A înainta bazat pe Dumnezeu
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 18/07/2018
    12345678910 0/10 X

Ai vrea ca viața ta să aibe valoare? Simți că nu e destul ceea ce faci și că trebuie să dai un alt pas? Simți că viața ta trece și o irosești în lucruri de care nu te bucuri? Tânjești după ceva mai mult, dar nu ai curajul să lucrezi la pasul următor?

Astăzi am văzut o viață transformată, o tânără de 17 ani rănită din copilărie, care afectată chiar și de abuz sexual, a căutat în multe locuri și anturaje ceva care să îi umple golul inimii care îl avea. A alergat și a căutat până când a întâlnit și a cunoscut cu-adevărat pe Dumnezeu, până când a înțeles iubirea și valoarea care o avea in ochii Săi. Ce a făcut atunci? Și-a predat viața lui Dumnezeu, a ales sa îL slujească și să I se închine, să spună despre marea Sa lucrare și la alții care nu îL cunosc cu adevărat, fiind astfel, o viață cu impact, o mărturie prin care multe alte suflete să fie ridicate și întărite.

Ascultând această tânără, gândurile au început să apară în mintea mea. Ce schimbare, ce viață transformată! Ce minunat lucrează Dumnezeu când te lași la dispoziția Sa, ce lucrare măreață!

Îmi aduc aminte de un mesaj spus la o tabără de misiune, un mesaj care nu m-a lăsat în liniște, un mesaj care ardea în mine și mă împingea să fiu și eu un agent activ în slujba Domnului. Cum trece viața ta? În ce se irosește? Este o risipă sau este un câștig pentru Cer?

Da, o viață ai…ce faci cu ea? Știai că viața ta poate să fie un ajutor pentru mulți alții și aceștia să fie zidiți și incurajați prin ea? Știai că viața ta poate fi o binecuvântare pentru cei din jurul tău? Știai că viața ta este de mare valoare în ochii lui Dumnezeu și El poate să lucreze cu ea într-un mod de neimaginat, așa cum a lucrat și cu această tânără?

Poate privești la tine și spui că nu ai mari capacități, că nu ai putere să faci multe lucruri; poate te vezi slab și mic, că nimeni nu te bagă în seamă. Sau poate te vezi așa de păcătos încât nu mai ști dacă Dumnezeu ar mai privi la tine si ar mai putea face ceva din tine.

Vă amintiți de David și Goliat? Ce avea David cand a bătut pe Goliat? Era oare un om înalt și puternic, antrenat în război? Avea o armătura tare și specială asupra lui? Nu! Ci era un băiețel, păstor la oi, împotriva unui om mare si războinic din tinerețea lui! Oare avea el singur putere să învingă pe Goliat, era el capabil cu propria lui forță? …David avea ceva, avea ceva special, el avea pe Dumnezeu și mergea în numele Său (1Samuel 17). Si ce s-a întâmplat? David a biruit și a ajuns să fie un mare împărat plăcut lui Dumnezeu!

Viața ta are mare valoare în ochii lui Dumnezeu, și chiar dacă tu te vezi mic și fără putere, Dumnezeu te poate folosi măreț dacă te lași la îndemână Sa, dacă lași ca viața ta să fie modelată și călăuzită de El.

Poate încă nu crezi, dar dacă faci un pas prin credință, dacă alegi să te încrezi în El, dacă îți lași viața ta în mâna Sa, vei vedea tu însuți schimbarea și lucrarea minunată pe care Dumnezeu o va face, vei vedea că ai putere și curaj, vei vedea biruința lui Dumnezeu în multe domenii din viață, vei vedea o mărturie prin care alții îL vor cunoaște și îL vor slăvi pe Dumnezeu.

David a înaintat cu curaj chiar dacă Goliat cel tare și mare a râs de el, David a înaintat chiar dacă cei din jur nu au crezut că el va putea birui, David a înaintat bazat și încrezător pe Dumnezeul său! Și astfel, David a ajuns biruitor și un mare împărat!

Înaintează și tu bazat pe El, te vei bucura de ceea ce se va întâmpla!

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2018/07/14/a-inainta-bazat-pe-dumnezeu/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 651
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni