Fratelui meu sau al lui Christos
Autor: Alexandrina Tulics  |  Album: Anotimpuri  |  Tematica: Misiune
Resursa adaugata de sanda_tulics in 31/07/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Fratelui meu sau al lui Christos

   Matei 20 -16

   Tot aşa*, cei din urmă vor fi cei dintâi, şi cei dintâi vor fi cei din urmă; pentru că** mulţi sunt chemaţi, dar puţini sunt aleşi.”

 

   Fratelui meu sau al lui Cristos,

   Nu-l cunosc, nu am întins mâna în blidul Cinei  împreună niciodată, și totuși... Christos răzbate prin parfumul Lui...

   Nu demult, pe site-ul Resurse Creştine a apărut un frate care postează  din darurile ce le-a primit generos din partea lui Dumnezeu. Scrie curat și sincer, intelectual, din bogăţia Bibliei pe care o slujește acolo unde a fost hotărât de Dumnezeu adăugând comentarii care uimesc prin buna intenție, educație intelectuală, dar mai ales duhovnicească.

   Nu-l cunosc personal dar sincer, nici nu mi-ar fi de folos, din moment ce, în fiecare postare găsesc cuvinte curate, sincere, ale unui creștin crescut la picioarele lui Dumnezeu.

   Nimic nu este de mirare în faptul că nu comentează preferențial  (la cine postează!) dacă dânsul găsește de cuviință să-l îmbărbăteze, ajute, și să-i fericească starea sufletească deponentului lăsând în urmă un parfum de Christos.

   Mă aplec cuviincios, stimate frate, în fața învățăturii în Christos puse în practica vieții dumneavoastră atât de vizibil.

   Fie mâna Lui Dumnezeu întinsă veșnic peste duhul domniei voastre!

   (Ați venit printre ultimii pe site, de aceea, am făcut trimitere la partea biblică atât de adecvată.)

Slujitori sinceri, devotaţi, plini de dragoste si susţinând cu tărie adevărurile sfinte sunt încă destul de mulţi printre noi, lângă noi, aproape sau departe, căci Domnul stie cum să-ŞI sustină şi întărească lucrarea; totul depinde de noi, de fiecare, cum stim si dorim să primim lucrurile întelepte ale Domnului, să le apreciem, să ne bucurăm de ele, să respectăm, să acordăm cinstea cuvenită şi să mulţumim pentru acest har; mulţumiri sora Sanda pentru aceste aşa de frumoase cuvinte din aceste rânduri care nu au o 'adresă' specială dar pentru care nu ne este dificil să înţelegem cui sunt adresate; pietrele rare, preţioase, strălucesc încă înaintea inimilor noastre oferind mângâiere, prin superbele şi pătrunzătoarele fascicole sfinte; mulţumiri Domnului-Dumnezeu; mulţumiri tuturor celor sinceri cu inima si duhul.
Adăugat în 01/08/2017 de floridinmaracineni
Nu este nimic ascuns doar se stie, cunoaste că tu, sora Florica Ficard esti un camarad bun, slujitor destoinic lângă mine așa cum Dumnezeu ne-a hotărât. Tu stii ca eu țin sufletește la această frumoasă slujire împreună care face ca lucrarea Domnului sa propășească .
Mulțumesc înțelpciunii care ne leagă , bucură și fericeste în aria Domnului .Fii fericităî n duhul Domnului!
Adăugat în 01/08/2017 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 917
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni