8.Neprihanirea.Sigur ceea ce vei citi iti va schimba viata!!!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 20/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

8.Fii intarit in Neprihanirea ui D-zeu.

   Isaia 54:14"Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine".
   Te-ai intrebat vreodata de ce crestini sunt haituiti intruna cu incercari,cu boala,cu lipsuri financiare,daca D-zeu spune ca nici o arma care se va ridica impotriva ta nu va prospera?
   Isaia 54:17"Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul".
   Aceasta promisiune vine cu o conditie:"Vei fii intarit prin neprihanire",atunci cand esti intarit prin neprihanire,problemele vor fii departe de tine,boala,lipsurile financiare,nici o arma ridicata impotriva ta nu va prospera.
   Aceasta conditie nu este greu de indeplinit.Tu ai aceasta neprihanire,cand il primesti pe Isus ca si Mantuitor,tu primesti acest dar al neprihanirii
   Roamni 5:17"Dacă deci, prin greşeala unuia singur, moartea a domnit prin el singur, cu mult mai mult cei ce primesc, în toată plinătatea, harul şi darul neprihănirii, vor domni în viaţă prin acel unul singur, care este Isus Hristos!)
   Aceasta neprihanire nu vine prin faptele tale,este un dar de la D-zeu.Si atunci cand esti intarit prin neprihanire,nici o arma care va veni impotriva ta,nu va prospera.Ce inseamna sa fii intarit in neprihanire?Sa fii intarit in ceva,inseamna sa ai acel lucru ca si fundatie in viata ta,ca si o siguranta.D-zeu vrea sa ai aceasta revelatie ca esti neprihanit in Sangele lui Isus.Atunci cand esti in incercari,si incepi sa experimentezi frica,adu-ti aminte de cine esti in Cristos,tu ai neprihanirea lui Cristos.Cand vei face asta,vei vedea ca frica si ingrijorarile vor pleca din viata ta,pentru ca esti intarit in neprihanire.
   Isaia 54:14"Vei fi întărită prin neprihănire. Izgoneşte neliniştea, căci n-ai nimic de temut, şi spaima, căci nu se va apropia de tine".
   Deci atunci cand esti sub presiunea problemelor,crede ca esti neprihanitul lui D-zeu in Isus,de aceea nici o arma care se va ridica impotriva ta,nu va proaspera.Atata timp cat crezi,si marturisesti neprihanirea pe care o ai in Cristos,aceasta revelatie va elibera in viata ta protectie divina,si binecuvantari in fiecare aspect al vietii tale.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1144
  • Export PDF: 2
Opțiuni