Promisiunile lui Dumnezeu pentru fiecare vreme
Autor: David Wilkerson  |  Album: Diverse  |  Tematica: Încurajare
Resursa adaugata de Mada_O in 01/01/2021
    12345678910 9.86/10 X
Media 9.86 din 7 voturi

Dumnezeu este Cel care face promisiuni și Cel care le împlinește, iar El a vorbit inimii mele despre patru lucruri în care poporul lui Dumnezeu ar trebui să aibă încredere în El. Aceste așteptări se bazează pe promisiunile pe care Dumnezeu ni le-a făcut.

1. Așteptați-vă să fiți răsplătiți pe măsură ce Îl căutați cu sârguință pe Domnul! „[Dumnezeu] răsplătește pe cei ce-L caută.” (Evrei 11:6) Puteți cere cu credință un semn pentru ca Dumnezeu să vă încurajeze și să vă reaprindă încrederea. Așteptați-vă să-Și țină promisiunea de a vă răsplăti acum, când aveți cea mai mare nevoie. Dumnezeu nu poate minți. El a spus că îi răsplătește pe cei care Îl caută cu sârguință.

2. Așteptați-vă să vedeți dovezi ale unui miracol progresiv în viețile voastre! „pentru că toate lucrurile sunt cu putință la Dumnezeu.” (Marcu 10:27) Cred în miracole instantanee și în cele progresive. Minunile progresive încep în moduri nevăzute, liniștite și se desfășoară încetul cu încetul, cu câte o mică îndurare arătată. Așteptați să-L vedeți pe Dumnezeu lucrând în moduri misterioase, nevăzute de ochiul uman.

3. Așteptați-vă să intrați în locul de odihnă promis de Dumnezeu! „ Așadar rămâne o odihnă pentru poporul lui Dumnezeu... intrați în odihna aceea” (Evrei 4:9,11). Domnul dorește să-L crezi pentru a te duce în odihna Lui promisă. Dumnezeu nu a intenționat niciodată ca fiii Săi să trăiască în frică și disperare. Avem nevoie de o credință neclintită și de o încredere în Dumnezeu înaintea fricii, a necazurilor și a morții propriu-zise.

4. Așteptați-vă ca Duhul Sfânt să se afle mereu în templul Său! „Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt, care locuiește în voi și pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteți ai voștri?” (1 Corinteni 6:19). Duhul Sfânt rămâne în inima credinciosului. El este omniprezent în întreaga lume. El dorește să te aștepți ca El să-Și manifeste prezența tot mai mult pe zi ce trece. El vrea să vă aducă la o credință de nezdruncinat, la fel cum a făcut cu ucenicii.

Credeți aceste promisiuni! Țineți-vă de aceste așteptări și veți vedea că Dumnezeu face lucruri minunate

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 10260
  • Export PDF: 7
  • Favorită: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni