Ce să faci dacă pierzi răpirea
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Controverse
Resursa adaugata de victor_802006 in 17/04/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Sursa originală: www.contracurentului.com
Ce să faci dacă pierzi răpirea

de Dr. Dave Williams

Este posibil să fii un creștin mărturisitor și de fapt să nu fii credincios. Pavel a spus: „Pe voi înşivă încercaţi-vă dacă sunteţi în credinţă.” (2 Corinteni 13:5) Isus a spus: „Nu oricine-Mi zice: «Doamne, Doamne!» va intra în Împărăţia cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.” (Matei 7:21)

Dacă citești asta după ce a avut loc răpirea, este din cauză că nu ai fost gata. Isus a spus în Matei 25:10: „… cele ce erau gata au intrat… și s-a încuiat uşa.”

Îngăduie-mi să-ți dau 20 de sfaturi pentru a supraviețui în acest timp îngrozitor, dacă vei pierde prima strângere a credincioșilor lui Dumnezeu, răpirea.

1. Nu crede explicațiile date de mass-media seculară!

Creștinii nu au fost transportați de o navă spațială interplanetară, pentru a fi reprogramați. Nu am fost luați de extratereștri și nu ne aflăm în Buenos Aires, Togo sau Europa. Am părăsit pământul pe un nor al gloriei, pentru a fi pentru totdeauna cu Isus.

2. Scapă de telefonul celular!

Dacă nu vei fi de acord cu guvernul în ceea ce privește cei șapte ani finali și fermecătorul lider mondial, vei fi vânat. Telefonul tău celular va fi urmărit. Aruncă-l într-un râu sau într-un lac, departe de locul unde te vei afla.

3. Nu te omorî!

Ori de câte ori există dezordine socială și confuzie, oamenii tind să creadă că sinuciderea este singura cale de scăpare. Probabil te simți lipsit de speranță, dar mai există speranță. Duhul Sfânt va lucra și în cei șapte ani finali. Roagă-te și cere-I să te călăuzează, să-ți dea tărie și să locuiască în tine.

4. Pocăiește-te imediat și fă pace cu Dumnezeu!

Dacă citești asta după răpire, ai fost deja martor la multe dintre evenimentele pe care le-am descris. Acum este timpul să te pocăiești. Isus Cristos este singurul Mântuitor și singura cale spre rai (Ioan 14:6). Roagă-te: „Doamne Isuse, ai milă de mine! Am păcătuit împotriva ta. Mântuiește-mă acum. Te primesc ca Mântuitorul meu personal.” „Fiindcă «oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.»” (Romani 10:13)

5. Asigură-te că ai o Biblie tipărită!

Nu vei vrea să folosești tablete electronice în timpul necazului cel mare. Cuvântul și promisiunile lui Dumnezeu vor fi valabile și după răpire, fiindcă Isus a spus: „Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.” (Matei 24:35) Păstrează o Biblie într-un loc sigur, pentru că atunci când guvernul lui Antihrist va prelua puterea, în cele din urmă va încerca să distrugă toate Bibliile.

Citește cele zece porunci și urmează-le (Exod 20:1-17). Harul lui Dunezeu va fi încă la îndemână, dar după ce va pleaca Biserica, vremea harului se va fi încheiat și totul va reveni la ceva ce va fi ca vremurile Vechiului Testament.

Asigură-te că citești Daniel 2-12. Capitolul 12 îți va da timpul general când va veni Isus a doua oară. Citește Matei 24, Marcu 13, 1 Tesaloniceni 5, 2 Tesaloniceni 2 și Apocalipsa. Totul va începe să aibă sens pentru tine.

6. Părăsește-ți casa și îndepărtează-te de orașe, în special de orașele mari!

Vei fi tentat să aștepți să vezi ce se întâmplă, dar dacă vei face asta, va fi o greșeală fatală, la fel cum a fost pentru evreii care au așteptat prea mult în timpul anilor holocaustului. Du-te într-o zonă izolată. Învață să trăiești cu orice fel de hrană de care vei putea face rost prin vânat, cules sau cultivarea pământului. Nu-ți lua telefonul celular, deoarece ți se va da de urmă. Deconecteză dispozitivul de recepţie-transmisie automată al vehiculului tău sau abandonează cu totul vehiculul.

Asigură-te că familia ta este în siguranță și că este de acord cu decizia ta de a pleca. Ia-i cu tine, dacă vor să vină. Dacă nu vor, trebuie să pleci singur.

7. Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute și să-ți dea tărie!

Va fi dificil să supraviețuiești, dar Dumnezeu tot te va auzi și tot te va ajuta. Nu va fi ușor, pentru că Isus a spus: „… cine va răbda până la sfârşit va fi mântuit” (Matei 24:13). Vei avea nevoie de tăria Lui ca niciodată înainte.

8. Nu te duce la biserică!

Exact – nu te duce la biserică și nu te alătura religiei mondiale de tip conglomerat, pentru că ea va fi sub controlul prorocului mincinos (Apocalipsa 13). Toți slujitorii adevărați, evlavioși, vor fi părăsit pământul la răpire. Nu crede minciunile slujitorilor care sunt lăsați în urmă. Chiar dacă vezi miracole sau minuni aparente, nu le crede. Sunt minuni mincinoase (Matei 24:24; Marcu 13:22, Luca 21; 2 Tesaloniceni 2:9). Înșelăciunea va fi la ordinea zilei. Amăgirea va fi pretutindeni, în special în „biserici”.

Dacă este posibil, încearcă să găsești pe alții care este posibil să-L fi primit pe Cristos după răpire. Veți putea să găsiți modalități de a vă sprijini și încuraja unul pe celălalt.

9. Fă rost de un radio mic, cu alimentare proprie!

Dacă nu poți găsi un radio care să funcționeze independent, fă rost de un radio cu baterii și de o provizie mare de baterii, fiindcă vei avea nevoie să asculți radioul. Nu crede propaganda, dar crede când îți vor spune despre anumite evenimente legate de războaie și calamități geografice. Vei putea să știi ce se va întâmpla în continuare citind Apocalipsa 6-19.

10. Continuă să te rogi pentru cei dragi ai tăi care sunt necredincioși!

Dumnezeu va continua să-ți răspundă la rugăciuni în timpul necazului cel mare. Rugăciunile tale pot să fie cheia pentru a-i vedea din nou pe cei dragi ai tăi, după ce această perioadă de supremă agonie se va fi terminat.

11. Lasă copii ale acestei liste la cât de mulți oameni poți!

Poate că aceasta îi va ajuta pe alții să supraviețuiască și să vină la Cristos. Fii precaut totuși când dai astfel de materiale, dacă răpirea a avut deja loc. Isus a spus în Luca 21:16-17 că oamenii vor fi trădați de părinții, frații, rudele și prietenii lor, iar unii dintre ei pot să facă să fii dat morții. El vorbea despre timpul pe care îl trăiești chiar acum, dacă ai pierdut răpirea.

Rămâi în legătură cu noi pentru partea a doua.

[Dr. Dave Williams, What to Do if You Miss the Rapture. Copyright © 2017 Dr. Dave Williams.]

Încă 9 lucruri pe care să le faci dacă pierzi răpirea

de Dr. Dave Williams

Așa cum am menționat în prima parte a acestui articol, este posibil să fii un creștin mărturisitor și să nu fii de fapt în credință. Am împărtășit 11 sfaturi pe care oamenii ar trebui să le pună la inimă dacă pierd răpirea. Iată ultimele sfaturi pentru a supraviețui în acest timp îngrozitor, dacă pierzi prima strângere a credincioșilor lui Dumnezeu – răpirea.

12. În niciun mod, în nicio circumstanță, nu te pune în acord cu liderul mondial!

Toți o să-l iubească și chiar o să i se închine. Dar dacă asculți mincinile lui, vei fi atras în puternica amăgire care îți va hotărî soarta eternă (2 Tesaloniceni 2:9-12). În curând, vei fi aruncat în iad din cauză că nu ai iubit adevărul.

13. Refuză să primești un semn, nu nume, un număr sau un cip pe mâna dreaptă sau pe frunte!

Refuză orice injecție cu microcip, fiindcă Apocalipsa 13 spune că acest lider mondial puternic va cere ca tuturor, mici și mari, bogați și săraci, liberi și sclavi, să li se dea un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Dar odată ce îl vei primi, îi vei aparține lui Satan pentru totdeauna. Este mai bine să fii scos din economia mondală și să-ți pierzi viața fizică, decât să fii condamnat pentru totdeauna în lacul de foc (Apocalipsa 14:9-11). Viața multor credincioși în perioada celor șapte ani finali va luat sfârșit prin decapitare, pentru refuzul de a primi semnul fiarei (Apocalipsa 20:4).

14. Nu fura, nu comite niciun păcat sexual, nu ucide pe nimeni și nu folosi droguri pentru a-ți alina anxietatea!

Ispita de a fura, de a ucide, de a folosi droguri și de a te deda la păcat sexual va fi enormă, dar trebuie să i te împotrivești. Dacă săvârșești aceste păcate, s-ar putea să descoperi că este foarte dificil să te pocăiești (Apocalipsa 9:21).

15. Roagă-te pentru poporul evreu și națiunea lui Israel!

Ei o să sufere mult mai mult decât orice alt grup de pe Pământ. De aceea, ultimii șapte ani sunt numiți necazul cel mare și vremea necazului lui Iacov.

Isus a spus că o să fie mai rău pentru poporul evreu decât orice au experimentat ei vreodată în trecut (Matei 24:21). Psalmul 122:6 spune: „Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului!” În Zaharia 14:2 ni se spune că toate națiunile lumii vor fi împotriva lui Israel în holocaustul final.

16. Fii pregătit să suferi!

La un moment dat, lagărele și facilitățile pentru lichidare vor opera fără întrerupere, zi și noapte. Așa cum înțeleg eu avertizările profetice despre necazul cel mare, foametea va fi mai mare ca oricând. Familiile vor fi despărțite. Va fi ca un film de groază sau ca un film science-fiction, dar va fi real. Poate că va trebui să mori pentru credința ta, dar va merita.

17. Nu vorbi de rău pe Israel sau poporul său, indiferent de presiuni!

Dumnezeu te va susține, dacă vei susține pe Israel. Profeții falși îți vor spune că națiunea Israel nu are dreptul să existe. Îți vor spune că oamenii care trăiesc în Israel nu sunt cu adevărat evrei și descendenții lui Avraam. Nu vorbi niciodată împotriva lui Israel sau a poporului său (Geneza 12:3, Isaia 49:25).

18. Dacă ești capturat de autorități, nu te lepăda de Isus Hristos ca Domn și Dumnezeu!

Este mai bine să mori, decât să te lepezi de Hristos (Luca 12:8-10). În Apocalipsa 6:9-11 vedem destui oameni care au murit după răpire pentru credința lor și au ajuns în rai. Dacă te lepezi de Isus Hristos, vei fi destinat închisorilor subterane ale celor condamnați, să aștepte îngrozitorul tron mare și alb al judecății (Apocalipsa 20:11-12).

19. Notează ziua în care liderul mondial își mută imaginea în templul sfânt de la Ierusalim!

Când se va întâmpla aceasta, vei ști că vei avea 1260 de zile ca să supraviețuiești. Daniel se referă la 1290 de zile, care includ 30 de zile de curățire după ce Se va întoarce El.

20. Decide să rabzi până la sfârșit!

Dacă pierzi răpirea, tot mai este speranță. Moise a îndurat mult necaz, privind la Cel care este nevăzut (Dumnezeu). Pavel a scris: „Dacă răbdăm, vom şi împărăţi împreună cu El. Dacă ne lepădăm de El, şi El Se va lepăda de noi.” (2 Timotei 2:12)

[Dr. Dave Williams, 9 More Things to Do if You Miss the Rapture. Copyright © 2017 Dr. Dave Williams.]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 930
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni