Muzica rock
Autor: Iosif Anca  |  Album: Faptele firii pământeşti  |  Tematica: Educatia copiilor & tinerilor
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 01/11/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 7 voturi
Muzica rock

   MUZICA ROCK

   Muzica rock este o onorare a diavolului, pusă pe versuri. Dacă tinerii ar înţelege cuvintele acestor cântece, mulţi nu ar mai asculta o asemenea muzică. Acestea sunt venerări ale diavolului. Prin ritualurile rock avansate se imploră prezenţa lui Satan, oamenii se pun la îndemâna lui şi totodată  Îl înjosesc pe Domnul Isus Hristos şi Biserica Sa în cele mai odioase moduri.

   O muzică rea înlesneşte o închinare greşită!

   Muzica demonică, înlesneşte închinarea la un dumnezeu fals, ca în Babilon:

   "Nebucadenţar a luat cuvântul şi le-a zis "înadins oare, Şadrac, Meşac şi Abed-Nego, nu slujiţi voi dumnezeilor mei şi nu vă închinaţi chipului de aur, pe care l-am înălţat? Acum fiţi gata şi în clipa când veţi auzi sunetul trâmbiţei, cavalului, chitareai, alăutei, psaltirii, cimpoiului şi a tot felul de instrumente, să vă aruncaţi cu faţa la pământ şi să vă închinaţi chipului pe care l-am făcut; dacă nu vă veţi închina lui, veţi fi aruncaţi pe dată în mijlocul unui cuptor aprins! Şi care este dumnezeul acela, care vă va scoate din mâna mea?"

   Foarte interesant! Nebucadenţar a dat ordin să se cânte din tot felul de instrumente care înlesneau închinarea falsă. Muzica lipsită de sacralitate realizează în suflet, o stare propice pentru a te închina unui dumnezeu fals.

   În acelaşi mod, când cântarea de cor este sub călăuzirea lui Dumnezeu, sub ungerea Duhului Sfânt, este nemaipomenit după aceea să predici! Simţi efectiv cum primeşti o libertate şi terenul este pregătit pentru a te închina şi a face o lucrare bună pentru gloria lui Dumnezeu.

   La ora actuală este o tragedie CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN MULTE BISERICI UNDE muzica rock conduce o lucrare de apostazie!

   Se începe cu cântări şi la un moment dat ajung de se aruncă pe jos  şi râd fără să se poată stăpâni crezând că Se bucură Domnul. Pentru ce lacrimi pe faţa unui mântuit?, spun ei...

   Dar Biblia, ne spune că este ferice de cei ce plâng, nu de cei ce râd, iar în Apocalipsa ni se spune că în ziua aceea Domnul ne va şterge lacrimile. Trebuie acordată o mare atenţie muzicii care se cântă în biserică. Diavolul vrea să amestece lucrurile, să dea o turnură falsă, şi printre altele vine şi spune că închinarea în rugăciune nu este bună, se poate şi altfel. Noi păşim spre nişte zile foarte triste profeţite de Biblie.

   SE-APROPIE CEA MAI MARE RĂTĂCIRE - prin cel mai mare imitator care există: diavolul!

   El copiază şi imită dumnezeirea. Apocalipsa capitolele 12, 13, arată cum balaurul a dat scaunul de domnie şi gloria lui fiarei care avusese rana de moarte şi care a fost tămaduită aşa cum Tatăl I-a dat scaunul de domnie Fiului şi L-a pus să şadă împreună cu El.

   În aceste condiţii, se impune atenţionarea apostolului Pavel:

   "Cât priveşte venirea Domnului nostru Isus Cristos şi strângerea noastră laolaltă cu El, vă rugăm fraţilor, să nu vă lăsaţi clătinaţi aşa de repede în mintea voastră si să nu vă lăsaţi tulburaţi nici de vreun duh, nici de vreo vorbă, nici de vreo epistolă..."

Mă bucur de trezirea spirituală care ia proporții considerabile în această privință.
Adăugat în 03/11/2015 de Ioanhapca
Statistici
  • Vizualizări: 2332
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni