Ești prea mult preocupat(ă) de lucruri, care nu sunt cele mai importante?
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 07/04/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

În unele cazuri, sunt multe răspunsuri la rugăciuni, acolo unde sunt înălțate multe rugăciuni!

 

"…Domnul este aproape. Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu... " (Filipeni 4:5-6)

 


A te îngrijora – a fi preocupat prea mult de lucruri, care nu sunt cele mai importante!

 

Acum, ceva te lipsește de pace și de bucurie? Te îngrijorezi pentru cineva dintre membrii familiei tale, probabil pentru prietenul (prietena) ta; cu privire la serviciu, bani, sau sănătate? Probabil îngrijorarea te-a cuprins, și te-a robit atât de mult, încât ai intrat în panică, ai pierdut abilitatea de a trăi o viață normală?

 

Biblia ne poruncește: "Nu vă îngrijoraţi de nimic…". De ce așa? Care este pericolul îngrijorărilor? Dacă vei studia pilda semănătorului, acolo clar este zis, ce face îngrijorarea (preocuparea exagerată de ceva, care nu este cel mai important): "Sămânţa căzută între spini este cel ce aude Cuvântul, dar îngrijorările veacului acestuia şi înşelăciunea bogăţiilor îneacă acest Cuvânt şi ajunge neroditor". (Matei 13:22)

 

Iisus zice, că îngrijorarea îneacă Cuvântul, pe care l-a auzit omul. Cu alte cuvinte, îngrijorarea sufocă, stinge, suprimă cuvântul, care a fost semănat pe câmpul inimii omenești. Omul fără Cuvântul viu a Lui Dumnezeu, care întărește, pierde bucuria interioară, duce lipsă de fericire interioară, de împlinire duhovnicească, care vine de la Dumnezeu și nu depinde de circumstanțe, în unele cazuri se simte groaznic.

 

De aceea,"nu te îngrijora de nimic", nu te îngrijora cu privire la strictul necesar, nu fii preocupat(ă) prea mult și nu intra în panică din cauza unor evenimente sau incidente (Întâmplare neașteptată (și neplăcută) care apare în desfășurarea unei acțiuni)."De nimic", înseamnă absolut de nimic.

 

Vă îndemn astăzi să puneți capăt odată pentru totdeauna la toate îngrijorările. Iisus stă acum la dreapta Tatălui Ceresc, și permanent mijlocește pentru noi. El este de partea celor credincioși. El înțelege tot prin ce treci; ce te poate dezamăgi, înțelege ce ispite vor veni în calea ta (Evrei 2:18). De ce azi să nu aduci la cunoștința Lui Dumnezeu toate îngrijorările tale? În loc să încerci cu puterile tale să scapi de îngrijorări și să-ți împlinești nevoile tale, apelează la Acela, Care este aproape și pune toate în mâna Lui iubitoare, și atotputernică. Odată pentru totdeauna eliberează-te de aceste îngrijorări, care te sufocă. Domnul dorește, să arunci asupra Lui toate îngrijorările tale, pentru că El îți poartă de grijă (1 Petru 5:7). Și când vei arunca îngrijorările tale asupra Lui, vei primi în inimă pace interioară, care întrece orice pricepere omenească și bucurie interioară. Și în unele cazuri bucurie emoțională! Nu este păcat dacă îți este scârbă de viață! : ) Este păcat să fii nerecunoscător (-oare) Domnului pentru soarta, care ți-a dat-o! Mie îmi este scârbă de carne! Dar mulți oameni iubesc să consume carne!

 

 -        Doamne, sunt tentat(ă) să mă îngrijorez, frica încearcă să se strecoare în inima mea, și să-mi fure pacea și bucuria interioară. În fiecare zi mi se pare că vor veni momente rele, neplăcute și dureroase. Iisus, azi am hotărât să-ți dau ție toate îngrijorările mele, de azi înainte nu doresc să mă îngrijorez. Arunc asupra Ta toate îngrijorările mele, Doamne, și cuvântul Tău cel viu să-mi întărească credința. În numele Tău cer, amin.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 337
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni