Revino acasa, taticule
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 15/02/2009
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
"Draga taticule, este deja tarziu, iar eu stau pe patul meu si iti scriu. Cat de mult mi-am dorit in ultimele saptamani sa vorbesc cu tine! Dar n-am gasit nici o ocazie sa fim singuri.Inca nu imi vine sa cred ca esti acum cu altcineva si ca tu si mama probabil nu va veti mai intalni. Imi este foarte greu sa accept acest lucru, mai ales cand ma gandesc ca este posibil sa nu te mai intorci niciodata acasa si sa nu mai fii taticul meu si al fratelui meu, asa cum ai fost intotdeauna. Dar vreau ca macar sa intelegi cum decurge viata noastra. Sa nu crezi ca mama m-a pus sa iti scriu! Nu a facut-o! Nici macar nu stie acest lucru. Cu toate acestea, vreau doar sa-ti impartasesc gandurile mele.

Taticule, imi inchipui ca familia noastra ar fi o masina frumoasa cu care am calatorit mult timp impreuna. Din exterior arata foarte bine, nici o zgarietura, fara rugina, iar inauntru se gaseau multe lucruri frumoase. Cu timpul insa, au aparut si problemele. Motorul a inceput sa scoata fum, rotile sa scartaie, husele sa se rupa; masina este greu de condus si este dificil de mers cu ea. Dar stii ceva, taticule? Inca este o masina buna - sau cel putin ar putea fi. Cu putina cheltuiala, ar mai putea merge inca multi, multi ani.

Fratele meu si cu mine stateam intotdeauna pe bancheta din spate, iar tu si mama in fata. Ne-am simtit intotdeauna in siguranta cand tu conduceai si mama statea langa tine. Dar luna trecuta, cand ne-ai parasit, mama a trebuit sa treaca la volan. Era noapte si parca, dintr-o data, o masina venea spre noi cu viteza mare. Mama a incercat sa o evite, dar cealalta masina ne-a lovit. A fost un accident ingrozitor! Dar lucrul cel mai oribil, taticule, este ca tu conduceai cealalta masina si ca langa tine se mai afla cineva - o alta femeie.

Da, a fost un accident urat. Suntem cu totii grav raniti. Dar cum stau lucrurile cu tine? Inca nu stim nimic despre tine. Ai fost si tu ranit? Ai nevoie de ajutor, taticule? In acea noapte m-am intrebat adesea daca vom reusi sa depasim situatia. Mama este grav ranita si nu se poate reface deloc. Daniel a fost foarte socat. Inca nu-i merge bine si nu vrea sa vorbeasca cu nimeni.

Si eu am dureri
si nu o pot ajuta nici pe mama, nu-l pot ajuta nici pe Daniel. DOCTORUL a spus ca am nevoie de o terapie speciala pentru a-mi reveni. Dar, taticule, ne este asa de dor de tine! In fiecare zi ne intebam daca nu te razgandesti si vii sa ne vezi. Si in fiecare zi te asteptam, dar tu nu vii. Taticule, ma tem ca totul s-a terminat, dar inima mi s-ar umple de bucurie, daca as putea deschide cumva ochii si te-as vedea cum intri in camera mea. Seara, cand totul se linisteste, stam impreuna si vorbim despre tine, despre placerea de a calatori impreuna cu tine si depre cat de mult ne dorim cu totii sa fii din nou cu noi. Taticule, iti merge bine? Ai dureri in urma accidentului? Ai nevoie de noi, asa cum avem si noi nevoie de tine? Daca ai nevoie de mine, sunt aici si te iubesc. A ta, Iulia".


Scrisoarea fetei de 16 ani a fost trimisa si a ajuns la destinatie. Cateva zile mai tarziu, Iulia cobora din camera ei pentru micul dejun. Ce surpriza!- In bucatarie stateau mama si taticul revenit acasa, cu ochii in lacrimi….

"Deci, ce a impreunat Dumnezeu, omul sa nu desparta.”
(Matei 19:6)
~~~Revino acasa, taticule~~~"Draga taticule, este deja tarziu, iar eu stau pe patul meu si iti scriu. Cat de mult mi-am dorit in ultimele saptamani sa vorbesc cu tine!Dar n-am gasit nici o ocazie sa fim singuri.Inca nu imi vine sa cred ca esti acum cu altcineva si ca tu si mama probabil nu va veti mai intalni.Imi este foarte greu sa accept acest lucru, mai ales cand ma gandesc ca este posibil sa nu te mai intorci niciodata acasa si sa nu mai fii taticul meu si al fratelui meu, asa cum ai fost intotdeauna.
SCRISOARE ANONIMA


















SLAVA DOMNULUI CA MASINA FAMILIEI MERGE DIN NOU PRIN HARUL DOMNULUI.BUCURATI-VA SI SLAVITI-L PE CEL CE VA UNIT IN DRAGOSTEA SA.AMIN VA SALUT CU PSALMUL 20
Adăugat în 15/02/2009
cu durere
cu bucurie am aflat ca taticul fetitei s a intors!!!acelasi lucru mi s a intamplat si mie cu vreo 45-50 de ani in urma!eram 5 surioare intre 1 si 10 ani si ne a parasit pentru o alta femeie! cat am suferit! niciodata nu s a mai intors la noi! a fost cumplit! pe vremea aceea parintii mei nu Lcunosteau pe DOMNUL !si nici eu!1dupa ani si ani de suferinte si in casnicie L AM DESCOPERIT PE TATAL MINUNATcare ma cauta! mi a spus ca ma iubeste si am valoare in ochii LUI !prima data am citit in BIBLIE Matei 11-28!!am plans toata ziua!!!!de atunci DOMNUL ESTE PASTORUL MEU si traiesc o alta viata! este minunat si incredibil pentru ca EL vindeca suflete ranite groaznic de nevindecat!!!SLAVA LUI !!!
Adăugat în 16/02/2009
Sa fii un bun sofer
Este minunat cand Dumnezeu iti conduce viata(masina).Chiar daca sunt denivelari pe sosea(incercari)el ne ajuta sa trecem cu bine peste ele.Se poate aluneca foarte usor daca esti neatent.Postul si rugaciunea sunt cele care ne tin carma (masinii).Fara aceste doua elemente cu siguranta nu vom fii niciodata soferi buni.EL sa ne ajute sa intelegem care este voia LUI cu privire ca vietile noastre.
Adăugat în 16/02/2009
Incurajator.
Am ramas foarte impresionant,si am inteles ca e nevoie sa ii multumim noi copii lui Dumnezeu pentru ca in Familiele noastre omneset pacea si Parintii se inteleg,suntem binecuvintati..
Adăugat în 16/02/2009
Familia e lucrarea lu Dumnezeu
Orice masina devine uzata odata cu folosirea ei. Ce e grav e cand unul din cei doi nu mai vrea, din diverse sau fara motive, sa mentina masina ca noua, ci vrea una noua, una mai puternica, mai musculoasa, mai aratoasa, etc.,ca doar acuma stie mai bine, cea ce e o minciuna a deavolului, pt. ca nu poti sti pe nimeni in totalitate dinainte. Pe langa alte slabiciuni mostenite, de obicei, si ne corectate la timpul lor de cei ce ar fi trebuit so faca, nu-I place sa aibe de lucru la masina lui sau ei, sa o mentina sau/si sa o infrumuseteze ci isi ia alta (mai) noua sau (apparent) mai buna , infrumusetata gata, si bineanteles ca nici pe asta nu o va mentine prea mult , ca doar mai sunt masini. Astfel de oameni se gasesc din pacate printre noi , oameni ignoranti si nesensibili la durerea ce o pricinuiesc celor apropiati mai ales ca victimele sunt cei ce lucreaza la mentinerea si infrumusetarea masini (familiei), care se trezesc muncind degeaba , obositi ,desnadasduiti si tradati .
Acestea se intampla din cauza ca deavolu e in lupta cu Familia creatia lui Dumnezeu, si prin ea indirect cu Dumnezeu. Deci cei ce-si tradeaza familia tradeaza pe Dumnezeu si trec de partea deavolului, iar cand lupta se va sfarsi Comandantul Suprem va rasplati pe cei ce au muncit si sau luptat de partea Lui cu incredera si curaj in EL , si va pedepsi aspru pe toti tradatori lucrari Lui (FAMILIEI) inpreuna cu comandantu lor
Adăugat în 16/02/2009
Tradarea _ Mina Diavolului
Pacea Domnului ISUS!
Personal, aceasta scrisoare am auzit-o in toamna anului 2007 citita de un frate in credinta...am plins mult atunci si de atunci mult timp dupa aceea...dar Dumnezeu si-a intins Mina Sa Puternica si m-a salvat...Doare inca dar astazi nu mai pling...am invatat multe si astazi pot doar sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru modul minunat in care a lucrat si lucreaza in viata mea si-a celor 2 baieti ai mei...Si noi am fost in terapie si inca trecem prin grele incercari. E greu ca si mama sa stergi lacrimile de pe obrajorii lor nevinovati si sa privesti in ochisorii lor intrebatori...sa-ti auzi propii copiii cum se roaga lui Dumnezeu sa le intoarca taticul acasa! In cazul nostru nu l-a intors Dumnezeu dar am convingerea ca Tatal nostru ceresc nu greseste NICIODATA. Stiu ca EL ne iubeste nemarginit si in dragostea LUI va aduce biruinta si in familia noastra!Inca nu inteleg planul lui Dumnezeu pentru viata mea dar stiu ca Dragostea Tatalui meu ma ocroteste, ca EL merge inaintea mea, ca ma protejeaza etern si ca voi birui toate problemele si toate greutatile pentru ca EL a biruit TOTUL.
Ma doare imens sa vad spre ceea ce se indreapta sotul meu (inca nu s-a pronuntat divortul), ma doare sa-l vad alaturi de verisoara lui si copiii acestei, ma doare pentru ca, cunoste bine Cuvintul Domnului si ma doare enorm cind imi privesc proprii copiii si ii vad distrusi si fara nici o tinta aici pe pamint! Inca o dovada cum lucreaza vrajmasul astazi stiind ca sunt ultimele secunde care se vor scurge pe horologiul lumiii si "ceasul" lui se apropie!
Va rog sa ne purtati in rugaciune si chiar daca astazi nu ne cunoastem personal nu mai este mult si vom fi cu EL, Salvatorul nostru in vesnicii!
Majoritatea oamenilor iau in deridere Numele lui Isus deoarece ei nu-l cunosc pe EL. Misiunea noastra este sa facem tuturor cunoscut acest Nume Sfint, sa le prezentam in iubire si adevar pe Mielul lui Dumnezeu si sa-i invatam ca Numele lui ISUS este PUTERE, este SALVARE si este VINDECARE!
Dumnezeu este un Dumnezeu VIU, un Dumnezeu al MIRACOLELOR....sunt doar 2 directii:VIATA si MOARTEA...Alege-ti VIATA, alegeti-L pe ISUS ca sa traiti in veci, alege-ti LUMINA...alergati pe Calea Domnului...de ce sa mori??? Alege-L pe EL ca Domn si Mintuitoe al tau personal!
Salutul meu il gasiti in
Filipeni 4:13 & 4:23
Adăugat în 17/02/2009
Masina uzata
Nu este timpul pentru schimbare.Sunt atatea piese de schimb pentru a repara (masina uzata)si cel mai interesant este ca ele sunt gratis:dragostea,rabdarea,postul,rugaciunea.Depinde de dorinta fiecaruia cat de mult doreste sa-si repare sau sa-si pastreze(masina uzata).Traim timpurile sfarsitului.Este o cantare care-mi place mult si unul dintre versuri suna asa: ''PASIi LUI SE AUD MAI CLAR IN DEPARTARI'',dar eu cred ca cuvantul DEPARTARI se poate inlocui cu ''ESTE CHIAR LA USA'',deci noi ar trebui sa ne preocupam mai mult de cat ulei avem in candele.Multi ignora semnele atat de evidente care arata foarte clar ce timpuri traim.(Masina uzata)are culoare stearsa este mult mai simpla dar eu cred ca este mult mai de pret ca si cele noi care au o culoare sclipitoare care iti iau privirea.Nu va amagiti. Diavolul cu lucrurile lui frumoase care atrag privirile duce oamenii la pierzare asa ca ATENTI MARE!Dumnezel l-a biruit pe cel rau in locul nostru.SLAVA LUI.
Adăugat în 17/02/2009
Biruinta
Motto-ul vietii mele a fost este si v-a fi:''Pot TOTUL in CRISTOS care ma intareste(Filipeni 4-13)''.Ma bucur mult cand citesc ca si alti frati si surori au acelas gand ca si mine.Dumnezeu care are rabdare cu noi si care in fiecare zi isi arata marea LUI dragoste fata de noi sa-ti dea MICHELLE putere si multa rabdare in incercarile prin care treci.Sa nu uiti ca EL a biruit pe cel rau in locul nostru.Este minunat cand ne gandim la vesnicie acolo unde ne vom intalni cu totii.Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU.ISUS a murit pt. noi deci sa fluturam STEAGUL BIRUINTEI IN NUMELE LUI.
Adăugat în 17/02/2009
poate ca fiecare dintre noi au avut momemente de cumpana in vietile noastre si privind in urma ne dam seama ca numai bunatatea lui Dumnezeu a fost mare ca ne-a ajutat sa trecem peste ele si ca noi prin proprie putere nimic nu am putut sa facem, ci am sperat la Cel ce poate, sa ne ajute El in toate.mai mult ca oricand este nevoie de multa credinta si multa rugaciune.uneori Dumnezeu permite in vietile noastre diferite incercari pentru a vedea cum reactionam in astfel de imprejurari care sant intentiile noastre, apoi la timpul cuvenit trimite ploaie de binecuvantare asupra noastra.acum mai mult ca oricand cei credinciosi ar trebui sa fie uniti sa se poarte in rugaciuni unii pe altii si sa ne incurajam unii pe altii.Dumnezeu sa ne ajute la aceasta.
Adăugat în 17/02/2009
fie binecuvantata cea care a scris acest material... m a miscat si in aceeasi timp zidit... Domnul sa ne tzina treji tot timpul:)
Adăugat în 18/02/2009
Dumnezeu ne iubeste!
Da se intimpla si miracole in anumite familii,in a mea nu a fost asa 13 ani m-am rugat sa se faca un miracol si in viata noastra,dar lucrurile sau inrautatit si in final ne-am despartit,eu am ramas cu fetita intr- o tara straina cu Tatal Ceresc,si el a venit in Romania,durerea unui copil nici nu se compara cu a noastra a adultilor,asa ca mamelor sau tatilor care ramineti singuri la volanul masinii,conduceti in credinta caci Duhul Sfint ne duce inainte ,iar ochii vostri sa fie la Isus si nu uitati de comorile care ne sunt incredintate COPIII.Copiii sunt fiinte deosebite,pure,inocente cu o dragoste si o putere de iertare, de sacrificiu,ce uimeste uneori... fiica mea sufera pt tatal ei ca ne-a parasit si in acelasi timp sufera pt ca el sufera.Va dati seama ce inima mare are un copil? Chiar Domnul Isus spune ca nu putem intra in imparatia cerurilor daca nu suntem ca un copil,asa ca Dumnezeu sa ne ajute in a intelege copiii care ne sunt incredintati, ei nu sunt poveri,tu si eu avem in noi suficiente calitati ca sa-i crestem,nu desnadajduiti Tatal Nostru ne conduce din victorie in victorie,uitate in inima ta sa vezi ce inima de invingator bate,priveste-te cum Domnul Isus o face in tine ,tu esti femeie puternica si barbat puternic,pt ca Cel care este in tine este mai mare decit cel care este in lume.Dumnezeu sa ne ajute sa stam in picioare indiferent de valurile vietii,fratilor, avem o speranta Isus Hristos Domnul .Amin.
Adăugat în 20/02/2009
totul este posibil
cand am citit aceasta scrisosre mi au dat lacrimile...poate noi de multe ori nu dam iportanta la copii dar DUMNEZEU le da mare importanta lor...de multe ori copii fac mari minuni.DOMNUL sa binecuvinteze aceasta fam.
Adăugat în 20/02/2009
Dumnezeu e totul
Dumnezeu sa va binecuvinteze! Sunt frumoase asemenea scrisori atunci cand cu ajutorul lui Dumnezeu se termina frumos. La mine inca nu se stie daca se va termina frumos, sunt in aceeasi situatie, sotia mea m-a parasit acum un an jumate.
Eu cred ca mnasina este o binecuvantare de la Domnul, barbatul este soferul iar sotia un copilot inzestrat cu niste capacitati pe care soferul nu le are.
Cel ce-si paraseste familia,este ca si cum si-ar parasi masina cu partener cu tot.
Cel care pleaca in felul acesta se minte singur daca crede ca va gasi un partener intr-o masina mai buna.Poate sa ajunga sa se hraneasca cu roscovele, chiar daca nu fizic, ci spiritual vorbind...
Adăugat în 20/02/2009
absolut impresionant
Adăugat în 21/02/2009
DOMNUL POATE!!!
DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!!!SI EU SUNT INTR-O SITUATIE ASEMANATOARE,SOTUL NEA PARASIT DE 3 SAPTAMANI,AVEM 2 COPII FRUMOSI:O FETITA DE 5 ANI SI UN BAIETEL DE 6 LUNI.NU STIU CUM SE VA SFARSI ACEASTA SITUATIE DAR AM INCREDEREA CA DOMNUL VA LUCRA DUPA VOIA LUI.NUMAI DOMNUL DUMNEZEU MAI POATE SA IMI ADUCA SOTUL INAPOI.VA ROG SA MA SPRIJINITI IN POST SI RUGACIUNE PENTRU CA DOMNUL SA LUCREZE LA INIMA LUI SI SA IL INTOARCA LA FAMILIA LUI.VA MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI NOSTRU ISUS HRISTOS.
Adăugat în 21/02/2009
Ce mare e Domnul"
Vad cum Dumnezeu se foloseste chiar si de un copil entru a puteadeschide mintea unor oameni.
Adăugat în 22/02/2009
VEGHERE
Acum mai mult ca oricind diavolul si-a trimis la lupta toate duhurile,care sfisie dezbina si distrug.Dar nu uitati ca el are putere limitata.CEL CE POATE TOTUL VA LEGA CE SFISIE EL,VA UNI CE SE DEZBINA,VA ZIDI CE ESTE DISTRUS,CU O SINGURA CONDITIE INSA....CA EU SI TU SI TOTI SLUJITORII LUI SA FIE PE TURNUL DE VEGHERE
Adăugat în 22/02/2009
PER SA FIE O LECTIE PENTRU MULTI ADULTI,EU AM RAMAS FARA COMENTARII
Adăugat în 23/02/2009
foarte frumos
Este o poveste de viata foarte frumoasa care am citito cu lacrimi in ochii.
Adăugat în 23/02/2009
...
Initial am crezut ca este doar o povestire. Nu m-am gandit ca este adevarat, dar dupa ce am citit comentariile mi-am dat seama ca astfel de lucruri chiar se intampla. Simt o durere profunda pentru cei ce se afla intr-un asemenea cuptor. Dar, daca am aflat,cu aceasta ocazie, cu ce fel de probleme se confrunta unii din fratii nostrii, eu propun sa ne unim, ca trup al lui Hristos si sa-L rugam pe Tatal nostru sa aduca inapoi pe sotii si sotiile care si-au parasit caminul. Cine citeste aceste randuri sa indrazneasca sa se roage pentru sotul Michellei, pentru sotia lui Adrian Duma, pentru sotul Nicoletei Velicu si pentru sotul lui Buie Rozi, ca ei sa se intoarca acasa si sa se pocaiasca. (Nu-i mentionati, in rugaciune,doar odata; ci intotdeauna cand va veti aminti, rugati-va pentru ei -nu uitati ca suntem in lupa impotriva duhurilor rautatii).Cred ca Dumnezeu ne va asculta si poate, in curand vom citi si scrisorile lor de biruinta. Domnul sa ne ajute la aceasta. Amin.
Adăugat în 24/02/2009
Statistici
  • Vizualizări: 5487
  • Export PDF: 3
  • Recomandări email: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 21
Opțiuni