Cuvintele Furnicii
Autor: Loghin Daniel Gabriel  |  Album: Numai prin Harul lui Isus  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Ingeras in 26/06/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

" Furnicile nu sunt un popor tare , dar isi pregatesc hrana vara " ( Proverbe 30:25 ) .
Mesajul furnicii este : " pregateste`te .. !! " Ea se pregateste pentru iarna cand inca este vara . Si aceasta pentru ca :
1. Privirea ii este atintita asupra viitorului . Nu poti reface trecutul , dar daca nu esti atent , el te poate distruge . Vara oportunitatilor tale trece repede . Iarna va veni fie ca esti pregatit fie ca nu esti . Mai tii minte pilda spusa de Hristos despre cele cinci fecioare neintelepte care nu au avut suficient untdelemn in candele si nu au fost primite la nunta ? Daca nu esti pregatit la vremea potrivita , vei pierde .
2. Lucreaza fara a astepta ceva in schimb . Daca nu ai rabdare sa astepti , vei strica sau vei rata ceea ce Dumnezeu a planuit pentru tine . Furnica isi strange proviziile vara ca sa tina pana iarna . Va veni altcineva ca sa faca acest lucru in locul ei ? Nu . Exista pradatori care cauta prilejul de a fura ceea ce a strans ? Da . Dar ea este atat de concentrata pe destinatia ei , incat nu are timp sa se ingrijoreze cu privire la situatia prezenta .
3. Cauza ei este mai mare decat ea . Te`ai uitat vreodata cum lucreaza o furnica ? Isi infige dintii intr`o bucata de paine de trei ori mai mare decat ea si o taraste inspre locul in care incearca sa ajunga . Poate spui : " e prea greu pentru mine , nu pot duce singur povara " . Dar nici nu trebuie . Citeste urmatorul lucru : " a Celui ce , prin puterea care lucreaza in noi , poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi , a Lui sa fie slava " ( Efeseni 3:20-21 ) .

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2945
  • Export PDF: 1
Opțiuni