Urari de Anul Nou
Autor: Florin Ianovici  |  Album: fara album  |  Tematica: An nou
Resursa adaugata de dana_arcalean in 16/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi
Florin Ianovici
Urare pentru voi si pentru mine!
 
Ieremia 2:5 "Aşa vorbeşte Domnul: „…s-au depărtat de Mine şi au mers după nimicuri, şi au ajuns ei înşişi de nimic?" 2 Tesaloniceni 3:11 "Auzim însă că unii dintre voi trăiesc în neorânduială, nu lucrează nimic, ci se ţin de nimicuri."
 
Nimicul si derizoriul sunt plagile care ucid sufletul. E trendul societatii si ocupatia de baza. Lucrurile grave ale vietii sunt bagatelizate prin amatorism iar lucruile ieftine sunt ridicate la rang de virtuti.
 
Sufocati de deseuri muzicale, tinute ridicole, cosmetizari stridente, innebuniti de asaltul fara precedent al placerilor, viata insasi a devenit o fataiala fara sens intre zilele care se scurg cu repeziciune. Ce lasi in urma aceea iti va sta inainte!
 
E un murmur, un suspin continuu al Duhului Sfant pe care il aud zilnic: ,,fugiti de nimicuri si truditi pentru comorile vesnice!” . Viata e pretioasa pentru ca are zile putine, de aceea rascumparati vremea!
 
Sensul vietii, designul sufletului, greutatea valorica e descoperita doar de Biblie, simtita doar in rugaciune si traita doar in fapta credintei. Orice altceva te nauceste, te fura si te arunca in vartejul derizoriului. 
 
Luptati pentru credinta data sfintilor o data pentru totdeauna! Luptati cu palmele crapate, cu talpi insangerate, cu lacrimi in ochi, cu rani deschise, cu sufletul ars de cuvintele credintei… numai luptati! 
 
Cine nu stie pentru ce trebuie sa moara, nu merita sa traiasca! Muriti fata de voi insiva pentru ca nimicul sa nu va fure viata vesnica. 
 
Filipeni 3:8 "Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos"
 
Va multumesc pentru dragostea si rabdarea voastra fata de mine!
 
Anul 2014 sa ne fie plin de Hristos!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2232
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni