Prezența lui Isus în noi
Autor: Gary Wilkerson  |  Album: Diverse  |  Tematica: Viață
Resursa adaugata de Mada_O in 04/04/2018
    12345678910 6.25/10 X
Media 6.25 din 4 voturi

Noul Testament este atât de interesant - ne arată că Isus a fost reprezentarea exactă a Tatălui și când îl vedem pe Isus, vedem exact cum este Dumnezeu. Atât de plin de iubire, de har, de milă, de putere, de adevăr și de neprihănire! Cuvântul lui Dumnezeu ne spune că şi noi am preluat natura Sa divină datorită prezenței lui Isus în noi.

„Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, care, după îndurarea Sa cea mare, ne-a născut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morţi, la o nădejde vie şi la o moştenire nestricăcioasă şi neîntinată, şi care nu se poate veşteji, păstrată în ceruri pentru voi.” (1 Petru 1:3-4)

Vă puteți imagina cum ar fi să trăiți o viață fără să simțiți vreodată teamă sau teroare noaptea? Sau rușine, vinovăție, condamnare sau vreun sentiment de nevrednicie? Cum ar fi viața ta fără stres sau anxietate? Gândește-te doar la asta - și apoi agaţă-te de adevărul că ești eliberat de robia acestor lucruri din cauza faptului că tu ești în Hristos.

Noi trebuie să trăim ca Isus. Când păcătuim, îndurerăm cu siguranță inima Tatălui, dar Duhul Sfânt ne condamnă și când ne pocăim, Isus ne iartă și rupe fiecare lanț! S-ar putea să nu umblăm tot timpul în victorie totală, dar "alergăm spre premiu" pentru că Isus locuiește în noi prin puterea Duhului Sfânt.

„Nu că am şi câştigat premiul sau că am şi ajuns desăvârşit; dar alerg înainte, căutând să-l apuc, întrucât şi eu am fost apucat de Hristos Isus. Fraţilor, eu nu cred că l-am apucat încă; dar fac un singur lucru: uitând ce este în urma mea şi aruncându-mă spre ce este înainte, alerg spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” (Filipeni 3:12-14)

Isaia 53:4 Totuși El suferinţele noastre le-a purtat și durerile noastre le-a luat asupra Lui, și noi am crezut că este pedepsit, lovit de Dumnezeu și smerit.
Isaia 53:5 Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiţi.
Adăugat în 08/04/2018 de Moldovanalex
Statistici
  • Vizualizări: 2945
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni