Manifest: A face afaceri în modul lui Dumnezeu
Autor: Alexandru Draghici  |  Album: fara album  |  Tematica: Misiune
Resursa adaugata de rom2more in 11/04/2013
    12345678910 0/10 X
Trăim în vremurile din urmă! Precum Noe, trebuie să ne construim o arcă, atât la nivel personal, de familie, cât și la nivel de instituție, corporație, biserică, numai după indicațiile lui Dumnezeu. Mai mult, trebuie să arătăm îndelunga-răbdare a lui Noe, credința acestuia, pentru a ne salva de "potop"-ul care va veni și care este vestit în Apocalipsă.

De data aceasta "potopul" nu va fi însoțit de o nouă șansă dată omenirii, prin urmașii lui Noe. Pământul, cerul, luna, soarele vor fi zguduite și cândva distruse. Pentru Noe din aceste timpuri, salvarea este Iisus Hristos. Și aici se vede mărinimia lui Dumnezeu-Tatăl: nu doar Noe va fi salvat, ci orice credincios, care este un ucenic al lui Hristos.


Care sunt elementele comune, atât pentru Noe, cât și pentru ucenicii lui Iisus, de azi?
  • chemarea unică dată de Dumnezeu, fiecărui om, fiecărei firme, fiecărei organizații.
  • umblarea 100% în chemare și în ascultare garantează salvarea, supraviețuirea, prosperitatea.
    • Dar mai puternică decât capacitatea noastră de umblare in chemare, este credincioșia și suveranitatea lui Dumnezeu de a păstra ceea ce I-a fost încredințat. Salvarea și supraviețuirea noastră veșnică este garantată în primul rând de El, decât de puterea noastră de a umbla în chemare.
  • Supraviețuirea la Noe a fost pentru câțiva ani. Nouă, celor care suntem moștenitori ai Noului Testament, ni se dă viața veșnică.
Ce avem noi în plus (+), cei care moștenim dupa un Nou Testament?
  • Păcatele ne-au fost odată pentru totdeauna iertate, prin jertfa de la Calvar.
  • + Isus în noi: prin botezul cu Duhul Sfânt, noi putem face minuni mai mari decât Mântuitorul. Textual Biblia spune că "cine crede", va face lucrări și mai mari. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu supranaturalul, poate fi o abordare focalizată mai mult pe minuni decat pe "Cel ce le face".
Arca noastră este umblarea neabătută în chemarea noastră. În chemare sunt cuprinse, familia și/sau firma. Dumnezeu face totul. El vrea să se proslăvească în noi.

Și Dumneavoastră?


Trebuie să credeți cu toată ființa Dumneavoastră, în toată dragostea pusă de Tatăl în
Dumneavoastră. Și-atunci veți nădăjdui nestrămutat, neclintit în viața în veșnicie cu Iisus.

P.S.: Așa cum Noe a lăsat să zboare un porumbel, pentru a constata, dacă s-a apropiat de uscat, așa avem noi Duhul Sfânt, care ne spune, dacă am ajuns. Unde? În următoarea etapă a chemării noastre!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1018
Opțiuni