentru că Domnul Dumnezeul oştirilor şi-a întins Mâna şi ne-a scăpat DIN primejdie cu braţ puternic.

Încercările de toate felurile s-au ridicat înaintea mea ca un Tsunami ameninţător dar, totuşi, am umblat deasupra valurilor pentru că El mi-a poruncit aşa.

Am avut biruinţă fiindcă El m-a purtat pe braţe iar eu n-am vrut să mai cobor de-acolo; am văzut oameni care au făcut-o şi n-au reuşit singuri... şi-au pus capăt la zile.

Ce-mi doresc pentru noul an, deja ştiu. HOTĂRÂREA  e  luată. Ori că va fi belşug, ori că vor fi lipsuri, ori că va fi sănătate ori boală, ori că voi trece prin ape ori că voi umbla deasupra lor, în TOATE  vreau să merg cu Domnul meu de mână.

(Autor, Estela C. Manea)

Amin, aşa să vă ajute Domnul şi tuturor celor ce-şi pun nădejdea în El!
fiţi binecuvântată
Adăugat în 06/01/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 1532
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni