Ce ești capabil să faci pentru Trupul Lui Hristos?
Autor: Despre Credinta  |  Album: Cinci paini si doi pesti  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de desprecredinta in 17/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Ce ești capabil să faci pentru Trupul Lui Hristos?

În tine sunt mai mulți slujitori.

Ești un slujitor în familia ta pentru interesul ei. Un slujitor pentru prietenii tăi, atunci când ei te solicită sau dorești să îi ajuți. Ești un slujitor la locul tău de muncă.

Ești însă un slujitor și în comunitatea spirituală din care faci parte.

În cea creștină, slujba ta nu ți-o inventezi. Deși, dacă vrei asta, poți. Însă cea corectă, productivă și de folos îți este dată de sus (FA 20:24).

Slujba ta o găsești în tine

Dar cum să știi care este slujba ta duhovnicească în biserica din care faci parte? Cum să știi dacă ai primit una specifică de la Isus?

Ei bine, te întrebi probabil asta pentru că tu crezi că ai nevoie de o revelație specială ca să știi care este aceea. Te dezamăgesc spunându-ți că nu te va lovi lumina cunoștinței acestui lucru. Mai mult, că tu știi deja care este aceea, dar ai nevoie să privești în adâncimea înălțimii din tine, și nu în cea a tavanului bisericii în care te rogi.

Slujba ta o găsești între lucrurile pe care le-ai făcut mereu cu plăcere, ușor. Care ți-au adus bucurie, chiar dacă nu ai avut vreun câștig substanțial. Ba mai mult, lucruri care ești dispus să le faci și în absența vreunei remunerații sau compensații materiale.

Slujba ta este in tine așadar, în ceea ce numești tu-ul tău cel mai firesc (natural).

De exemplu, mie mi-a plăcut întotdeauna să îi ajut pe alții cu un sfat, o idee. Să-i încurajez și să îi ajut să meargă mai departe dacă aveau îndoieli. Să își cunoască identitatea spirituală și să aibă curaj să-și urmeze drumul. Lucruri de care să se foloseasca, trecându-le prin sită, procesându-le prin gândirea și trăirile proprii. Pe care să le adapteze pentru a funcționa pentru ei. Pentru că nu există nimic concret care să folosească tuturor.

Care crezi că este slujba mea spirituală astea fiind spuse și făcând o concordanță cu Corinteni și Efeseni?

Citeste mai departe aici.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 796
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni