Un nou început.....
Autor: all4God  |  Album: fara album  |  Tematica: An nou
Resursa adaugata de ancabordea in 13/01/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Un nou început.....

Acesta este  un capitol destul de interesant....

Am observat în viaţa mea...şi în vieţile oamenilor din jurul meu, că trecerea dintre ani vine cu o adevărată încărcătură emoţională!

Majoritatea dintre noi asteptăm zile speciale pentru a lua decizii importante nu pot înţelege de ce dar aceasta este în firea noastră.

La trecerea dintre ani majoritatea persoanelor îşi analizează viaţa. Şi cam toţi realizează că nu au realizat nimic măreţ cu toate că în revelionul din anul care a trecut şi-au propus sa fie mai buni în anul care urmează.

Sunt convins că în seara de revelion la biserică îţi doreşti o viaţă nouă nu ştiu de ce probabil pentru că viaţa pe care o traieşti în prezent nu e cea pe care o doreşti  şi aştepţi să cadă din cer o altă viaţă...

Insă,

Viaţa ta nu se va schimba niciodată dacă nu începi schimbarea cu tine....

În pragul anului 2006 în dimineaţa primei zile a anului 2007 mă întorceam cu prietenii de la petrecerea de revelion. Duhneam a alcool şi mă usturau ochii pentru că faţa îmi era plină de şampanie. Mergând pe stradă stăteam şi mă gândeam...pff....ce început de an!

şi gândind cu voce tare a ieşit aceasta vorbă pe gura mea:  “Baieţi anul acesta va fi cel mai rău an din viaţa mea!"

Am ajuns mai tarziu sa imi dau seama ca avusesem dreptate.......

În pofida dorinţei de a face din 2007 un an mai bun, 3 sferturi din el le-am transformat intr-un coşmar atât pentru mine cât şi pentru alţii…

Însă în ultima  parte s-a produs o schimbare......neaşteptată!

era UN NOU ÎNCEPUT.....

însa nu era ca acel nou început din seara de revelion....

acela nu e început.!

Nu ştiu de ce ne place să începem lucrurile cu începutul! spre exemplu: de luni o sa fiu o persoană mai bună, din 1 decembrie nu mai fumez, din anul 2009 o să mă pocăiesc ne place să începem odata cu un nou început....

Nu o să uit niciodată acea seară!

era un sfârşit…

era sfarşit de săptămână....

era sfârşitul unei vieţi trăite fără Dumnezeu....

a fost spontan...minunat!

Anul acesta iarăşi poate veţi avea un nou început....

vă dau un sfat, transformaţi acest nou început într-un sfârşit, însă nu doar în seara de revelion.....nu atunci e momentul. Doar pentru că începe un an nou nu trebuie să îţi doreşti şi tu o viaţă nouă. În fiecare zi incepe o viaţă nouă! La trecerea dintre ani, nu te gândi la anul 2009 e mult prea mult gândeşte-te doar la ziua de mâine....şi în fiecare zi poţi să faci la fel....pentru că mult mai important decât anul viitor e ziua de maine!!



Plin si sincer. Domnul sa te binecuvanteze!
Adăugat în 31/12/2011 de edi.sav
Statistici
  • Vizualizări: 4886
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni