Poveri aruncate asupra Lui
Autor: C. H. Spugeon  |  Album: fara album  |  Tematica: Meditație
Resursa adaugata de rebecca1 in 23/11/2008
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Referințe

"Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, şi El te va sprijini. El nu va lăsa niciodată să se clatine cel neprihănit."(Ps 55.22.)

Această povară este grea, las-o asupra Celui Atotputernic. Atâta timp cât o porţi tu, ea te striveşte; dar pentru braţul Său, aceasta n-are nici o greutate.

Dacă totuşi, Dumnezeu te cheamă să o porţi mai departe, El te va sprijini. Ea va fi asupra Lui şi nu asupra ta.

Vei fi în aşa fel susţinut sub ea încât povara va fi o binecuvintare. Cheamă-L pe Domnul în ajutor şi vei sta în picioare sub greutatea care, în ea însăşi, te vei încovoia.

Teama noastra cea mai mare este ca nu cumva încercarea să ne depărteze de pe cărarea datoriei; dar Domnul, nu va îngădui acest lucru.

Dacă suntem sinceri înaintea Lui, El nu va îngădui ca întristarea noastră să ne depărteze de la umblarea în neprihănire. În Isus, El ne priveşte ca neprihăniţi şi tot în Isus, El ne păzeşte.

Dar pentru Timpul de acum? Te gândeşti să umbli singur prin încercările de azi? Vrei ca sărmanii tăi umeri să fie zdrobiţi de povara care te apasă ?

Părăseşte această nebunie! Spune toată durerea ta Domnului şi arunc-o asupra Lui! Nu arunca povara ta ca s-o iei din nou numaidecât ci arunc-o asupra Domnului şi lasă-I-o Lui odată pentru totdeauna. Atunci vei merge uşor, ca un credincios bucuros, scăpat de aici înainte de grijă şi cântând laude măreţului Purtător de poveri.

Nu este greu sa ne dam seama ca o parte a crestinilor se indreapta in primul rand spre puterea omeneasca atunci cand apar probleme, intristari. Daca nu ne trezim repede, ne vom indeparta incet dar sigur spre un Dumnezeu, despre care doar cunoastem si nu un unul pe care il simtim cu adevarat lucrand impreuna cu noi. Singura solutie pentru noi este RUGACIUNEA, influentati de atata tehnica, oportunitati de agrement si destindere, este vremea sa spunem "stop !".Daca ne leaga ceva pe plan spiritual, acea legatura este rugaciunea care este o lupta in care participam cu toti cu Duhul, iar ostasii cand se intalnesc se cunosc pentru ca fac faptele, vorbesc vorbele si iubesc ca cel care i-a instruit la oaste. Lui Dumnezeu sa-i cerem intelepciune ca sa ne trezim pentru noi, pentru familia noastra, pentru vecinii nostri, pentru consatenii nostri, de dragul lui Dumnezeu. Fiti Binecuvantati
Adăugat în 06/10/2013 de rusudaniel
Statistici
  • Vizualizări: 2793
  • Export PDF: 8
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
De același autor
Din același album
Ieremia 29:11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi’, zice Domnul, ‘gânduri de pace, şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.