Transvaccinații și cutia Pandorei
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 20/05/2021
    12345678910 0/10 X

Transvaccinații și cutia Pandorei

M-am gândit să stau puțin și să analizez, să mă pun în pielea unora sau altora, să încerc să mă îndes în ”pielea” societății de azi, nu știu cum să-i zic analogie, parodie, prostie sau vă las pe dumneavoastră s-o definiți și să vă dați cu părerea referitor la prezentarea aceasta.
E foarte ușor să înființezi astăzi o nouă categorie de oameni, când atâtea categorii au fost înființate. Te uiți la un bărbat și-l vezi îmbrăcat într-o rochie, stai de vorbă cu el și te convinge împreună cu societatea de astăzi că el este femeie. Sigur că în general ateismul se bazează pe ceva palpabil, însă în cazul acesta psihologii și societatea de astăzi devin dintr-o dată cu o formă de ”credință” care întrece orice pricepere și spune, nu mulțumesc, de fapt omul acesta nu trebuie să ne demonstreze nimic, în creierul și mintea lui el se identifică femeie, așa că ceea ce are el de arătat ca demonstrație nu ne poate arăta, e acolo în creierul și mintea lui și nu poate scoate de acolo și să fie văzut.
M-am gândit că, la fel cum juridic și legislativ, un astfel de bărbat câștigă în instanțe drepturi peste drepturi, câștigă legi în legislativul multor țări, chiar drepturi care umbresc realitatea vieții mele ca bărbat, care la o adică pot proba că sunt ceea ce pretind prin ceea ce Dumnezeu m-a înzestrat biologic, tot așa și în cadrul vaccinării se poate deschide o cutie a Pandorei, nefiind deschisă de noi la origine, ci chiar de societatea progresist globalistă de astăzi.
Așa că, dacă noi ăștia nevaccinații ne-am prezenta pe aeroporturi și la intrarea în anumite țări și le-am spune că noi  suntem transvaccinați, bineînțeles că probabil vameșii ar rămâne perplecși la o asemenea afirmație, însă am putea să devenim gata de explicații. Adică în mintea și creierul nostru noi suntem vaccinați de Dumnezeu, în mod natural, ADN-ul nostru are resurse de luptă chiar împotriva bolii ăsteia necruțătoare apărute în 2019, boală care pe unii i-a sărăcit, iar pe alții i-a făcut putrezi de bogați, boală care din oameni liberi ne-a adus sub autoritatea unei societăți care încet dar sigur ne privează de libertăți constituționale mai abitir decât regimuri totalitariste care au înfiorat omenirea cu ferocitatea lor diabolică de-a lungul veacurilor.
Vameșii ar cere dovada vaccinării, însă noi foarte încăpățânați le-am explica că în mintea noastră avem vaccinul, însă nu putem să-l arătăm deoarece nu ne putem scoate creierul afară.
Bineînțeles că vameșul, societatea, poliția, judecătorul și toți cei abilitați la un asemenea caz ne-ar putea trimite direct la o instituție de psihiatrie, închiși acolo și medicați bine, asta pentru a înțelege că nu ce-i în minte contează la vaccin, ci o probă documentată pe baza unei clinici care ne-a făcut vaccinul.
Și ce-ar putea să fie să ne luăm niște avocați buni, plătiți, care să le demonstreze tuturor că cei în capul nostru trebuie ca societatea să ia în considerare, asta deoarece și noi transvaccinații avem dreptul la viață, dreptul la libertatea de exprimare, suntem și noi oameni și avem tot dreptul ca în mintea noastră să fim vaccinați împotriva acestei boli necruțătoare, de fapt noi chiar suntem vaccinați însă n-o putem arăta în mod palpabil.
De fapt nu noi transvaccinații am deschis cutia Pandorei, ci au fost alții înaintea noastră, alții pe care societatea i-a acceptat, și-a format structura și legislativul după aceștia, iar astăzi noi care putem demonstra biologic ce suntem, ne vedem negați și condamnați în multe ocazii și situații, am ajuns să fim ștampilați ca intoleranți, brute, să fie negate cuvintele din dicționar care ne definesc, tocmai că putem să demonstrăm fizic că nu mințim.
Păi atunci oare de ce astăzi noi transvaccinații n-am avea viață și un viitor glorios? Oare de ce n-am avea și noi libertatea să decidem ce să facem cu corpul nostru și faptul că avem dreptul ca în mintea noastră să ne considerăm vaccinați, deoarece chiar suntem.

Luați prezentarea aceasta ca o parodie, o narațiune, o comedie, o blasfemie la adresa societății, luați-o cum vreți, eu doar închei cu cuvintele Scripturii, deoarece sunt creștin și cred în Biblie, cred că este Cuvântul lui Dumnezeu, închei cu un verset care astăzi se potrivește extraordinar societății în care trăim:
”Romani 1:22. S-au fălit că sunt înțelepți, și au înnebunit;”

Simion Ioanăș

Puteți citi articolul aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 395
Opțiuni