MAREA BRITANIE PARASESTE UNIUNEA EUROPEANA
Autor: Anonim  |  Album: IMPLINIREA PROFETIILOR BIBLICE DESPRE VREMEA SFARSITULUI  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de olipsuk in 28/06/2016
    12345678910 0/10 X
MAREA BRITANIE PARASESTE UNIUNEA EUROPEANA

 

Pentru a putea intelege alinierea geopolitica a natiunilor in vremurile din urma, trebuie mai intai sa intelegem cine este imparatul de de la miazanoapte si imparatul de la miazazi in profetia lui Daniel.

Cu mai mult de 2500 ani in urma, amandoi profeti, Daniel si Ezechiel, descriau evenimentele mondiale care vor duce la conflictele finale ale omenirii , denumite in Biblie ca si “razboiul de la Armaghedon”.

In descrierea lor ei au prezis felul in care natiunile se vor alinia geopolitic impartindu-se in alianta nordica si alianta sudica avand ca punct de referinta locatia natiunii Israel.

Cercetatori ai Bibliei au inteles acest lucru si asteptat o perioada lunga de timp evenimentul prin care Marea Britanie se va separa de Uniunea Europeana, evenimentul fiind o implinire a profetiilor biblice desfasurandu-se sub ochii nostri: Marea Britanie este cea care face prima acest pas.

 

 

Deci haideti sa vedem ce spune Biblia despre alianta imparatului de de la miazanoapte si alianta imparatului de la miazazi in vremea din urma.

Iata ce citim in Daniel 11:40-45:

 

40. La vremea sfarsitului, imparatul de la miazazi se va impunge cu el. Si imparatul de la miazanoapte se va napusti ca o furtuna peste el, cu care si calareti, si cu multe corabii; va inainta asupra tarilor lui, se va revarsa ca un rau si le va ineca.

41. Va intra si in tara cea minunata, si zeci de mii vor cadea. Dar Edomul, Moabul si fruntasii copiilor lui Amon vor scapa din mana lui.

42. Isi va intinde mana peste felurite tari si nici tara Egiptului nu va scapa.

43. Ci se va face stapan pe vistieriile de aur si de argint si pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. Libienii si etiopienii vor veni in alai dupa el.

44. Dar niste zvonuri venite de la rasarit si de la miazanoapte il vor inspaimanta, si atunci va porni cu o mare manie ca sa prapadeasca si sa nimiceasca cu desavarsire pe multi.

45. Isi va intinde corturile palatului sau intre mare si muntele cel slavit si sfant. Apoi isi va ajunge sfarsitul, si nimeni nu-i va fi intr-ajutor.

 

Cand Biblia descrie geografic miazanoapte (nord) si miazazi (sud) face aceasta avand in centru asezarea geografica a tarii Israel. Natiunea Israel este poporul ales de Dumnezeu, marturia existentei Lui inaintea tuturor natiunilor pamantului:

 

Deuteronom 7:6

6. Caci tu esti un popor sfant pentru Domnul Dumnezeul tau; Domnul Dumnezeul tau te-a ales, ca sa fii un popor al Lui dintre toate popoarele de pe fata pamantului.

 

Isaia 41:8-12

8. "Dar tu, Israele, robul Meu, Iacove, pe care te-am ales, samanta lui Avraam, prietenul Meu,

9. tu, pe care te-am luat de la marginile pamantului si pe care te-am chemat dintr-o tara departata, caruia ti-am zis: "Tu esti robul Meu, te aleg, si nu te lepad!

10. Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare."

11. Iata, infruntati si acoperiti de rusine vor fi toti cei ce sunt maniati pe tine; vor fi nimiciti si vor pieri cei ce ti se impotrivesc.

12. Ii vei cauta, si nu-i vei mai gasi pe cei ce se certau cu tine; vor fi nimiciti, vor fi pierduti cei ce se razboiau cu tine.

 

Asadar, cine este imparatul de de la miazanoapte si cine este imparatul de la miazazi ?

 

 

Sumarizand, Biblia revelaza imparatia de la miazanoapte fiind Rusia si Uniunea EUropeana, iar imparatia de la miazazi (care provoaca invazia Israelului si Egiptului de catre imparatul de la miazanoapte) fiind Tars(hish) impreuna cu ‘ toti puii lor de leu’.

 

In timp ce lumea era vazuta ca fiind impartita in vest si est (dupa pactul de la Varsovia 1955), aliniament dat de asa numitul zid al Berlinului , simbolizand delimitarea de fier cu care comunismul a separat tarile din Europa de Est, lumea de astazi tinde spre alinierea descrisa de Biblie ca miazanoapte versus miazazi (nord vs. sud) , avand in centru Israelul si Egiptul si incluzand tarile din Peninsula Araba.

 

Vezi de asemenea Zaharia 14:3-4

3. Ci Domnul Se va arata si va lupta impotriva acestor neamuri, cum S-a luptat in ziua bataliei.

4. Picioarele Lui vor sta in ziua aceea pe Muntele Maslinilor, care este in fata Ierusalimului, spre rasarit; Muntele Maslinilor se va despica la mijloc, spre rasarit si spre apus, si se va face o vale foarte mare: jumatate din munte se va trage inapoi spre miazanoapte, iar jumatate, spre miazazi.

 

 

 

Mai jos este titlul unui articol aparut in Londra, anul 2001 subliniind ceea ce a fost vazut ca schimbarea dramatica in politica alinierii globale. 

Noua ordine mondiala - se contureaza in viteza(dupa atacul din 11 Septembrie): 

  - Rusia, Vaticanul si fiara Europeana

  - Tars(hish) si toti puii lor de leu

 

 

IMPARATUL DE LA MIAZANOAPTE (NORD)

 

este descris de profetul Ezechiel in capitolul 38:2-16 astfel:

 

2. Fiul omului, intoarce-te cu fata spre Gog din tara lui Magog, spre domnul Rosului, Mesecului si Tubalului, si proroceste impotriva lui!

3. Si spune: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Iata, am necaz pe tine, Gog, domnul Rosului, Mesecului si Tubalului!

4. Te voi tari si-ti voi pune un carlig in falci; te voi scoate, pe tine si toata oastea ta, cai si calareti, toti imbracati in chip stralucit, ceata mare de popor, care poarta scut si pavaza si care toti manuiesc sabia;

5. impreuna cu ei voi scoate pe cei din Persia, Etiopia si Put, toti cu scut si coif:

6. Gomerul cu toate ostile lui, tara Togarmei, din fundul miazanoaptei, cu ostile sale, popoare multe impreuna cu tine!

7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor!

8. Dupa multe zile, vei fi in fruntea lor; in vremea de apoi, vei merge impotriva tarii ai carei locuitori scapati de sabie vor fi stransi dintre mai multe popoare pe muntii lui Israel care multa vreme fusesera pustii; dar, fiind scosi din mijlocul popoarelor, vor fi toti linistiti in locuintele lor.

9. Iar tu te vei sui, vei inainta ca o furtuna, vei fi ca un nor negru care va acoperi tara, tu cu toate ostile tale si multe popoare cu tine."

10. Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "In ziua aceea, multe ganduri iti vor veni in minte si vei urzi planuri rele.

11. Vei zice: "Ma voi sui impotriva tarii acesteia deschise, voi navali peste oamenii acestia linistiti, care stau fara grija in locuintele lor, toti in locuinte fara ziduri si neavand nici zavoare, nici porti!

12. Ma voi duce sa iau prada si sa ma dedau la jaf, sa pun mana pe aceste daramaturi locuite din nou, pe poporul acesta strans din mijlocul neamurilor, care are turme si mosii si locuieste in mijlocul pamantului."

13. Seba si Dedan, negustorii din Tars si toti puii lor de lei iti vor zice: "Vii sa iei prada? Pentru jaf ti-ai adunat oare multimea ta, ca sa iei argint si aur, ca sa iei turme si avutii si sa faci o prada mare?"

14. De aceea proroceste, fiul omului, si spune lui Gog: "Asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Da, in ziua cand poporul Meu, Israel, va trai in liniste, vei porni din tara ta

15. si vei veni din fundul miazanoaptei, tu si multe popoare cu tine, toti calare pe cai, o mare multime si o puternica ostire!

16. Vei inainta impotriva poporului Meu, Israel, ca un nor care va acoperi tara. In zilele de apoi, te voi aduce impotriva tarii Mele, ca sa Ma cunoasca neamurile, cand voi fi sfintit in tine sub ochii lor, Gog!

 

 

De asemenea este cunoscut faptul ca numele Gog inseamna si “acoperis/bolta” de accea poate fi o referinta la “cel ce e sus” , cel mai puternic. Aceasta poate avea 2 conotatii: asezare geografica si putere lider politic si militar.

In Ezechiel 38 amandoua aspecte sunt aplicabile. Acest titlu desemneaza un mare lider politic si militar, dar si cel ce vine din partea de sus (nord). Ezechiel foloseste expresia “din fundul miazanoaptei” referindu-se la locatia geografica a liderului Gog, daca analizam avand Ierusalimul in centru - aceasta pointeaza direct catre Rusia in nord. Nu exista nici un fel de dubii in identificarea acestui lider numit Gog descris ca “domnul Rosului” ca fiind cea mai mare capetenie.

Istoricul Iosif Flavius mentioneaza: “Magog a gasit pe cei care i-a numit Magogiti de la numele sau, dar pe care Grecii i numeau Sciti”, iar alt istoric mentiona despre sciti:  “imprastiati de la Raul Don (denumire veche Tanais - situat in sudvestul Rusiei de azi) spre vest de-a lungul malurilor Raului Dunarii (denumire greaca veche Ister sau Danubius)” - suprafata Europei Centrale incluzand Germania, Austria, Ungaria etc…

Un alt istoric si mai stravechi, Herodot (aprox. 450 i.Hr.), localizeaza scitii in nordul Marii Negre intre Raul Don din Rusia si Raul Danube in Europa. Un alt scriitor antic pe nume Diodorus Siculus (aprox 100 i.Hr.) fixeaza scitii pana la Marea Baltica, vezi harta de mai jos:

 

 

“DOMNUL ROSULUI…”

 

Potrivit cu traducerile evreiesti , domnul rosului poate fi tradus si ca seful rosului si trebuie scris cu majuscula “Rosului” deoarece este nume propriu. Rosul poate fi identificat cu Rusia.

Istoricul Bochart scria:

“Rosul este cea mai stravechie denumire mentionata in istorie pentru Rusia” , iar Gesenius in Dictionarul Evreiesc - Haldeu al Vechiului Testament scria:

“Rosul este numele propriu a unei natiuni nordice mentionata impreuna cu Tubalul si Mesecul, fara indoiala Rusia, mentionata de catree scriitorii Bizantini ai secolului 10 sub numele de ‘Oi Ros’ - Rusia asezata la nordul muntilor Taurus”

 

“… MESECULUI (Moskova)…si TUBALULUI” 

 

Potrivit cu cartea Genesa capitolul 10 (Tabela Natiunilor), Tubal a fost numele fiului lui Iafet, fiul lui Noe:

1. Iata spita neamului fiilor lui Noe: Sem, Ham si Iafet. Dupa potop li s-au nascut fii.

2. Fiii lui Iafet au fost: Gomer, Magog, Madai, Iavan, Tubal, Mesec si Tiras.

3. Fiii lui Gomer: Aschenaz, Rifat si Togarma.

4. Fiii lui Iavan: Elisa, Tarsis, Chitim si Dodanim.

5. De la ei se trag popoarele din tarile neamurilor de pe malul marii, dupa tinuturile lor, dupa limba fiecaruia, dupa familiile lor, dupa semintiile lor.

 

Multi autori conclud , pe baza mentiunii istoricului Iosif Flavius (sec 1. d.Hr.) ca acest nume inseamna Iberia: “Din Tubal descend Tubelitii , numiti si Ibericii”

De asemenea istoricul galez Nennius mentioneaza ca Tubal a fost stramosul ibericilor : Italienii si Spaniolii.

 

In cartea lui John Thomas - Elpis Israel, gasim urmatoarele afirmatii:

“Astfel daca regasim numele moderne pentru Rusia si Moscova in numele stravechi Rosul si Mesecul, nu este greu sa recunoastem in Tubal un nume ce are legatura cu acestea si impreuna cu ele, intr-o remarcabila maniera, determina si localizeaza aceeasi zona. Raul Tobol da numele orasului Tobolium sau Tobolski, metropola din zona extinsa a Siberiei, asezata in vecinatatea estica a teritoriului Moscovei. Mesecul si Tubalul sunt mentionate impreuna de Ezechiel care le caracterizeaza fiind natiuni comercializante de cupru, metal bine cunoscut de care Siberia abundeaza.

Astfel cele trei denominatii Rosul, Mesecul si Tubalul, impreuna in profetii, pointeaza toate in egala masura spre aceleasi regiuni extinse, care in zilele noastre le numim cu totii Imperiul Rusiei”

 

 

“GOG din tara lui MAGOG (Germania si alte teritorii din Uniunea Europeana)”

 

Rusia a cerut un “parteneriat strategic” cu Uniunea Europeana in anul 2007. Iata o stire din 27 Martie 2007.

   Presedintele Rusiei Vladimir Putin doreste un parteneriat strategic pentru a aprofunda relatiile intre Moscova si Uniunea Europeana: 

   “Logica dezvoltarii relatiilor intre Rusia si Uniunea Europeana necesita elaborarea unui parteneriat strategic de comun acord”

El a scris ca propunerea de comun acord trebuie sa devina un instrument capabil sa aprofundeze integrarea economica si cooperarea in domeniul drepturilor omului precum si sa asigure securitatea pe continentul European.

Putin a mentionat de asemenea ca Moscova este pregatita “sa mearga cat de departe posibil” in parteneriatul cu Europa, adaugand ca  “este de la sine inteles ca partenerul nostru trebuie sa fie de acord sa faca si el la fel”.

Astfel Putin a depus juramant in 25 Martie 2007, potrivit caruia va extinde influenta Rusiei in Uniunea Europeana dezvoltand un parteneriat strategic cu blocul European. Afirmatia sa se produce la a 50a aniversare a Uniunii Europene (- Tratatul de la Roma - 1957).Avand in vedere faptul ca Putin controleaza petrolul si gazele naturale, de asemenea in Arabia Saudita - cel mai mare producator de petrol, acesta ar putea ingenunchia Europa , Asia si chiar America.

Aproximativ 210 milioane euro, taxe pentru petrol si gaze, intra in trezoreria Rusiei zilnic, fiind o mare putere economica din acest punct de vedere. Rusia cheltuie o imensa suma din banii acestia in dezvoltarea si echiparea militara si armament. Astfel, curand va ajunge intr-o pozitie a puterii, asa precum Biblia mentioneaza in Ezechiel 38:7, acaparand toata Europa in jurul ei:

7. Pregateste-te, dar, fii gata, tu si toata multimea adunata in jurul tau! Fii capetenia lor!

Moscova  2011 - Rusia e disperata ca intreaga lume sa creada ca este o super putere din nou. Presedintele Vladimir Putin propune formarea Uniunii EuroAsiatice intre statele ce formu odata Uniunea Sovietica - fapt pe care Vestul il vede ca o lupta din rasputeri ptr. restabilirea fostului Imperiu Rus al Moscovei. Putin isi dezvolta aceste idei intr-un context in care forta militara in Rusia experimenteaza o renastere fara precedent: Moscova este asa de dornica sa restabileasca fortele sale militare Mojo , incat s-a angajat sa plateasca 730 bilioane dolari pentru a dota imensele sale forte armate neglijate ptr o lunga perioada de timp, cu armamentul actual al secolului 21 pana in 2020.Potrivit planului militar, Rusia va primi 1000 elicoptere noi, 600 aeronave combat, 100 nave maritime de razboi inclusiv portavion si 8 rachete nucleare submarine. Planul include de asemenea genertii noi de rachete intercontinentale si sistem avansat de autoaparare aeriana. 

Astfel putem vedea cum toate acestea definesc Rusia ca fiind Imparatia de la miazanoapte si foarte probabil domnul ei Gog fiind Putin, care formeaza o alianta puternica cu Germania - adica Magog.

Este evident de asemenea ca Germania preia tot mai mult controlul Uniunii Europene. Cu Marea Britanie inafara Uniunii Europene, aceasta va permite si mai mult Germaniei sa preia conducerea si sa implineasca in amanunt profetia Biblica. 

  

 

 

IMPARATUL DE LA MIAZAZI (SUD)

 

este descris de profetul Ezechiel in capitolul 38:13 astfel:

 

13. Seba si Dedan, negustorii din Tars si toti puii lor de lei iti vor zice: "Vii sa iei prada? Pentru jaf ti-ai adunat oare multimea ta, ca sa iei argint si aur, ca sa iei turme si avutii si sa faci o prada mare?"

 

Seba (Arabia Saudita), Dedan (Oman), negustorii din Tars (Tarshish - Marea Britanie) si toti puii lor de lei (acestea sunt natiunile care exista ca urmare a colonizarii Britanice: Australia, Noua Zeelanda, India, Canada, Africa de Sud etc. )

 

 

Natiunile care se opun lui Gog : “NEGUSTORII DIN TARS SI TOTI PUII LOR DE LEI”

 

In Ezechiel 27:12, ni se spune ca Fenicienii (Tir) faceau comert cu Tarsul si una din materiile de baza cumparate de fenicieni de la ei pe langa fier, argint si plumb era cositorul (engleza - TIN):

3. Spune Tirului: "Tu, care stai pe malul marii si faci negot cu popoarele unui mare numar de ostroave, asa vorbeste Domnul Dumnezeu: "Tirule, tu ziceai: "Eu sunt de o desavarsita frumusete!"

12. Cei din Tars(hish) faceau negot cu tine, cu tot felul de marfuri pe care le aveai din belsug. Veneau la targul tau cu argint, cu fier, cu COSITOR si cu plumb.

 

A fost afirmat faptul ca numele Britania vine din Fenicianul “Baratanac”, ceea ce inseamna “Insulele sau Tara Cositorului”. 

Deoarece aceasta explicatie nu este acceptata in mod universal, totusi putem accepta cu o mare probabilitate de corectitudine acesta interpretare deoarece exista un metal numit “Britannia” un aliaj de cositor, arama si antimoniu.

Importanta Marii Britanii pentru comertul Fenicienilor si importanta cositorului poate fi vazuta in urmatorul extras din Enciclopedia lui Richards Topical unde ni se spune:

“Comerciantii Fenicieni au navigat prin stramtoarea Gibraltar si au descoperit minele engleze de cositor, cu mult inainte ca egiptenii sau babilonienii sa stie ca esista un asemenea taram ca Britania.

Astfel Anglia apare mentionata in istorie cu mult timp inaintea multor altor tari Europene moderne precum Germania, si aceasta pentru ca Britania detine mine de cositor valoroase.

Comerciantii Fenicieni vizitau Anglia pentru a obtine aceste metale (fier, argint, plumb si cositor), cu multe secole inainte de Hristos. 

Ei au incercat sa tina secret localizarea minelor de cupru pentru ca nici o alta natiune sa nu descopere depozitele acestor deosebit de scumpe si folositoare metale. 

Dar mai tarziu si alte popoare au auzit si descoperit aceasta insula precum mentioneaza un geografic grec in scrierile sale datand din anul 350 i. Hr.”

 

 

Referitor la aceste metale, merita sa mentionam Daniel cap.2, viziunea lui Nebucadnetar, a patra imparatie este impartita - “dar va ramane in ea ceva din taria fierului” 

 

39. Dupa tine se va ridica o alta imparatie, mai neinsemnata decat a ta; apoi o a treia imparatie, care va fi de arama si care va stapani peste tot pamantul.

40. Va fi o a patra imparatie, tare ca fierul; dupa cum fierul sfarama si rupe totul, si ea va sfarama si va rupe totul, ca fierul care face totul bucati.

41. Si dupa cum ai vazut picioarele si degetele picioarelor parte de lut de olar si parte de fier, tot asa si imparatia aceasta va fi impartita; dar va ramane in ea ceva din taria fierului, tocmai asa cum ai vazut fierul amestecat cu lutul.

42. Si dupa cum degetele de la picioare erau parte de fier si parte de lut, tot asa si imparatia aceasta va fi in parte tare si in parte plapanda.

43. Daca ai vazut fierul amestecat cu lutul, inseamna ca se vor amesteca prin legaturi omenesti de casatorie, dar nu vor fi lipiti unul de altul, dupa cum fierul nu se poate uni cu lutul.

 

 

 

“NEGUSTORII…”

 

Acesta este un alt indicator al puterii care se va opune confederatiei Ruse.

Marea Britanie este una dintre cele mai vechi natiuni din lume care a facut comert - la ora actuala tranzactii.

In unul din articolele aparute in ziarul Time la 21 Mai 1990, intitulat “Noii Elizabeth-ani”, scriitorul vedea o paralela intre regatul reginei Elizabeta I cand “Marea Britanie a devenit faimoasa ptr aventurile ei pe piata comertului” si anii 1980 cand “impresarii si investitorii Britanici au recastigat un imperiu peste care soarele nu va apune, si au restaurat regatul la pozitia sa de creditor si provider international major de capital”  - imperiul tranzactional.

De exemplu este mai mutin cunoscut faptul ca de-a lungul istoriei Marea Britanie a fost singurul si cel mai mare investitor in Statele Unite (in prezent depasita de China).

 

“…SI TOTI PUII LOR DE LEI”

 

Acesta este un alt indicator pentru Tars(hish) - cand se spune ca puii lor de lei isi au originile aici.

Daca tarile care isi poat depista stramosii in Tars(hish) se numesc pui de lei, atunci Tars(hish) trebuie sa fie “leul cel batran” .

Leul este bine cunoscut ca simbolul Marii Britanii (vezi declaratiile de mai jos indicand acest lucru)

 

 

Iata o proclamatie aparuta in Anglia dupa primul razboi mondial :”Ajutat de puii de lei tineri, leul cel batran invinge dusmanii sai” - poster aparut in Marea Britanie dupa primul razboi monidial:

 scrierea  declara: “Strada Dawning nr 10 - toti puii de lei sunt bineveniti”

 “Raspunzand chemarii” - include Canada, Australia, Noua Zeelanda, Africa de Sud si India

Pe langa aceste tari, printre puii de leu se identifica si Statele Unite ale Americii avandu-si originea in leul cel batran - Marea Britanie.

 

Sa nu uitam de masina englezeasca Jaguar, avand ca simbol felina metalica (metalul pare a fi cositor - TIN)

 

“SEBA (Arabia Saudita) si DEDAN (Oman)”

 

Natiuni aflate in Peninsula Araba - pot fi identificate cu Arabia Saudita, Emiratele Arame Unite, Oman, Yemen.

 

RASPUNSUL DAT DE IMPARATUL DE LA MIAZAZI IMPARATULUI DE LA MIAZANOAPTE

 

Raspunsul dat de Tars(hish - Marea Britanie) indica faptul ca aceasta ia atitudine the lider infruntand Imperiul Rus/European care patrunde in Orientul Mijlociu:

”13…Vii sa iei prada? Pentru jaf ti-ai adunat oare multimea ta, ca sa iei argint si aur, ca sa iei turme si avutii si sa faci o prada mare?"

Acesta este ceea ce noi numim azi un “raspuns diplomatic”, profetia aceasta si de asemenea ltele arata ca Rusia nu va putea fi oprita de natiunile care i se opun, ea vafi invinsa doar de interventia Divina - Ezechiel 38:18-23 :

 

18. In ziua aceea insa, in ziua cand va porni Gog impotriva pamantului lui Israel, zice Domnul Dumnezeu, Mi se va sui in nari mania aprinsa.

19. O spun in gelozia si in focul maniei Mele: in ziua aceea, va fi un mare cutremur in tara lui Israel.

20. Pestii marii si pasarile cerului vor tremura de Mine si fiarele campului si toate taratoarele care se tarasc pe pamant, si toti oamenii care sunt pe fata pamantului; muntii se vor rasturna, peretii stancilor se vor prabusi si toate zidurile vor cadea la pamant.

21. Atunci voi chema groaza impotriva lui pe toti muntii Mei, zice Domnul Dumnezeu; sabia fiecaruia se va intoarce impotriva fratelui sau.

22. Il voi judeca prin ciuma si sange, printr-o ploaie naprasnica si prin pietre de grindina; voi ploua foc si pucioasa peste el, peste ostile lui si peste popoarele cele multe care vor fi cu el.

23. Imi voi arata astfel marimea si sfintenia, Ma voi face cunoscut inaintea multimii neamurilor, si vor sti ca Eu sunt Domnul."

 

 

Asadar Marea Britanie si America sunt deja inradacinate si au inconjurat cu baze militare Sudul Israelului.

 

 

Pentru aceste motive, NU ESTE O SURPRIZA sa vedem Marea Britanie parasind Uniunea Europeana (dupa referendumul din 23.Iunie.2016), face acest lucru deoarece Uniunea Europeana se indreapta spre unirea statelor europene avand un punct de guvernare central - mai tarziu influentat direct de stransele legaturi cu Rusia.

 

Prin urmare MAREA BRITANIE PARASESTE UNIUNEA EUROPEANA -> IMPLININD PROFETIILE BIBLICE chiar sub ochii nostri !

 

Raspunsul la aceasta schimbare tactica a Imparatului de la miazazi  va aduce razboi, razboiul final numit in Biblie -  Armaghedon!

Dar imediat ce acest razboi izbucneste, citim urmatoarele cuvinte in Zaharia 14:

 

1. Iata, vine ziua Domnului, cand prazile tale vor fi impartite in mijlocul tau.

2. Atunci voi strange toate neamurile la razboi impotriva Ierusalimului. Cetatea va fi luata, casele vor fi jefuite, si femeile, batjocorite; jumatate din cetate va merge in robie, dar ramasita poporului nu va fi nimicita cu desavarsire din cetate.

3. Ci Domnul Se va arata si va lupta impotriva acestor neamuri, cum S-a luptat in ziua bataliei.

4. Picioarele Lui vor sta in ziua aceea pe Muntele Maslinilor, care este in fata Ierusalimului, spre rasarit; Muntele Maslinilor se va despica la mijloc, spre rasarit si spre apus, si se va face o vale foarte mare: jumatate din munte se va trage inapoi spre miazanoapte, iar jumatate, spre miazazi.

5. Veti fugi atunci in valea muntilor Mei, caci valea dintre munti se va intinde pana la Atel; si veti fugi cum ati fugit de cutremurul de pamant de pe vremea lui Ozia, imparatul lui Iuda. Si atunci va veni Domnul Dumnezeul meu, si toti sfintii, impreuna cu El!

6. In ziua aceea, nu va mai fi lumina; stelele stralucitoare se vor ascunde.

7. Va fi o zi deosebita, cunoscuta de Domnul, nu va fi nici zi, nici noapte, dar spre seara se va arata lumina.

 

Iar in Apocalipsa capitolul 16 unde e mentionat cuvantul Armaghedon, citim urmatoarele:

 

16. Duhurile cele rele i-au strans in locul care pe evreieste se cheama Armaghedon.

17. Al saptelea a varsat potirul lui in vazduh. Si din Templu, din scaunul de domnie, a iesit un glas tare, care zicea: "S-a ispravit!"

18. Si au urmat fulgere, glasuri, tunete, si s-a facut un mare cutremur de pamant, asa de tare, cum, de cand este omul pe pamant, n-a fost un cutremur asa de mare.

19. Cetatea cea mare a fost impartita in trei parti, si cetatile neamurilor s-au prabusit. Si Dumnezeu Si-a adus aminte de Babilonul cel mare, ca sa-i dea potirul de vin al furiei maniei Lui.

20. Toate ostroavele au fugit, si muntii nu s-au mai gasit.

21. O grindina mare, ale carei boabe cantareau aproape un talant, a cazut din cer peste oameni. Si oamenii au hulit pe Dumnezeu, din pricina urgiei grindinei, pentru ca aceasta urgie era foarte mare.

 

In amandoua pasaje gasim faptul ca Dumnezeu va interveni, iar batalia finala va fi castigata de EL care va birui fortele armate ale oamenilor.

Acesta e timpul cand Domnul Isus Hristos va reveni a doua oara si va institui domia divina a lui Dumnezeu peste natiuni. Atunci Imparatia lui Dumnezeu va fi instaurata pe pamant (Isaia 2:2-4):

 

2. Se va intampla in scurgerea vremurilor ca muntele Casei Domnului va fi intemeiat ca cel mai inalt munte; se va inalta deasupra dealurilor, si toate neamurile se vor ingramadi spre el.

3. Popoarele se vor duce cu gramada la el si vor zice: "Veniti sa ne suim la muntele Domnului, la Casa Dumnezeului lui Iacov, ca sa ne invete caile Lui, si sa umblam pe cararile Lui." Caci din Sion va iesi Legea, si din Ierusalim, cuvantul Domnului.

4. El va fi Judecatorul neamurilor, El va hotari intre un mare numar de popoare; asa incat din sabiile lor isi vor fauri fiare de plug, si din sulitele lor cosoare; niciun popor nu va mai scoate sabia impotriva altuia si nu vor mai invata razboiul.

 

 

Luca 21:31

31. Tot asa, cand veti vedea intamplandu-se aceste lucruri, sa stiti ca Imparatia lui Dumnezeu este aproape.

 

Apocalipsa 22 :17

“17. Si Duhul si Mireasa zic: "Vino!", si cine aude sa zica: "Vino!", si celui ce ii este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!”

 

 

 

 

Articolul a fost preluat si tradus de pe site-ul http://www.truebibleteaching.com 

http://www.truebibleteaching.com/files/Bible%20Prophecy%20about%20the%20alignment%20of%20Nations%20in%20the%20Latter%20Days.pdf

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 5032
  • Export PDF: 3
Opțiuni