Statele Unite, crima unui nebun si viitorul societatilor democrate
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 04/10/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Statele Unite, crima unui nebun si viitorul societatilor democrate

Nebunul, a carui nume nici nu merita pomenit, cel care a ucis 59 de persoane si a ranit peste 500, este fara cazier, divortat de doua ori si ii placea sa joace jocuri de noroc.
Multi americani au mers cu gandul la problema armelor, a permisibilitatii legii cu privire la achizitionarea si folosirea armelor, in urma acestei crime oribile.
Sunt de acord cu o reglementare mai viguroasa a regimului armelor, insa ele au si rol de aparare. Intr-un fel abia asteapta unii sa fim lipsiti de aparare.
Cred ca totul pleaca din inima si minte! Arma in sine e buna la aparare, insa cand cade pe mana unor nebuni e dezastru. Deci ar cam trebui controlati unii la cap inainte de-a le da arme si ar trebui lucrat la educatia inimii, care tine de spiritualitate si de valorile care le dai copiilor si tinerilor, incepand din familie si pana la scolile publice.
Cred insa ca problema in societatea noastra, in acelasi timp in toate societatile occidentale este mai adanca decat se vede la suprafata.
Realitatea se pare ca pleaca din inima si mintea unora, cand aceasta realitate este distorsionata e dezastru. Si problema este in mare parte deformarea inimilor si mintilor copiilor nostri crescuti in scoli in care moralitatea lipseste si imoralitatea este promovata la rang de valori. Menirea scolii printre altele este si de-a forma caractere, caractere formate printr-o moralitate sanatoasa. Moralitatea sanatoasa o da Scriptura, este revelata de la Cel care ne-a creat, Creatorul nostru. Oare cine ar putea sa stie mai bine cum functionam daca nu Cel care ne-a creat?
Moralitatea astazi in scolile americane este deplorabila, copiii nostri sunt „formati” de o invatatura anticrestina si imorala, antibiblica.
Exact in perioada adolescentei acestui om, criminalul de la Las Vegas, a avut loc scoaterea Bibliei din scoli si curentul hippy a luat amploare, deci exact ce spuneam eu mai sus. Curentul hippy a fost o razvratire a tineretului americam impotriva lui Dumnezeu in primul rand.
Si acum vedem pe tot pamantul tot un fel de „hipism” la nivel mondial, consecintele sunt devastatoare si peste cativa ani probabil vom vedea amploarea dezastrului.
Razvratirea impotriva normei moralitatii crestine, duce la disperare si nebunie, vedem in arta lucrul acesta, in muzica, in multe alte domenii si la urma in societatile noastre.
Oamenii exclud din start ca ar exista un Hristos inviat, cred doar in crestinism ca un fel de gluma.
Daca oamenii ar pune mana pe Biblie si ar adopta de acolo caracterului lui Hristos si L-ar gasi pe Cel Inviat, cu siguranta ca lumea aceasta ar fi schimbata si transformata. Cand insa pentru multi Hristos devine doar o gluma, asta duce la intoarcerea omenirii la paganism, de fapt la radacinile ei rele si amare, la razvratirea ei fata de Dumnezeu si tot ce a creat El.
Statele Unite sunt cladite pe „piloni” crestini si cei care-au venit aici trebuie sa inteleaga asta! Evreii, musulmanii, budistii ectc pot sa-si invete acasa copiii cum doresc ei, insa ca si popor american dorim ca moralitatea biblica, crestina, sa ne formeze copiii.
Deocamdata insa au ajuns sa ne formeze copiii in scoli ateii si anticrictii, asa ca suportam consecintele si durerea cu totii!
Societatile noastre sunt indragostite de socialism, de acest sistem diabolic si anticristic, sistem care lupta impotriva lui Dumnezeu si a Scripturii, la fel ca si curentul hippy de acum circa 50 de ani in America.
Cred ca ati vazut comedia cu Stan si Bran pe nume „Utopia”. Asa gandesc unii si astazi in Statele Unite, ca ar putea exista o utopie din asta bazata pe iubirea socialista multilateral dezvoltata. Fals, noi romanii stim mai bine ce inseamna socialismul, „utopia” trambitata de ei este spoiala si prostie.
Unii vor ca Europa, America, Australia ectc, sa se intoarca la paganism. Oamenii au uitat ca de fapt moralitatea care-a dus la dezvoltarea omenirii si la disparitia paganismului, a fost cea crestina.
Crestinii care se bazeaza astazi pe Sfanta Scriptura si pe Hristos inviat sunt blamati si invitati la exersarea mintii. Exersarea mintii insa, se face in baza unui Sistem de valori. Pana si nebunii din Statul islamic isi exerseaza mintea, in baza unui „sistem de valori” diabolic bineinteles. Iti trebuie doar discernamat ca sa poti compara Sistemul Adevarat, de falsuri promovate de mincinosi, de unul care la 51 de ani a ajuns sa se culce cu o fetita de noua ani, fata de Sistemul Adevarat promovat de Hristos Domnul, Cel care este Dumnezeu si Creator.
Caracterul lui Hristos e Unic, il poti gasi in Scriptura si nu interpretat de altii in mii de feluri. Logica de interpretare promovata de unii arata cam asa: „Daca sute de oameni il interpreteaza pe Hristos in multe feluri atunci eu il resping categoric ca si Sistem de valori pentru mine personal”!
Gresit!
Hristos Domnul este viu, descoperirea Lui in Scriptura e palpabila! Deci e la indemana fiecaruia din noi, ia si citeste-o si vezi daca merita sa te raportezi la un astfel de Sistem. Aceasta este credinta:
Si credinta este o incredere neclintita in lucrurile nadajduite, o puternica incredintare despre lucrurile care nu se vad. (Evr.11:1)
Problema noastra actuala este ca ne-am pierdut Tinta, ne-am pierdut scopul, am ajuns niste societati de disperati, toate deoarece respingem credinta in Hristos Domnul, respingem Sfanta Scriptura, respingem Norma care ne poate aduce fericire, pace si intelegere. Noi, L-am invitat afara pe Domnul din vietile, familiile, bisericile si societatile noastre, crezand ca ne descurcam singuri. Acum am ajuns ca Dumnezeu sa ne lase dupa mintea noastra, ca astfel semeni de-ai nostri sa ajunga sa comita astfel de atrocitati.
Biserica crestina a decazut, insa Dumnezeu si Scriptura au ramas la fel. Dupa cum dorim sa ne ghidam viata, asa va fi mersul pe pamant. Daca biserica s-a indepartat, asta nu inseamna ca noi ca indivizi nu avem libertatea ca din punct de vedere personal sa-i ramanem credinciosi lui Dumnezeu. Si Biserica de pretudinteni ar trebui sa se pocaiasca, sa se intoarca la Hristos Cel Inviat, la Sfanta Scriptura, Cuvantul Lui si astfel sa fie in lumea aceasta lumina si sare.
Dumnezeu sa mangaie familiile indoliate, sa mangaie durerea Americii, durerea Europei si durerea omenirii si sa ne trezeasca la Viata, la Hristos, la Mantuirea care-o poate da doar El, doar Cel Inviat!
Tot mai multi oameni si-au intors fata de la Dumnezeu si se incred in sistemul occidental, in tehnologia de azi, ca si aparatorul si dumnezeul lor! Fals, acesti oameni nu au putere, sunt legati in fata raului si-a diavolului cu propriile „sfori”!
In cine sa ne incredem daca nu in Dumnezeu, la cine sa alergam, daca nu la Cel care este vesnic, Viu si Atotputernic?
Cei ce cunosc Numele Tau se incred in Tine, caci Tu nu parasesti pe cei ce Te cauta, Doamne! (Ps.9:10)
Pazeste-ma, Dumnezeule, caci in Tine ma incred. (Ps.16:1)
Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni? (Ps.56:4)
Nu va temeti de cei ce ucid trupul, dar care nu pot ucide sufletul; ci temeti-va mai degraba de Cel ce poate sa piarda si sufletul si trupul in gheena. (Mat.10:28)

Simion Ioanas
Puteti citi articolul si aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 579
Opțiuni