Ascultarea de Dumnezeu
Autor: Cristian Radu  |  Album: Evanghelizare  |  Tematica: Tineri
Resursa adaugata de CristianRadu in 06/12/2019
    12345678910 0/10 X
Ascultarea de Dumnezeu

Dumnezeu, nu vrea să îi aparținem Lui doar în parte, ca prin urmare El însuși, nu sa dat în parte pentru noi, ci sa dat tot doar pentru ca noi să fim răscumpărați, sa fim niste pacatosi iertati, copii de Dumnezeu.

Dumnezeu ne este Tată, și în momentele grele și în momentele ușoare, și când ne place și când nu ne place, și când ne ajută nouă, și când ajută celorlalți, căci vremuriile nu vor rămâne cum sunt, de aceea ar trebui să rămânem în ascultarea de Domnul și de glasul Duhului Sfânt, ce este cu mult mai plăcut Tatălui, decât arderi de tot. ►Căci, după cum, prin neascultarea unui singur om, cei mulți au fost făcuți păcătoși, tot așa, prin ascultarea unui singur om, cei mulți vor fi neprihăniți. ( ROMANI 5:19 )

De asemenea de multe ori, Dumnezeu poate să asculte rugăciunea ta și să vindece sau să ridice alte persoane, însă tu vei pleca acasă, și vei intra în iad, pentru că nu ți-ai mărturisit păcatul tău propiu. Nu uitați că suntem vase de lucru spre slava și mărirea Domnului și nu a noastră, și dacă Dumnezeu vrea să lucreze prin noi, nu este datorită meritului nostru, sau sfintiri noastre, ci doar a indurari bunului Tată ce avem, și a Harului ce revarsă peste noi, pentru a îi putea fi de folos, și totuși asta nu înseamnă căci noi suntem iertați sau suntem plăcuți Domnului, dacă nu neam mărturisit pe deplin.

Haideți să nu aducem jertfa nebunului, să nu glumim cu slujirea noastră. Să nu ne imaginăm că datorită noua sau prin rostirea unor cuvinte duhovnicești sau a rugaciuniilor noastre, ba chiar a  jertfelor noastre se pot pocăi mai multe persoane. Deoarece eu dacă în aceași zi nu am ascultat de Domnul, mă pot duce în iad. ►Samuel a zis: ''Îi plac Domnului mai mult arderile-de-tot și jertfele decât ascultarea de glasul Domnului? Ascultarea face mai mult decât jertfele și păzirea cuvântului Său face mai mult decât grăsimea berbecilor. ( 1 SAMUEL 15:22 ). Când Dumnezeu ne cercetează pe noi, și lucrează în inimele noastre, în adâncul cugetului nostru este numai spre folosul nostru, și a creșterii noastre proprii, și de multe ori Dumnezeu lucrează prin noi, iar această lucrare este spre folosul altora.

Cât despre noi tinerii, întorși la Domnul de curând, pentru noi cei ce am cunoscut pe Dumnezeu cu adevărat de curând, pentru noi cei puțin experimentați, avem nevoie de multă atenție și de multă ascultare de glasul Domnului: ►''Cât despre voi, ungerea pe care ați primit-o de la El rămâne în voi și n-aveți trebuință să va învețe cineva; ci, după cum ungerea Lui va învață despre toate lucrurile și este adevărată și nu este o minciună, rămâneți în El, după cum v-a învățat ea. ( 1 IOAN 2:27 )   Vegheați va spun și iar vegheați, căci leul stă la panda, râcnește și e pregătit să înghită. Însă nădejdea noastră este la Dumnezeu, sprijinul nostru este la Dumnezeu, și la fel puterea Sa ce o revarsă peste noi, când suntem mai impovorati. Radacinati-va în Hristos, deși procesul e greu, dureros și cu multe lacrimi, Dumnezeu vede inima noastră, și vede dragostea noastră, tot El nu ne va lasa, și nu va lasa pe cel rău să își bată joc de noi. Nu uitați copilașilor, depinde de noi cât de repede vrem să înaintăm, cât de repede vrem să creștem, depinde doar de cât de repede ne adâncim în cuvântul Domnului, creșterea noastră spirituală depinde de cât de mult ne vom deschide inima în al caută pe Dumnezeu, creșterea noastră depinde de cât de mult vrem să citim, creșterea noastră spirituală depinde de cât de mult ne rugăm, de cât de mult ne hrănim. Fiți țări și nu uitați: ►''Este cu neputință să nu vină prilejuri de păcătuire, dar vai de acela prin care vin! Ar fi mai de folos pentru el să i se lege o piatră de moară de gât și să fie aruncat în mare, decât să facă pe unul din acești micuți să păcătuiască ( LUCA 17:1-2 )

Vegheați și iar vegheați va zic, rămâneți în ascultarea glasului Domnului Dumnezeu, fiți plini de dorința de a va întâlni cu Dumnezeu, și vi se va arăta. Acordă-i cinste și onoare, întâietate Duhului Sfânt, și el se va revarsă peste noi în plinătate, căutați-L, fiți însetați, iar dupa toate iertati pe acei ce vin sa isi ceara iertara mereu, la fel cum face si Tatal nostru.

Amin Amin Amin



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1358
Opțiuni