Locul Tau nu e gol niciodata
Autor: Alina Coman  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditatii
Adaugata in 29/06/2007
    12345678910 0/10 X
Locul Tau nu e gol niciodata
Cateodata soarele de pe cerul vietii noastre dispare,se ascunde si totul se intuneca:apare furtuna.Vanturile bat cu intensitate,gata-gata sa te desradacineze.Ei,atunci privesc cu credinta la Stanca in care sunt ancorata si-mi dau seama ca oricat de mari sunt valurile,ele nu ma pot clatina,caci stanca mea nu-i una oarecare:e ISUS!
incet furtuna si valurile se potolesc,cerul se insenineaza si reapare Soarele.Ei,atunci ma bucur de caldura si intensitatea lui,caci e Soarele meu:e ISUS!
Se intampla sa privesc la mine si grijurile sa ma copleseasca,dar Duhul Sfant ma indeamna sa patrund mai adanc si in profunzimea sufletului aud o voce:"Sunt aici!"si recunosc:e ISUS!
EL este cel mai perfect partener,nu I-am gasit nici un cusur pana acum,iar atunci cand Il supar,durerea launtrica devine aproape fizica,dar EL ma ridica si ma incurajeaza,ma disciplineaza uneori.Ce pot spune e ca n-as putea trai fara EL!
Este minunat atunci cand ai aceasta certitudine. Ramai ancorata in El si nu vei fii dezamagita niciodata. Sper ca randurile tale sa incurajeze pe multi altii sa-l urmeze pe Domnul Tau. Oridecate ori simti ca inima ti-este plina , scrie, poate folosi si altora.
Statistici
  • Vizualizări: 2190
  • Export PDF: 1
  • Recomandări email: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni
De același autor
Din același album
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.