La doisprezece ani, Rosanne a fost violată cu brutalitate de tatăl ei
Autor: Contra Curentului  |  Album: Contra Curentului  |  Tematica: Sexualitate
Resursa adaugata de victor_802006 in 19/06/2016
    12345678910 0/10 X
Sursa originală: www.contracurentului.com
La doisprezece ani, Rosanne a fost violată cu brutalitate de tatăl ei

de Jimmy Hinton

Aceasta este o poveste adevărată.

O chema Rosanne. Era penultimul copil în familia ei. Tatăl ei era predicator. Familia s-a mutat la țară, unde nu era biserică, așa că au înființat o biserică, mai întâi o biserică de casă, iar apoi aceasta extinzându-se, au construit o clădire pentru biserică, care a devenit o biserică înfloritoare și destul de mare.

Când s-au mutat prima oară nu aveau casă, deci tatăl a instalat un cort și familia a locuit în cort. Apoi a construit un garaj pentru două mașini și a pus un perete despărțitor în garaj. O parte era locul în care lucra ca să ridice casa – a construit-o cu mâinile lui și avea oameni care veneau să-l ajute. Cealaltă jumătate era locul unde locuiau în timp ce se construia casa.

De multe ori, în mijlocul nopții, Rosanne se trezea și auzea zgomote. Era pe banca de sus și o auzea pe sora ei mai mare în timp ce era violată sexual de tatăl ei. Aceasta a continuat ceva timp, iar în cele din urmă lucrurile s-au năruit când sora ei mai mare s-a mutat de acasă. Până atunci tatăl construise deja o casă, iar Rosanne a devenit ținta agresiunii sexuale a tatălui ei.

De multe ori se trezea în mijlocul nopții, atunci când tatăl ei dădea la o parte învelitorile și îi stimula sexual zona genitală. Asta a continuat mult timp, până într-o zi, când tatăl a despărțit-o pe Rosanne de mama ei, spunând: „Trebuie să mergem la biserică” – tocmai terminaseră clădirea nouă pentru biserică – și adăugând: „Trebuie să verificăm niște lucruri. ”

Deci Rosanne s-a dus cu tatăl ei. Pe drum el a oprit mașina în spatele unei clădiri, care se afla în mijlocul unui loc izolat. A scos-o afară din mașină – avea doisprezece ani – și a violat-o cu brutalitate. S-a întors în mașină sângerând și suferind de o durere extremă. Iar tatăl a întors mașina, conducând spre casă, și i-a tot spus: „Pentru Numele lui Dumnezeu, nu te mai smiorcăi! ”

Au ajuns acasă și, nu la mult timp după aceea, și-a făcut în sfârșit curaj să discute cu mama ei și să raporteze abuzul pe care îl făcuse tatăl. Slavă lui Dumnezeu că a avut tăria și curajul să facă asta!

Mama ei nu a crezut-o. Tatăl ei era cel mai de încredere și cel mai respectat om din comunitate. Construise biserica, era idolatrizat de oamenii din comunitate. Mama a luat-o pe Rosanne, care avea doisprezece ani, a pus-o pe genunchi și i-a dat o bătaie atât de severă, încât nu s-a putut duce la școală mai multe zile.

În cele din urmă, trecând prin multe experiențe rele – cum au influențat toate acestea experiența ei cu biserica? – Rosanne a fost în stare să se adune, s-a mutat de acasă și a rupt legătura cu toți cei de acasă.

S-a căsătorit – a avut o căsătorie foarte zbuciumată – iar la vârsta de treizeci de ani s-a dus la o examinare ginecologică. Când s-a dus la acea examinare, ginecologul a examinat-o – era doar o examinare de rutină – iar răspunsul lui a fost: „Dumnezeule! Cine ți-a făcut asta? ”

[Extras din Jimmy Hinton, 2nd Annual Abuse Workshop, minutele 01: 46-05: 12. Copyright © 2014 Jimmy Hinton. Tradus și publicat cu permisiune Videoul în limba engleză a fost publicat inițial pe site-ul www. churchprotect. org. ]

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 863
Opțiuni