Mesajul lui Dumnezeu pentru cei pregatiti
Autor: Posted by: Daniel Ioan Notar  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de danielnotar in 17/12/2012
    12345678910 0/10 X
Mesajul lui Dumnezeu pentru cei pregatiti

Mesajul lui Dumnezeu pentru cei pregatiti

Mesajul lui Dumnezeu pentru cei pregatiti

 
 
 

“Cand vor incepe sa se intample aceste lucruri, sa va uitati in sus, si sa va ridicati capetele, pentru ca izbavirea voastra se apropie” (Luca 21:28).
Inimile oamenilor se infricoseaza din cauza lucrurilor care se intampla pe pamant. Oamenii isi fac provizii, economisesc bani si se pregatesc pentru apropiata recesiune mondiala. Chiar si crestinii devotati sunt prinsi in acest val de teama si anxietate cu privire la viitor. Oamenii se tem ca se scufunda corabia. Omenirea tanjeste dupa siguranta si s-a declansat o epidemie de “a pune mana” pe case, terenuri, bani si venituri garantate.
Suna inspaimantator toate acestea? Este adevarul infricosator? Este cu adevarat posibil ca sfarsitul lumii sa vina peste noi? Este acesta momentul pe care toti proorocii din Biblie l-au prezis ca va veni? Pot chiar si cei mai devotati crestini sa inteleaga vag cat de ingrozitor de aproape se afla acest pamant de ceasul din urma? Un lucru este cert: totul pare sa se prabuseasca, atat cat poate discerne ochiul omenesc. Chiar si cea mai neincrezatoare persoana de pe pamant trebuie, in cele mai sincere moment ale sale, sa recunoasca faptul ca ceva apocaliptic se petrece in lume.
Pe langa viziunea cu privire la calamitati, Dumnezeu mi-a dat un mesaj foarte special de speranta pentru toti credinciosii adevarati. L-am intrebat disperat pe Dumnezeu despre toate lucrurile pe care le-am vazut venind. L-am rugat sa-mi arate cum pot crestinii sa faca tot  ceea ce trebuie sa faca intr-un timp limitat, cand atat de multi renunta si se ascund. Cum pot crestinii sa-si fereasca inimile de teama? Cum pot face ei fata la toate stirile si cum pot anticipa ei toate calamitatile si dezastrele fara sa le fie teama pentru caminele si copiii lor? Vor abdica ei si vor da aceasta lume veche pe mainile diavolului si-l vor lasa sa faca ce doreste? Isi vor plati ei toate datoriile, vor economisi ei niste bani in banca, iar apoi, vor incerca ei sa reziste pana la capat – sperand ca va veni o zi mai buna? Isi vor cumpara ei o ferma sau o bucata de pamant si vor fugi din orase, in speranta ca vor putea scapa de apropiatele tragedii? Vor manca, vor bea si se vor inveseli ei – pur si simplu, traind fara griji, stiind ca moartea pluteste deasupra capetelor lor? Isi vor lasa ei motivatia sa dispara si vor capitula in fata fricii? Isi vor abandona ei toate visurile si vor deveni ca niste pustnici in cautarea adevarului?
Prietene drag, asculta ceea ce mi-a spus Duhul Sfant. Doar cinci cuvinte, dar atat de puternice incat au trezit in mine o speranta si o credinta noua si glorioasa. Acele cinci cuvinte sunt: “Dumnezeu tine totul sub control!”
Este adevarat – totul este sub control. In ciuda cutremurelor, foametei, bolilor, caderilor de grindina, valurilor de caldura ucigatoare, inundatiilor, uraganelor si epidemiilor – natura nu este de nestapanit! Nimic nu se poate intampla in natura sau naturii fara ca Dumnezeul nostru sa ingaduie. Biblia prezice ca mania lui Dumnezeu sa va revarsa peste acest pamant printr-o natura dezlantuita, menita sa avertizeze omenirea de apropiata judecata.
Natura este tinuta sub control si limitata de Dumnezeu, iar ea nu poate depasi acele limite fara ca Dumnezeu sa ingaduie. Dumnezeu i-a spus lui Iov: Am inchis marea cu porti; am pus zavoare si porti pentru a opri mandria valurilor. Am apucat capetele Pamantului, ca cei rai sa fie scuturati de pe el. Am pastrat camari de grindina si zapada pentru zilele de batalie. Am deschis ploii un loc de scurgere. Am randuit stapanirea pe pamant si legile cerului. Am varsat burdufurile cerului. Am aruncat fulgere. Am imprastiat vantul pe pamant. (Vezi Iov 38)
Copil al lui Dumnezeu, nu trebuie sa te mai temi de violenta dezlantuita a naturii. Dumnezeu este stapanul potopului. El cheama, pedepseste si-Si avertizeaza toti copiii sa tina seama de semne. Dar exista un loc de refugiu pentru credinciosi. Biblia afirma: “Ingerul Domnului tabaraste in jurul celor ce se tem de El, si-i scapa din primejdie” (Psalmul 34:7).
Daca te increzi in Dumnezeu, poti sa privesti in fata orice dezastru si sa declari cu incredere: “Dumnezeul meu vorbeste acestui univers si puterea Sa este demostrata. Voi sta, pur si simplu, linistit si voi vedea mantuirea Domnului”.
Chiar si satan este tinut sub control. Ca si in cazul lui Iov, este posibil ca Dumnezeu sa-i ingaduie sa se atinga de orice lucru material si fizic din jurul tau, dar el nu te poate poseda sau nu poate fura credinta ta in Dumnezeu. Puterea diavolului este limitata si chiar si pruncii duhovnicesti il pot pune pe fuga impotrivindu-i-se prin Cuvant si prin sangele lui Cristos. Biblia spune: “Impotriviti-va diavolului si el va fugi de la voi”. Suna asta ca o infrangere? Sugereaza asta un diavol victorios? Sugereaza asta ca ar trebui sa se teama crestinii de posedarea de demoni? Nicidecum!
Dumnezeu tine totul sub control, iar noi ne aflam sub controlul Lui. Sa nu va temeti vreodata de satan. Indiferent unde ai primit duhul de frica, tu nu l-ai primit de la Dumnezeu, asa ca de ce-l tolerezi? Scapa de el, deoarece mesajul lui Dumnezeu pentru acest ceas este: “Caci Dumnezeu nu ne-a dat un duh de frica, ci de putere, de dragoste si de chibzuinta” (2 Timotei 1:7).
Satan poate incerca sa te afunde in mocirla imoralitatii si sa-ti tulbure sufletul cu orice gen de rau imaginabil. Te poate persecute, iar dusmanii lui Cristos te pot ocari si te pot uri. Poti ajunge lefter, fiind nevoit sa te rogi chiar pentru urmatoarea ta masa. Poti fi urat si respins de propria-ti familie si parasit de prietenii apropiati. Dar ochii Domnului sunt atintiti asupra celor neprihaniti, iar urechea Lui este deschisa la rugaciunea lor. Nu trebuie sa ne temem de nimeni care ne poate distruge trupul, ci sa-L respectam si sa-L onoram doar pe Cel care poate atinge sufletul. Nici o putere in cer sau pe pamant nu poate afecta increderea si credinta unui om in Isus Cristos. Tu si eu si tot ce ne inconjoara suntem sub controlul Domnului. Este adevarat! Indiferent de circumstantele din aceasta lume ametita, toate lucrurile lucreaza inca impreuna spre binele tuturor celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si sunt chemati dupa planul Sau.
Sa se prabuseasca dolarul. Sa vina depresia sau recesiunea economica cu somajul si temerile sale. Sa apara poluarea si inflatia. Sa vina razboaie si vesti de razboaie. Sa se destrame structura societatii. Omenirea sa ajunga in pragul ametitor al dezastrului. Pentru adevaratul copil al lui Dumnezeu, totul se afla inca sub control! Umbra Celui Preainalt este mai mare decat orice umbra ingrozitoare pe care o poate proiecta aceasta epoca. Copiii Lui nu-si vor cersi vreodata painea, iar El va implini orice nevoie reala pana in ultima clipa.
Dumnezeu n-a promis sa-i fereasca pe copiii Lui de suferinta. El n-a promis sa ne scuteasca de vremuri grele. N-avem promisiuni de pace mondiala, liniste, siguranta sau bunastare financiara continua. Ni s-a promis pacea si siguranta sufletului si a mintii – provizia supranaturala pentru fiecare nevoie adevarata – si siguranta ca nu va trebui vreodata se ne cersim painea. Dumnezeu ar dori, mai degraba, ca toti sa ajungem in situatia la care a ajuns apostolul Pavel cand a spus: “Daca avem, deci, cu ce sa ne hranim si cu ce sa ne imbracam, ne va fi de ajuns” ( 1 Timotei 6:8).
Viitorul pare jalnic si sinitru. Insa David a spus: “Nu ma tem de nici un rau”. Acesta este mesajul pentru credinciosii de astazi. Dumnezeu a planuit totul mai dinainte. El cunoaste momentul exact cand Se va intoarce Cristos. Necazul final, judecata si Batalia de la Armaghedon apar toate pe calendarul Lui. Dumnezeu a spus: “ Neamurile sunt ca o picatura de apa din vadra, sunt ca praful pe o cumpana. Toate neamurile sunt ca o nimica inaintea Lui, nu sunt decat nimicnicie” (Isaia 40: 15,17).
Vestitul evanghelist Moody a fost intrebat: “Ce-ati face astazi daca ati sti ca Isus Cristos ar veni maine?” El a raspuns: “As planta un copac”. Asa sa fie! Fie ca adevaratul crestin sa planteze si sa semene samanta lui Dumnezeu si sa continue sa faca lucrarea lui Dumnezeu.
Dumnezeu inca mai numara perii capului nostru. El inca mai numara vrabiile care cad. El inca mai aude cereri inainte de a fi rostite. El inca mai raspunde inainte de a fi chemat. El inca mai daruieste din belsug mai mult decat putem cere sau gandi. Asa ca, de ce sa ne temem?
Cred ca pentru crestinul pregatit va veni o vreme de tristete si de necazuri. Cred ca el va fi pus la incercare, supus la teste si ispitit. Cred ca adevaratii crestini vor fi martori la multe dintre ororile descrise in aceasta vedenie. Dar sunt ferm convins in inima mea si in mintea mea – si am marturia Duhului Sfant in inima – ca Dumnezeu este pe punctul de a-Si izbavi adevaratii copii de furia Sa finala care se va revarsa pe pamant. El Isi va izbavi copiii de cel mai inspaimantator ceas al dezastrului pe care Biblia il prezice ca se va abate asupra pamantului.
Crestini pregatiti – treziti-va! Totul se afla sub control, iar Dumnezeu este la lucru. El mantuieste vindeca, boteaza si-Si pune casa in ordine. A te teme inseamna a huli. Ni se porunceste sa ne incurajam pe noi insine in Domnul si sa incepem sa cantam si sa ne bucuram pe masura ce vedem ceasul din urma apropiindu-se. Aud pe cineva intreband: “Dar cum sa ma bucur cand vad aceasta lume blestemata de pacat prabusindu-se?” Raspunsul Bibliei: “Dar stim ca toata firea suspina si sufera durerile nasterii….[asteptand] infierea” (Romani 8:22,23).
O femeie in chinurile facerii poate tipa de durere, totusi, in inima ei, se bucura de noua viata. Imparatia lui Dumnezeu vine. Imparatia lui satan se prabuseste.
Asa ca toti crestinii pot spune cu incredere: “Dumnezeu tine totul sub control!”
 

Postet By : Notar Daniel Ioan


KONTAKT:

http://christliche-kanal-christian-channel.blogspot.de/
 

 

 

 


 

 

 

  Adaugă comentariu

Raportează o problemă    

God bless you today
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1205
Opțiuni