Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

PERICOLUL SPIRITUAL ACTUAL
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Sub flamurile crestinismului
Resursa adaugata de joshua49 in 17/05/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

 

Un tânăr păşeşte cu reverenţă spre bătrânul diacon al bisericii: “Sunteţi creştin?”. “Luat prin surprindere, slujitorul  raspunde cu faţa plină de zâmbet: "UNEORI"... Mai adevărat decât şi-a dat seama. Răspunsul său sincer, l-a uimit pe  tanar. Însă facea cât un milion de declaraţii! Pentru că mulţi dintre noi suntem creştini numai uneori! Uneori mergem la biserică pentru ca "da bine in comunitate"…Uneori suntem gata să fim sfinţi!   Uneori suntem gata să ajutam săracii, vaduvele, orfanii…Uneori suntem  mai buni…(Chiar daca stim versetul biblic"Oricine stie si POATE sa faca un BINE si nu il face, a savarsit deja un PACAT!"

Uneori avem milă! Uneori postim... Uneori predicăm Evanghelia…Uneori credem si facem  rugăciuni! Uneori facem voia lui Dumnezeu! Uneori…Şi majoritatea timpului?

Neglijăm să-L luăm serios în seamă pe Hristos! Dacă creştinii nu ar fi creştini decât uneori, lumea nu ar mai alerga bezmetică în noaptea lipsei de cunostinte despre DL HRISTOS, a goanei dupa avere, imagine publica, succes! Tinerii nu ar mai fugi din biserici spre cluburi si  discoteci! La colţ de stradă n-ar  mai fi doar CASE pentru PARIURI, Jocuri PACANELE  si BARURI-  ci BISERICI ADEVARATE in UNITATE SUFLETEASCA. Avorturile nu ar mai depăşi naşterile! Musulmanii nu ar mai împânzi Europa! Teroriştii nu ar mai atrage adepţi! Homosexualitatea, comunitatea LGBT nu ar mai castiga TEREN! Iertarea nu ar mai fi decât din buze! Ochii ori buzunarele nu s-ar mai închide când trece colecta in biserica. Iar Bibliile prea uzate s-ar schimba mai des ca periuţele de dinţi. Din cauza tocirii…

Când eşti “creştin uneori” efectul se vede chiar dacă cei din jur sunt orbi. O personalitate ca Emerson spunea: “Ce sunteţi vorbiţi atât de tare încât nu pot auzi ce spuneţi!”Cu Hristos nu putem trăi alternativ, doar cand avem nevoie de EL! Cum ar fi dacă Dumnezeu ar fi Dumnezeu doar uneori? Daca pentru faptul ca nu i-am multumit ca vedem, ne-am scula a doua zi -orbi? sau deoarece nu am multumit pentru urechi sanatoase, ne-am scula surzi? sau pentru ca nu am multumit ca frigiderul functioneaza, a doua zi s-ar defecta... Sau nu am multumit pentru AER  GRATUIT, a doua zi ar trebui sa platim butelii cu oxigen fiecare, caci  aerul a fost viciat in urma lansarii unui razboi, sau  al unui atac terorist cu gaze toxice...

Azi Biserica e amenintata ca  datorita  crestinilor FORMALISTI  sau OCAZIONALI:

-sa existe Botez fara nastere din nou

-Nunti fara haine albe

-Credinta fara fapte

-Biserici  pline, dar vasele inimilor GOALE

-Pocainta fara CRUCEA care sa o purtam zilnic

-Daruri fara ROADA DUHULUI

-Cuvant fara Evanghelie.

-Slujire fara lacrimi si... ALERGARE FARA PREMIU!

Statistici
  • Vizualizări: 575
  • Export PDF: 1
Opțiuni