Te-a vazut pe tine
Autor: admin  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de resursecrestine in 23/01/2007
    12345678910 0/10 X
Nimeni nu stie ce e in inima ta.
Nimeni nu stie ce gandesti, ce simti, ce doresti.
Poti sa stai cu capul sus intre oameni, dar inauntrul tau esti aruncat pe genunchi. Esti ferecat de dorinte, ganduri, idei…inchis pentru indrazneala de a iubi, curajul de a sta in picioare, pasiunea dupa adevar si dupa o viata traita cu rost .

Nimeni nu stie ce esti tu in fapt.Un amestec ciudat de pantofi,pasiune, ura,dragoste si nazuinte indraznete dar ascunse.

Esti ciudat.Esti diferit.Esti unic.

Esti mai mult decat un inger si putin mai prejos decat Dumnezeu.

Un inger nu stie totul. El statea inmarmurit privind cum mana creatorului se apleca spre ghemotocul de noroi sip alma sa modela lutul. Nu putea sa vada ce vedea marele artist:pe tine.
In timp ce te forma ti-a vazut intreaga fata trecand prin fata ochilor sai mari si stralucitori. A vazut ganduri, idei, pasiune, dragoste,ura, pantofi si nazuinte. A mai vazut si lanturile si genunchii tai batatoriti.Te-a vazut pe tine.

Acum erai aproape gata.Pe chipul ingerului se citea un zambet ce trada o imensa bucurie.Vazuse si el acum inlauntrul tau.
Totul parea gata. Ingerul mai astepta doar suflarea de viata.
Dar pentru o clipa mainile creatorului ascunsera creatia de ochii ageri ai ingerului. Pentru o clipa paru dezorientat.Nu mai intelese.Nu te mai vedea.

Diferenta dintre noi si ingeri consta in acea clipa. O secunda pentru ingeri dar o vesnicie pentru marele artist. O clipa in care a vazut dincolo de bucurie,vise,speranta,durere si pantofi. A privit dincolo de universal material ce-l crease din timp pentru el si chiar mai mult de atat. A privit in INSUS INTERIORUL SAU. Si a vazut un gol…un gol ce acum se umplea. A vazut un mire.a Vazut o mireasa. A vazut un inceput continuu, un sfarsit pana la adanci batraneti.
Te-a vazut pe tine.
Nimeni nu stie ce e in inima ta. Nimeni nu stie ce gandesti, ce simti, ce doresti. Poti sa stai cu capul sus intre oameni, dar inauntrul tau esti aruncat pe genunchi. Esti ferecat de dorinte, ganduri, idei…inchis pentru indrazneala de a iubi, curajul de a sta in picioare, pasiunea dupa adevar si dupa o viata traita cu rost .
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2838
  • Export PDF: 1
Opțiuni