Binecuvântat este tot ce ce iese din tine
Autor: Rely Tarniceri  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de guardiangel in 14/02/2009
    12345678910 0/10 X

Meditatii zilnice 14.02. 09
Traducere dupa pastor Joseph Prince, New Creation Church – Singapore

(Deuteronom 28:4) „binecuvantat va fi rodul trupului tau... ”

Biblia mentioneaza ca scuipatul Lui Isus a vindecat un orb (Marcu8:23-25). Umbra lui Petru a vindecat bolnavii (Fapte5:15) iar batista si sortul lui Pavel au scos demoni si a vindecat bolnavi (Fapte19:11-12). Acest lucru ne spune ca ceea ce iese din trupul nostru poate fi atat de binecuvantat incat sa aduca miracole si binecuvantari altora.

Intr-adevar Dumnezeu a spus „binecuvantat fie rodul trupului tau”. El nu se referea doar la copii caci atunci ar fi spus, simplu „binecuvantati fie copiii tai”. Nu, Dumnezeu a spus ca tot ceea ce produce corpul tau, va fi binecuvantat, de cea mai buna calitate.

Aceasta include si sanatatea ta. Deci chiar daca doctorul spune ca ai o anumita boala, tu crede ca Dumnezeu denumeste sanatatea ta, rodul trupului tau, binecuvantata si asteapta sa umbli in sanatate divina tot restul vietii tale.

Dumnezeu numeste abilitatea ta de a gandi, rodul trupului tau, binecuvantata de asemenea. Ii vei impresiona pe profesori si colegi la scoala cu capacitatea mintii tale, sau pe superiorii si colegii tai de servici cu ideile si solutiile tale inovatoare. Facultatile tale mentale vor fi calitate prin excelenta.

Daca esti casatorit, te vei bucura de o casatorie binecuvantata si o viata sexuala implinita, cu sotia ta. Cantecul „nu am nici o satisfactie”, nu va fi niciodata un adevar pentru tine fiindca Dumnezeu numeste relatia ta maritala, inclusiv partea sexuala, rodul trupului tau, binecuvantata.

Daca esti parinte, Dumnezeu numeste copiii tai, rodul trupului tau, binecuvantati. Asta inseamna ca ei sunt speciali, avand calitati exceptionale. Asa ca copilul de care ai grija, nu este doar un copil, tii in maini un campion, el va creste pentru a fi general in Imparatia Lui Dumnezeu.

Prietene, fiindca Isus a platit pretul, trupul Sau a fost batut, biciuit si strapuns pentru tine, toate binecuvantarile sunt ale tale. Binecuvantat va fi rodul trupului tau!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1239
  • Export PDF: 3
Opțiuni