Noul Legamant al Harului.
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de adriannedelca in 15/11/2010
    12345678910 0/10 X

 

4.           LASA CA INIMA TA SA FIE INTARITA PRIN HAR
  EVREI 13:9"SA NU VA LASATI AMAGITI DE ORICE INVATATURI STRAINE,CACI ESTE BINE CA INIMA SA FIE INTARITA PRIN HAR,NU PRIN MANCARI,CARE N-AU SLUJIT LA NIMIC LA CELOR CE LE-AU PAZIT.

   D-zeu nu vrea ca inima ta sa fie plina de ingrijorari si frica,El vrea ca inima ta sa fie intarita prin Har.Dar cand crezi ca binecuvantarea de care ai nevoie,depinde de ascultarea ta de D-zeu,atunci inima ta nu se va odihni.Va fii plina de ingrijorari,pt ca tu niciodata nu poti sa-l asculti pe D-zeu in totalitate.
   Dar cand depinzi de Harul lui D-zeu,care nu il meriti,inima ta incepe sa fie intarita.Cand stii ca singurul lucru care te califica sa primesti binecuvantarile lui D-zeu este credinta in lucrarea terminata a lui Isus de la calvar,inima ta este intarita.Atunci vei umbla fara frica sau ingrijorare,vei avea siguranta ca binecuvantarile lui D-zeu se vor manifesta in viata ta.
   D-zeu vrea ca inima ta sa fie intarita,stiind ca esti neprihanirea Lui,vindecarea,protectia si prosperitatea sunt ale tale,pt toate acestea Isus a platit la Cruce.Binecuvantarile lui D-zeu sunt garantate in viata ta,pt ca nu depind de ascultarea Legii,ci de ascultarea lui Isus.
   Sub Vechiul Legamant,primeai binecuvantarile lui D-zeu,numai daca tineai Legea.

Deutoronom 28:1-2 "Daca vei asculta de glasul Domnului Dumnezeului tau,pazind si implinind toate poruncile Lui pe care t-i le dau astazi,Domnul Dumnezeul     Tau,iti va da intaietate asupra neamurilor de pe pamant.VS.2. "Iata toate binecuvantarile care vor veni peste tine,si de care vei avea parte,daca vei asculta de glasul Domnului,Dumnezeului tau.
   Daca incalcai o singura Lege,nu mai erai calificat,pt binecuvantarile lui D-zeu.Dar astazi sub Noul Legamant,pacatele nu te mai tin departe de binecuvantarile lui D-zeu,pt ca El a spus:

EVREI 8:12 "Pt ca le voi ierta nelegiuirile,si nu-mi voi mai aduce aminte de pacatele si faradelegile lui.
   Deci lasa ca inima ta sa fie intarita prin Har.Din cauza Harului tu ai acces direct la binecuvantarile lui D-zeu.Nu trebuie sa te mai ingrijorezi daca esti "Destul de bun sa primesti binecuvantarile.Partea astazi este sa crezi in Lucrarea lui Isus terminata la Cruce,si sa primesti binecuvantarile Lui.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1316
  • Export PDF: 6
Opțiuni