Gândurile unui păcătos
Autor: Tamas Bogdan  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Resursa adaugata de bogdantamas117 in 17/02/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Gândurile unui păcătos

   Exista acel moment in care iti vezi starea in care te afli... Dar oare, ce facem atunci ca sa indreptam acest lucru?? Ce facem noi pentru Dumnezeu... si ce face Dumnezeu pentru noi???

   Oare nu El ne deschide ochii in fiecare dimneata? Nu El ne ridica din asternuturile noastre?? Cum Îl slujim noi pe Dumnezeu? Cit timp Îi oferim noi lui Dumnezeu din viata noastra? In cite este impartita inima noastra?? Sunt tanar, poate esti tanar, dar sa stii ca nu este dreptul nostru ca ochii nostri sa vada. Nu este dreptul nostru ca inima noastra sa bata, nu avem acest drept, ci este mila lui Dumnezeu, cea mare.

   Cum Îl rasplatim noi pe Dumnezeu pentru aceasta? Cu vorbe urite... jigniri?? Stim atat de multe cum ar trebui sa ne purtam, cum ne cere Dumnezeu sa ne purtam si totusi facem atat de putin... Oare la cine trebuia sa-i vorbesc despre Dumnezeu si nu am facut-o?? Oare cati erau trecuti in dreptul meu sa le vorbesc despre El? Oare la cati trebuia sa le vorbesti si tu?? Si nu am facut-o. Sa stii ca vom da socoteala pentru faptele noastre. Dar si pentru ce trebuia sa facem si nu am facut.

   Poporul Israel a fost scos de Dumnezeu de sub mana lui Faraon prin Moise... dar au ajuns la Marea Rosie. In fata aveau Marea, de o parte si de alta erau muntii si din spate venea Faraon cu armata lui sa-i nimiceasca. Oare de cate ori nu suntem in aceeasi situatie? Oare de cate ori nu suntem inconjurati de probleme si nu vedem nici o scapare si totusi Dumnezeu are grija de ai lui si El intervine in viata noastra cum a intervenit si pentru poporul Lui?

   Dar oare, vezi tu mana lui Dumnezeu?? Vezi tu ce face El pentru tine? Oare de ce suntem de atatea ori la fel ca Toma necredinciosul? Oare de ce de atatea ori suntem ca Iona? Dumnezeu ne trimite intr-o parte, si noi mergem in alta...  

   La fel cum a fost dus Daniel sa slujeasca pentru alti idoli, la fel ca el suntem si noi in zilele noastre... Daniel a hotarat sa nu se spurce cu mancarurile alese ale imparatului... Oare noi ce facem? Traim intr-o lume atat de pacatoasa, oare noi facem ca Pavel? Ne dam cu lumea sau o castigam pentru Hristos???

   Oare daca Daniel ar fi ales sa se spurce cu mancarurile imparatului ar mai fi fost el binecuvantat de Dumnezeu? Daca alegem noi sa traim in pacat poate Dumnezeu sa ne binecuvinteze?

   Oare ce este de facut???

                                                        Gândurile unui păcătos

Statistici
  • Vizualizări: 1753
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni