Cum să știm pe care Cristos să-L predicăm
Autor: Reinhard Bonnke  |  Album: Evanghelizare prin foc  |  Tematica: Mărturii
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 21/10/2016
    12345678910 8.33/10 X
Media 8.33 din 3 voturi
Cum să știm pe care Cristos să-L predicăm

   Când oamenii vin la biserică, ei Îl vor pe Isus. Nu vor politică! Nu vor sentimentalisme. Nu-l vor pe bărbatul din Galileea ca un personaj îndepărtat, ideal. Nu vor o fantomă, un mit. Dacă au citit Biblia, ei vor să meargă să-L întâlnească la biserică în toată gloria Lui așa cum L-au cunoscut din paginile Bibliei.

   Predicați-L pe Isus și Duhul Sfânt Îl va revela cu siguranță. El va păși în mijlocul adunărilor întocmai cum a promis.

   În cruciadele noastre din Africa și din altă parte, L-am văzut pe Unsul Isus la lucru făcând tot ceea ce fusese uns să facă. L-am văzut trecând prin lumea de azi însoțit de puterile cerului. El stânge la un loc mulțimi de oameni. Zeci de mii sunt mântuiți, vindecați, botezați cu Duhul Sfânt în același timp!

   Când văd întâmplându-se minuni, minuni de vindecare, minuni de schimbare a vieților, minuni de curățire a păcătoșilor, știu Cine este la lucru. Este Unsul! Minunile sunt amprentele Sale. Cristosul acesta este Cristosul care trebuie predicat, Cristosul de ieri, de azi și din veșnicii. Orice rostire  a Numelui Său, ISUS CRISTOS, este o declarație a faptului că El e uns să elibereze. Semnul că Isus e prezent sunt minunile din locul acela. Minunile sunt CARTEA SA DE IDENTITATE, CODUL LUI GENETIC.

   Cum L-a recunoscut Ioan pe Isus în semiântunericul unei dimineți cețoase? Isus era pe țărm în timp ce Ioan se afla într-o barcă la aproximativ 100 metri de marginea apei. Cu toate acestea, el L-a recunoscut. Cum? El a recunoscut ce a făcut Isus.

   Isus i-a chemat pe ucenici spunându-le să-și arunce mrejele întocmai cum le spusese când L-au întâlnit prima dată. Au prins din nou foarte mulți pești întocmai cum se întâmplase în urmă cu trei ani. Trebuie să fie același Isus - a tras concluzia Ioan de aceea a strigat:

   - Este Domnul!

   Faptele lui Cristos I-au descoperit Identitatea.

   Dar cum pot oamenii cunoaște că este Același Isus dacă El nu mai face aceleași lucruri? Cum Îl pot ei recunoaște dacă El nu este predicat așa cum a fost, drept Acela ce a făcut minuni și a transformat viețile oamenilor? Cum poate cineva îndrăzni să-L numească Cristos și în același timp să spună că El nu mai face minuni?

   PRIN FAPTUL CĂ A FOST UNS S-A GARANTAT CĂ EL VA FACE ÎNTOTDEAUNA MINUNI! ISUS ESTE CRISTOSUL, ISUS CEL UNS!

   El este Acela care trebuie predicat. Iată acum o afirmație importantă:

   ISUS POATE FI DOAR CEEA CE SE PREDICĂ DESPRE EL CĂ ESTE!

„Cum poate cineva îndrăzni să-L numească Cristos și în același timp să spună că El nu mai face minuni?”Aceasta e întrebarea crucială. Căci, iată, există creștini care nu mai cred că El mai vindecă azi....Domnul să ne mărească credința și să-L vestim pe Cristos din Biblie!
Adăugat în 10/12/2016 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 946
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni