Frumusetea de a fi femeie
Autor: Rodica Pele  |  Album: Margaritare  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rodicapele in 13/04/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Frumusetea de a fi femeie

 

Dumnezeu a creat într-un mod așa de minunat femeile, nu cred că există femeie care să nu aibă o frumusețe a ei, ceva deosebit.
Atâta timp cât o femeie este conștientă de frumusețea pe care a pus-o Dumnezeu în ea și face tot ce poate să-și păstreze frumusețea aceasta ea este ,,mai de preț ca mărgăritarele” ne spune Biblia în Proverbe 31:10.
 
Mărgăritarele sau perlele știm că sunt prețioase, au valoare în ochii oamenilor.
 
La fel cum mărgăritarul sau perla pentru că este aceeași se formează în durere și este un proces lung. Între 2 și 5 ani am citit că durează formarea ei. Tot așa frumusețea unei femei de multe ori se păstrează cu durere și procesul durează toată viața. La fel  se întâmplă și o parte din scoicile care au terminat formarea unei perle în momentul când oamenii scot perla din scoică ea moare.
 
O prietenă era însărcinată și am întrebat-o ce ar dori să fie copilul? Ea a zis că dorește să fie băiat, nu dorea să aibă fată pentru că fetele suferă mult în viață.
Cred că avea dreptate femeile suferă mai mult dar această suferință ajută să se formeze în fiecare din noi frumusețea pe care Dumnezeu vrea să o avem.
 
Femeia care vrea Dumnezeu să fim, in Biblie Solomon spune în Proverbe 31 că are următoarele calități: este de încredere, este plină de bunătate, harnică, înțeleaptă, curată, temătoare de Dumnezeu.
 
Secolul XX are alte cerințe de la o femeie, probabil în unele domenii frumusețea exterioară a unei femei este de ajuns, celelalte calități nu sunt necesare.
 
Nu tot așa stau lucrurile în privința noastră ca și femei creștine care cunoaștem cerințele lui Dumnezeu pentru noi, ele rămân valabile și nu sunt expirate chiar dacă au fost scrise în Biblie cu mii de ani în urmă.
 
Nu e ușor să fii ,,originală ,,într-o lume în care toată lumea copiază pe cei din jur în îmbrăcaminte și alte lucruri pentru înfrumusețarea femeii, pentru că ai toate șansele să fii considerată ,,înapoiată” . Noi trebuie să ne concentram atenția asupra a ceea ce vede frumos Dumnezeu în noi ca și femei nu în ceea ce credem că văd oamenii.

Când calitățile frumoase pe care le dorește Dumnezeu de la noi vor fi în viața noastră va fi imposibil ca oamenii să nu le vadă și atunci vom fi placute nu numai lui Dumnezeu dar și oamenilor.

O femeie este cea care aduce frumosul în casa ei prin felul cum își aranjează casa, cum își educă copiii, cum transmite frumusețea de a fi femeie fetelor ei.La locul de muncă face totul frumos în jurul ei, în biserică, în societate și în orice loc se află pentru că de asta e femeie să aducă frumosul în lume.

Avem atâtea exemple în Biblie de femei (Sara, Abigail, Rut, Naomi, Maria, Lois, etc.) care au avut o frumusețe aparte și prin ceea ce au făcut numele lor a rămas scris în Biblie.Eu și cu tine le putem urma exemplu, nimeni nu ne împiedică doar să vrem.Nu avem nevoie de cine știe ce staruri de cinema, avem starurile noastre în BIBLIE, trăind așa cu siguranță cineva ne va urma exemplul.
 
Fii o PERLA pentru Dumnezeu.


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 8937
  • Export PDF: 1
Opțiuni