Daţi piatra la o parte!
Autor: Cristian Hirtie  |  Album: fara album  |  Tematica: Minunile creatiei
Resursa adaugata de cryss1973 in 11/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe
Daţi piatra la o parte!

      Il vedem pe Domnul Isus pe paginile sfintei Scripturi, intr-una din glorioasele sale actiuni. Inconjurat de Marta si Maria, inconjurat de o parte din prietenii lui Lazar, in fata unui mormint, a unei pesteri inchise unde de patru zile zacea, daca putem spune asa, unul din cei mai iubiti ai Domnului, LAZAR. Se dadea in vazduh o lupta ingrozitoare. Speranta, lupta impotriva descurajării si Credinta, lupta impotriva neincrederii. Un razboi cu final asteptat de o parte si neasteptat de cealalta parte.

      In toiul aceste lupte crincene, se aude o voce care rasuna pina in zilele noastre: DATI PIATRA LA O PARTE!  Se uita unul la altul,  nedumeriti, neincrezatori, lipsiti de orisice speranta... necredinta si descurajarea isi spun si ele cuvintul... "Doamne, miroase greu caci e mort de patru zile" .... si dupa o scurta negociere sa spun asa, dupa ce piatra a fost inlaturata, se aude din nou vocea Celui mai iscusit mester... "LAZAREEEEE, IESI AFARA!"

      Aceasta se repeta si azi in zilele noastre. Este cu neputinta sa nu cadem in ispita, in pacat, suntem supusi slabiciunilor, diavolul ne deschide atitea usi in fata noastra si cadem in ispita si in pacat. Din pacate insa, in loc sa strigam catre Domnul, sa cerem ajutor si sprijin, ne complacem cu pacatul si atit ii trebuie celui viclean sa poata pune piatra pe groapa unde suntem cazuti. In acele momente, altii sunt afara care striga catre Domnul pentru noi si rugaciunea lor este puterea, este forta, care da piatra la o parte. Celce a strigat alta data "LAZARE, IESI AFARA!", striga si azi: "Iesi afara din groapa in care ai cazut, lasa pacatul si iesi afara din lume, iesi afara din camasa ta care te tine legat! Domnul te striga pe nume... IESI AFARA!... Lazar a iesit chiar daca era legat cu fisii de pinza.Tu ce faci?

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2255
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni