Groaznicul Covid prin care trec și biruința
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 17/06/2021
    12345678910 0/10 X

Groaznicul Covid prin care trec și biruința

Cam de-o săptămână sunt în boala aceasta, împreună cu soția și una din fete, lumea-i spune Covid, eu îi spun armă biologică făcută cu scopul de-a extermina cât mai mulți oameni.
Deși mulți o numesc ”o răceală” care s-o tratezi cu ceai, usturoi și alte bazaconii, este o armă biologică, un coronavirus (gripal) modificat în laborator și făcut letal. Simptomele pot să fie multiple, dureri de spate, oase, respirație greoaie, oboseală, epuizare maximă, dureri în piept, neliniște interioară, febră, diaree, pierdere gust, miros etc. , toate acestea de-o intensitate greu de înțeles și nici nu ai timp să le analizezi prea mult. Câteodată simți că mori, că ești gata, pe urmă parcă ți se dă câte-o gură de liniște, ca atunci când te simți mai bine să se prăvălească din nou durerea și suferința peste tine, hulpavă să-ți muște din trupul slăbit la maxim. Este ceva nemaîntâlnit și care nu am mai experimentat niciodată, o armă biologică creată de niște oameni diabolici, oameni anticriști, globaliști, care au finanțat laboratorul din Wuhan și au colaborat în mod clar la planul acesta de ucidere al oamenilor de pe pământ.

Am învățat câteva lucruri importante în perioada aceasta de grea suferință:

1. Doar Dumnezeu este Sursa de care să te poți agăța sau conecta în momentele grele
Nu m-am întrebat o clipă de ce am fost eu infectat, asta deoarece știu că Dumnezeu este suveran și dacă a îngăduit aceasta peste mine, El poate găsi soluții de ieșire.
Când suferi enorm, parcă ție greu să te rogi, însă totodată relația personală avută cu Domnul m-a dus tot timpul cu gândul la El, mi-am evaluat viața, căderile, păcatele și am privit la Golgota, am implorat Sângele Domnului să mă curățească și pe Domnul să aibă milă de mine. Mi-am liniștit sufletul știind că împăcarea cu Domnul este Ușa spre Cer, declarând iubirea mea sinceră pentru Mântuitorul meu și primind liniștea aceea prin Duhul Sfânt de care aveam nevoie.
Pe de altă parte în aceste momente, Scriptura este o certitudine, Cea prin care Domnul mi-a dus gândurile la promisiunea lui Dumnezeu făcută pentru mine. Mângâierea care-o poate da Dumnezeu este enormă în încercarea aceasta și unică.

2. În astfel de momente, prietenii, credincioșii adevărați din Biserică simt cu tine
Cu toții știm că sunt vremurile din urmă, dragostea s-a răcit, că nu ne coalizăm cum ar trebui în trupul lui Hristos, însă încercarea aceasta me-a demonstrat că Domnul își are pe ai Lui pe pământ, o biserică vie și puternică.
Eu locuiesc în Portland Oregon, de aproape 23 de ani, am fost aproape 20 de ani în Biserica Baptistă din Portland și în ultimii ani slujesc în Biserica Baptistă din Vancouver, mulți au auzit de familia noastră și încercarea prin care trecem. Dintr-o dată am început să primim telefoane, mâncare la ușă, cumpărături, încurajare, ca focul prieteni cu care am colaborat și Biserici, din Constanța, Arad, Timișoara, Caraș Severin etc. , m-au anunțat că se roagă pentru mine intens. M-au sunat păstorul din Vancouver, Călin Buzaș, un om extraordinar și m-a încurajat în tot acest timp cu familia lui, familii scumpe de prieteni din Portland, biserici pe unde am slujit, toți au fost niște îngeri ai Domnului lângă noi.
Este ceea ce aveam nevoie, în asemenea momente este ceea ce ne lipsește, sunt mădulare din Trupul Domnului care te completează, asta înseamnă să fim mădulare unii altora.
Boala este un atac la nivelul credinței în mod constant și încurajarea de care avem nevoie în astfel de momente este de fapt Dumnezeu care lucrează prin ceilalți din jur la viața noastră, la încurajare să ne încredem în Domnul și să-L vedem ca o rezolvare, chiar dacă trecem prin Valea umbrei morții.

3. Unul din punctele forte ale creștinilor împotriva planului anticristic Covid, este unitatea creștinilor
Gândiți-vă fraților și surorilor că diavolul a inițiat boală și distrugere prin Covid, iar pe de altă parte a aruncat discordie în Biserică, să ne dezbine și astfel să nu avem putere și să nu biruim.
Mulți în bisericile creștine nici nu cred că există covid, unii spun că-i doar o banală răceală pe care s-o tratezi cu usturoi și ceaiuri, alții sunt luptători împotriva măștii, alții pentru mască, mulți pentru vaccinul experimental, alții împotriva vaccinului experimental și povestea ar putea continua. Prin astfel de certuri și dezbinări am pierdut Ținta, dragi creștini.
Un om bolnav de această boală (care există categoric) are nevoie de sprijin, nu de ironii, nu de critici, nu de politică, ci de AJUTOR. În astfel de situații Dumnezeu ne vrea în unitate și mădulare unii altora, nu de filozofi precum prietenii lui Iov.
Luptându-ne unii cu alții pentru ceea ce au creat anticriștii, pentru conspiraționismul de stânga sau de dreapta nu rezolvăm nimic, omul bolnav are nevoie de sprijin, în orice fel l-am putea da.
Știu și am înțeles că este un vaccin experimental și oamenii nu au încredere, însă unii  vor să-l facă, de fapt confuzia e mare și minciunile presei și puterii progresiste ne-au bulversat viețile și întregul pământ este într-o frământare. Ce vrea Dumnezeu în astfel de momente de la noi creștinii, este AJUTOR pentru cei bolnavi, sprijin. În astfel de momente omul bolnav este atacat la nivel de trup și suflet, epuizat complet, lovit de boală și vulnerabil. Scutul lui Dumnezeu și sprijinul mădularelor din Trup este un ajutor vital, pentru ca cel în suferință să poată birui cu credință până la capăt, ori că are parte de vindecare, ori că are parte de trecerea în veșnicii.
Strigătul meu este unul de Trezire, nu de disperare! Biserică a Domnului haideți să ne unim împreună și să învingem acest monstru pe nume: Covid și toată hoarda de anticriști care ne-au pregătit pieirea.
Rugați-vă și pentru mine și familia mea, să biruim până la capăt!
Simion Ioanăș

Citiți articolul și aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 351
Opțiuni