Biruiește-te pe tine și vei birui lumea
Autor: Petrisor Flavius  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de flawyl31 in 09/07/2018
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Plecând de la această idee îmi dau seama cât de mult contează tăria unui om de a continua în viață. Suntem limitați prin cele trei dimensiuni umane(lățime, lungime, înălțime), dar oamenii de știință susțin că mai există o a 4 dimensiune, cea a timpului. Personal nu cred acest lucru dar dacă e adevărat atunci Dumnezeu e Cel ce stă deasupra tuturor lucrurilor, care se văd și care nu se văd. Nu știu dacă a fost cu tine ieri sau dacă tu vei mai fi mâine, dar știu sigur că acum El e lângă tine gata să te ajute. Suntem bombardați prin mass media, publicitate și propagande tot mai denaturate, menite să ne distragă de la adevăr și să ne lege. Dar credinciosul care are puterea de a se birui pe sine însuși va birui lumea.  

 Am ajuns la performața să dăm vina pe orice, totul e rău, totul e stricat, totul e materialism, dar uităm ca totul e trecător. Nu ne gândim decât la a aduna și adunând pentru trup pierdem pentru suflet. Oprește-te, viața e prea scurtă pentru a-ți permite să fii mânios, bârfitor, egoist, fariseu sau orice altceva de felul acesta. Este nevoie de o trezire spirituală pentru a putea rămâne credincios până la capăt, e nevoie să întinzi o mână celui apropiat, să-l smulgi din ghearele nepăsării și a nemulțumirii. Spunea Ravenhill „cu cât este mai mare focul din noi cu atât de puțin vor arde oamenii în iad.” Începe cu tine dar ai grijă, cât timp vei ține Biblia închisă să nu aștepți să se deschidă Cerul.

Nu există dușman mai mare care să te împiedice să fii de partea lui Dumnezeu decât propria persoană, e singura care te oprește să ajungi la desăvârșire. Orice alt impediment e doar motiv, și nimic mai mult. Zicea fratele Terpea că până ”nici Satana nu are putere asupra noastră decât dacă îi oferi, exact cât îi dai exact atâta te stoarce. El cere, și cere, și cere, iar dacă lași garda jos te trage cu ale lui, și așa Satana se hrănește cu puterea și ființa ta.” Dar dacă mori față de tine vei trăi pentru Hristos, amin.

Mai rămâne o întrebare, te ridici să mergi mai departe? Începe cu îngenuncheatul în fața lui Isus, te asigur că răbdarea în rugăciune va da roade în biruință.

 

L i n u s _ F l a v i u s 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1125
  • Export PDF: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni