14.noul legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 16/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

14.HARUL SI PACEA ITI VOR FII INMULTITE

  2 Petru 1:2"Harul şi pacea să vă fie înmulţite prin cunoaşterea lui Dumnezeu şi a Domnului nostru Isus Hristos!
3"Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce priveşte viaţa şi evlavia, prin cunoaşterea Celui ce ne-a chemat prin slava şi puterea Lui"
.
  Imagineaz-ti ca D-zeu te viziteaza intr-un vis,si te intreaba ce poate sa faca pentru tine.Ce i-ai spune?I-ai cere sa iti dea o intelegere mai profunda a Domnului nostru Isus?
  Cuvantul lui D-zeu ne spune ca atunci cand primesti revelatia cunoasterii lui Isus,Harul si Pacea iti vor fii inmultite in viata ta.Iti va da toate lucrurile ce apartin de aceasta viata.
  Ce este Harul?Este un dar pe care nu il meritam,un favor nemeritat,pe care D-zeu n-i l-a dat.Nu putem face nimic ca sa castigam Harul lui D-zeu.Dar cu cat stim mai mult din frumusetea si dragostea Domnului nostru Isus,vedem lucrarea lui Isus  terminata la cruce,la care nu mai poate fii adaugat nimic,cu atat mai mult se va inmulti Harul lui D-zeu in viata noastra.
  Aceste versete ne spun ca si pacea nostra va fii inmultita,prin cunoasterea Domnului nostru Isus.Pacea lui D-zeu in inima nostra,ne elibereaza de frica,stres,ingrijorari,si probleme.Ai vrea ca sa ai aceasta pace a lui D-zeu,sa conduca inima ta pentru totdeauna?
  Puterea divina a lui D-zeu,nu este numai pentru sfintenie,este si pentru viata nostra de asemenea.Sanatatea,banii,un loc de munca bun,si o casa faina pentru familia ta,toate aceste lucruri,si multe alte lucruri,sunt eliberate in viata ta,prin cunoasterea Domnului nostru Isus.
  Deci sa-i cerem lui D-zeu in fiecare zi:'Tata da-mi intelepciune,si revelatie in cunoasterea lui Isus.Prin aceasta Harul si Pacea iti vor fii inmultite in viata ta.
 
 



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1254
  • Export PDF: 6
Opțiuni